Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] AG Neovo S-19: S-Klasse TFT? (téma lezárva)

(#1) GigabyteFan

GigabyteFan
(senior tag)

nem rosszak az AG neovok. én egy F17 es elott dolgozok és szerintem tök jó... :DD

Az AMD lehet, hogy olcsóbb és jobb... én azért mégis intelt használok...

(#2) MLaca

MLaca
(HÁZIGAZDA)

Én is egy Neovo előtt töltöm napjaimat :) K-19 über alles!

http://mlzphoto.blog.hu/

(#3) eddie303

eddie303
(őstag)
LOGOUT blog

Jó nektek :) Nálunk nem is hallottunk errõl a monitormárkáról, s lám, a NEC-kel vetekszik, sõt, sztem le is hagyja...

Linux.... The choice of a GNU generation.

(#4) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

A monitor szép, bár a kezelőgombok továbbra is kegyetlenül minimalisták.

Khm..

Mi lenne ha valami a köznép számára elérhető árkategóriájú készülékek is szerepelnének a tesztben.

(#5) BobMaster

BobMaster
(őstag)

Hmm, nekem nem tűnt túl hatásosnak a tükröződésmentes bevonat :C

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#6) iguana

iguana
(senior tag)

miértt van előtte egy üveglap? mi a szerepe? hogy tükrözödjön? ;]

14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)

(#7) LordX válasza iguana (#6) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kezdd el nyomkodni egy üveg nélküli TFT képét, és amikor szépen megjelennek rajta a halott pixelek, akkor rá fogsz jönni :)

(#8) SomY

SomY
(újonc)

Hát azt az üvegelőtétet én sem értem, főleg, hogy a cikk elején az volt írva, hogy matt és tükröződés mentes, aztán a cikk végén az értékelésnél, hogy néha tükröződött.
Jójó, tudom, hogy az első az a gyártó speckója, a második meg észrevétel, nem is ezzel van a bajom:)
Csak hogy minek az oda..

Amúgy pont ezzel a matt felülettel kapcsolatban van egy kis kritikai észrevételem:
alig látni a cikk elején a különbséget a két monitor között, mert matt fekete káva és belül pedig a matt fekete display... háát.. kellett meresztgetnem a szemem. Legközelebb majd bekapcsolt monitoroknál szemléltessétek, ha ilyen van, hogy ne 10 centiről kelljen a monitorom néznem.:)

Parci: peace, nem támadólag írtam:P

(#9) beeboy

beeboy
(PH! addikt)

szvsz baromi ronda... :(

Nem vagyok intelligens. Én AMDligens vagyok...

(#10) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Miert nem mukodik a nyomtatobarat verzio? A link pusztan ennyi: http://prohardver.hu/# es nem mukodik.

Mlaca:
Igazan jo lenne, ha reszletesebben szolnal arrol, hogyan valtoznak a szinek (erosseg, telitettseg), ha kulonbozo szogbol nezi az ember a monitort, kulonosen fuggolegesen. Tapasztalataim szerint ha picit is alulrol nezem, akkor minden TFT kepe besotetedik, felulrol pedig kivilagosodik. Ez nagyon idegesito tud lenni.

Idezet az ismertetesbol: ''...valamint jobb színmeghatározást nyújt.''

Mit jelent az a szinmeghatarozas?
Az az erzesem, hogy ezt a prospektusbol forditottad szo szerint, amelyben vsz. color definition all. Ez magyarul inkabb szinvisszaadas vagy szinhuseg lenne, a szinmeghatarozas szo valami mast jelent, de nem is ebben a kontextusban.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#11) MLaca válasza shtml (#10) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

Nem fordítottam, hanem idéztem a Magyar oldalukon található sorokból :) Eszembe nem jutna elferdíteni az ott olvasottakat - idézetet nem is illik másképp leírni, mint az eredetiben :)

(#12) simonzé válasza shtml (#10) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Shtml! Szerintem tedd az asztalra, és ülj elé. Akkor majd nem kell alulról nézned! :)

Különben egész jók a PH-s tesztek, de én nagyon hiányolom az árat!!!! Miért nem írják ki az árakat? Legalább hozzávetőlegesen... :((

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#13) shtml válasza simonzé (#12) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Simonze! Szerintem menj el a boltba es kerdezd meg az arat. Akkor majd nem kell itt nyafiznod :((

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#14) MLaca válasza shtml (#13) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

Ne legyél már ilyen barátságtalan, na! :(((

(#15) shtml válasza MLaca (#14) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Idezet simonze irasabol:

''Shtml! Szerintem tedd az asztalra, és ülj elé. Akkor majd nem kell alulról nézned! ''

En csak az o stilusaban valaszoltam neki. Miert nem ot figyelmezteted eloszor, hogy ne legyen olyan baratsagtalan. Tudod, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten...

(#16) rnyk

rnyk
(újonc)

Tényleg jónak tűnik. Menyibe kerül? Nme láttam a cikkban az S-17-nél ott van.
Nem minha az a veszély fenyegetne, hogy ilyet kellene vennem :F

Modern az, ha látsz valami szépet, ami nagyon drága és nincs pénzed megvenni.

(#17) óóó Zsanett!

óóó Zsanett!
(kvázi-tag)

Acer AL 732 - ez a tuti.

... túrnám a farát, mint malac a darát ...

(#18) ATI

ATI
(fanatikus tag)

GG Laca! Tetszenek a bemutatóid. Végre egy fps-őrült, aki TFT-t használ. Remélem előben is megcsodálhatom a moncsid egy hét múlva :) 120-as fovval játszottam, de sztem még ezt is elmosta. Ki kéne újra próbálnom, de sztem nem változna a véleményem...

(#19) JulWCZar válasza ATI (#18) üzenetére

JulWCZar
(őstag)
LOGOUT blog

Q2 csak 120as fov-al jo. Ugy gyorsnak tunik :)

Edge rulz!

| http://putraware.ini.hu | Putra Writer 1.9 magyar freeware webszerkesztő

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  [Re:] AG Neovo S-19: S-Klasse TFT? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.