Jó lett a cikk. Én még egy picit várok a gépfejlesztéssel.
Viszont a végén van egy kis hiba a táblázatban.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » [Re:] 33. hét: egy újabb tesztkonfiguráció (téma lezárva)Hozzászólások

engusz
(PH! nagyúr)

L_ajos
(őstag)
Elég ütős kis gép ez..de az ára az valami eszméletlen:(:Y
Még várni érdemes.....csak az a baj hogy lassan indul a szezon és az árak gyönyörüen elkezdenek felfelé vánszorogni mignem elérik október végén november közepén a csúcsot:(
Szóval hosszú lesz még a kivárás:)
LotrO: Kiscsaj RK lVl 75, Foxxika - LM lvl 65 - Snowburn | lotro-hungary.hu | BattleTAG: FoxxikaHUNG#2929

Tithian
(őstag)
55K-ért ugye Newcastle az az XP 2800+?
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."

engusz
(PH! nagyúr)
Egyelőre elvagyok. Hosszútávon csak egy Bluetooth adapert veszek a géphez. Ha csak nem áll valami nagy pénz a házhoz. Most másra megy a spórolás.

L_ajos
(őstag)
Ahamm..:) Végülis hova kéne rohanni:D
LotrO: Kiscsaj RK lVl 75, Foxxika - LM lvl 65 - Snowburn | lotro-hungary.hu | BattleTAG: FoxxikaHUNG#2929

Tithian
(őstag)
Látom, hogy 3200+ akart lenni :)
</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
- Privát
- 2004-08-22 21:25:56
3200+ra kijavíthatná valaki a cikk végén lévő táblázatban a procit. Ja és jegyezzük már meg please, hogy a chipset pontos neve: Via K8T800:)
(#10) L_ajos válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére
- Privát
- 2004-08-22 21:40:02

L_ajos
(őstag)
Miért kukacoskodsz?:D:D Emberből vagyunk:U:D
(#11) Alvin_ti4200 válasza L_ajos (#10) üzenetére
- Privát
- 2004-08-22 21:55:32
Mert rengetegen hibásan írják, nem csak Rudi, hanem sokan mások is.
(#12) fLeSs válasza Alvin_ti4200 (#9) üzenetére
- Privát
- 2004-08-22 22:31:24
Köszi, hogy szólsz, de ezeket már elég rég javítottam, ha javíttatni akarsz vmit, akkor előtte nézd meg még1szer, hogy kell-e még javítani.
(#13) strike-force válasza fLeSs (#12) üzenetére
- Privát
- 2004-08-22 22:44:31

strike-force
(őstag)
Alvinnak igaza van
Árváltozások címszó 3. sor közepe
''érdekeset: VIA KT800 (Socket 754) chipes K8VHA-Pro''
valamit a konfigoknál a képek alatt
''Chieftec és Termaltake torony''
[Szerkesztve]
Just realize it!
(#14) fLeSs válasza strike-force (#13) üzenetére
- Privát
- 2004-08-22 22:46:27
Én ott K8T800-at látok már du. óta.
(#15) strike-force válasza fLeSs (#14) üzenetére
- Privát
- 2004-08-22 22:49:31

strike-force
(őstag)
jóvan, frissítettem és megjavult, de a kopipésztet onnan szedtem akkoris :)
Just realize it!

AceTom
(fanatikus tag)
Nem mintha tudnám, hogy milyen volt a régi Zalman passzív VGA hűtő, de az új a dupla hőcsöves kiadással jobb lett, vagy csak marketing-fogás az egész? Ja, és persze, ha jobb lett, akkor mennyivel kb. ?
(#17) Alvin_ti4200 válasza fLeSs (#14) üzenetére
- Privát
- 2004-08-23 00:34:35
Pár órával ezelőtt nekem is KT800-at írt ki:U

L_ajos
(őstag)
Sokkal! Nekem az X800-at gpu: 39C(alap)---46C(terhelve) | ram: 44C(alap)---55C(terhelve)! Ez nagyon baráti:C

Xmas
(tag)
Igen. Magam is mintha olyasmit tapasztaltam volna, hogy az ősz nem igazán fújja el az árakat, mint ahogy a cikk mondja. Leginkább fúj még hozájuk. Az iskola kezdéskor mindig nőnek az árak, persze mindig ott figyelnek mellettük az akció címkék.
Tudom kereslet-kínálat alakítja a piacot, de azért egy ilyen cikk jó lenne, ha megalapozottan vetítene előre ármozgásokat.
Nem tudom, hol szoltal vasarolni, de nekem eddig eveken keresztul az osz eleje (oktoberig) es a tel vege (jan/feb. karacsonyi rohanas utan) szokott bejonni. Osszel mindenki jon az ujdonsagaival, ezert a regebbi cuccok ara lemegy, jonni szoktak jo akciok is mert a nyaron osszedolgozott kis penzek ilyenkor ernek a boltba. Innentol kezdve mar csak olyan kiskereskedot kell keresni aki ezeket az arcsokkeneseket nem nyeli le.
Nezegettem 1-2 jobb kisker arait es bozony az altalunk szamolt nagyker+10%+AFA szint alatt vannak!
Resistance Is Futile. You will be assimilated!