Nekem kb 1 éve van egy hasonló kombóm, és a véleményem/tapasztalataim róla kb komplementerei a cikkben írtaknak, kivéve a tényleg ősgagyi csukótámasztót, aminek az egyik aposztrofált pöcke egy alapos takarításnál le is tört. Az én 2518-as billentyű-egér kombóm annyiból különbözik, hogy annak a numpad a bal oldalán van.
Amit el kell mondanom, hogy ez az ominózus ''A'' billentyűzet nem igazán kényelmes, lehet, hogy a tízojjas titkárnőknek igen, de nekem nem. Emellett a driver konfigurálhatósága sem olyan, mint amilyenről én álmodozni szoktam, én a billentyűhöz nem is a driverjét használom, hanem az AutoHotkey-t (http://www.autohotkey.com/ , GPL). Viszont itt nagyjából vége is a problémáknak.
A kétméteres hatótávról annyit, hogy én láttam már fényképen, asszem Logitech hirdetésen, a földön törökben ülő csajt a wirelessével, a képernyőt meg a lakásnál kicsit drágább projektor által a szemközti falra vetített kép jelentette, de tegyük a szívünkre a kezünket, ki az, aki így használja a gépét? Ezek a cuccok arra valók, hogy az asztalon az egér ne húzzon, és két kábelt megspóroljunk, és erre tökéletesen alkalmasak.
A hentesjátékos ''az egér túl lassú'' dolgokhoz nem tudok hozzászólni, én AutoCAD-et használok, és annak ez tökéletesen megfelel. Sebességgel, pontossággal nincsen bajom, pedig a CAD is egy finnyás műfaj, igaz, inkább kényelemre és pontosságra. Megnézném egyébként a hasonló árban hirdetett Logitechet, csak mert most láttam egy Labtech kobót, amihez nem járt aksi/töltő. Ez minimum, akciósan egy négy-öt ropis plusz tétel. A két töltő/vevő viszont furi, valszeg a srácok kaptak egy PS/2 és egy USB cuccot is. Még egy hiba: az a ''szellemesnek'' feltüntetett kapcsoló az egér alján egy igazi körömtörőgép, én egyszer használtam, amikor nyaralni mentem.
Meglep a végkövetkeztetés, (közepes/ajánlott), mert a számítógép lelke a közhiedelemmel ellentétben nem a proci, hanem, véleményem szerint, egy ilyen kombó és a monitor. Ha húsz évig használsz egy szar procit, akkor legfeljebb türelmesebb leszel (vagy nem
), ha ezek közűl szart veszel, akkor rossz szemed lesz ésvagy reumás kezed. Kötelezővé kellene tenni az ilyen cuccokat (tőlem lehet a Logitech is, mindegy)