Ugyan miért ne lenne mobil?
A gyártó ad hozzá 4 kereket is 
Jut eszembe, vesz az ember 5 kiló szárazjeget, rápakolja a ház tetejére és a hideg levegő meg szépen csorog lefelé a ház oldalán 
█ Egyszer elmegyek érted!! Érted? █

Ugyan miért ne lenne mobil?
A gyártó ad hozzá 4 kereket is 
Jut eszembe, vesz az ember 5 kiló szárazjeget, rápakolja a ház tetejére és a hideg levegő meg szépen csorog lefelé a ház oldalán 

hát ez eszméletlen jó ház.
én ilyet akarok otthonra a netes gépemhez.
már csak a pénzt kell leszurkolni érte és ha most elkezdem gyűjteni talán 5-6év múlva meg is lesz a rá való 
de amúgy ha jól láttam 12centis ventiket lehet rátenni és ha hátra berakunk egy darab 12centis ventit akkor úgy lehűti a házat mint annak a rendje.
mellesleg nekem nagyon is tetszik ez a ház és aki csöndre vágyik amúgy se csúcsprocival csúcs VGA kártyával hajtja majd ezt.
nagyon nagyon tetszett a rendezettség meg ez a sok hőcső.
és ha lenne pénzem tuti a netes gépemet ilyenbe építeném bele.
persze azt minden hűtés nélkül elvinné mert netezni nem 3,2GHz es Prescott kell
szóval engem nagyon lenyűgözött ez a ház.
persze én még a Chieftec Bravo nagy toronyra is ámulok hogy de szivesen megvenném a mostani kis nudli Codegen házam helyett.
de ha nincs rá pénz akkor 
gratula a cikkhez nagyon irigyellek Rudi
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Hihetetlen ronda, de a teszteredmény nem rossz!
3athlon - swim, bike, run

Úgy veszem észre sokaknak savanyú a szölő ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem rossz kis ház,egyedüli a piacon,különlegesi technológiai megoldással,és ebből következik a csillagászati ára
Szerintem az a ''digitális studióba kitűnő'' duma csak magyarázkodás a gyártó részéről,hogy mégis van terület ahol szükség van egy ilyen kasztnira! Meglátásom szerint nem,de olyan emberek számára akik csendet akarnak,szeretik a különleges cuccokat,van jó sok $ a zsebükben kitünő választás! Ha volna töménytelen pénzem még akkor sem adnék 100-200k-t egy tollért ( Montblanc) egy táskáért 120k-t ( Mandarina Duck),de egy ilyen házért kiraknám a 350k-t! Párom ilyen ''kacatokat'' árul,és megvan az a vevőkör aki igényli az ilyen luxus ''hétköznapi'' cuccokat!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába... Szegeden a Mars tér környékén földszinti 80nm-es lakás eladó!
Ja, bélésre meg nem marad pénz és tesznek bele egy Asus K8N-t hadd fütyüljön a tekercs 
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

ja ventivel télleg komoly lenne. jobban is tudna működni akkor is, ha a belsejét is megcsinálnák bordásra 90 fokkal elforgatva az irányukat bármit lehűtene minimális fordulaton is. kell venni kettőt és a második bal oldalfalát flex-el kicsit megigazítva rá lehetne rakni a heatpipe csatolójának másik felére, belülre... ha már lúd. mondjuk jobban örültem volna ha kivágják a ventinek a likat nem csak belefúrogatnak itt-ott.
www.lapanet.hu

Legyünk reálisak. A legjobb mindigis legdrágább. Legjobb alatt itt a technológia legcsúcsát értem. Mire jó egy RAM 200$+X-ért, csak mert DDR550-en is lehet hajtani 2-2-2-2 alatt? mire jó egy Athlon FX?de talán még szemléletesebb egy a kétmagos P EE-nél. legtöbbször semmi előnyt nem jelent a +2 szál. na meg főleg nem éri meg azt az 500 dollár pluszt egy sima D-hez képest. Vagy őszintén, megéri egy X850XT vagy egy Geforce 6800 SLI? 250e Ft csak a VGAért? miért? hogy 1800*1600ban lehessen 4X-es Anisot vagy FSAAt bekapcsolni? kell ez? szerintem senkinek, de mégis vannak emberek, akiknek mindenből a csúcs kell. Mire jó az, h valaki otthon leönti nitrogénnel a gépét, vagy peltier hűtéssel felhúz egy P4et 6-7 Ghz-re? teljesen élettelen körülmények között?
feszítgetni a technológia határait, ez az amiért nagyon sokan nagyon sok pénzt kiadnak. és szerintem ugyanolyan kihívás egy gépet gyors működés mellett halkan tartani mint ugynazt a képet 2sec-kel gyorsabban lerenderelni. én még mindig arra vagyok büszke h A64ből tudok olyan gépet építeni, aminek netezés közben csak a táp hangját lehet hallani. ha valakinek van sok pénze (pl gazdag apuci gyermeke) és szeretne halk körülmények között otthon PSelni, akkor annak nagyon jó lesz. de ez csak egy szűk réteg. csak nem annyira nagy szám amit csinálnak, mint amikor felhúzol egy FXet 3.5-re
-; Life is a game in sudden death mode ;-

Teccik a haz, de a homerseklet eredmenyektol nem vagyok hanyattesve.
Sajat gepemben a proci (P4 prescott @ 3.2) folyamatosan porgetve (pl. World of Warcraft - akar 10-12 oras uzemben) 60-65 fokos gyari hutovel!
Asus P4C800-E Deluxe alaplap, rendszerhomersekleten 30-35 fok.
Ezeket az AsusProbe segedprogival szoktam merni, ami persze lehet hogy nem mervado.
A teszthez hasonloan 9800Pro kartyam van, Zalman heatpipeal amit sajnos nem tudok merni, de gondolom hasonlo ertekekkel uzemel mint a tesztben levo.
Amiert talan megerne ez a haz az hogy biztos rettenetesen csendes, de csendesseget szerintem olcsobban is meg lehet oldani.
A kepeken nem latok ventilatort a hazban, hogy oldjak meg a levego keringeset? Gondolom a passziv hutobordak altal leadott hot azert ki kell vezetni valahogy.

''de amúgy ha jól láttam 12centis ventiket lehet rátenni és ha hátra berakunk egy darab 12centis ventit akkor úgy lehűti a házat mint annak a rendje.''
Ebben nem lennék olyan biztos, hisz direkte úgy tervezték a vasat, hogy a melegedő alkatrészek heatpipeokkal az oldalfalra vannak vezetve, aminek kívül vannak a bordái, szóval borda nincs belül és a táp is elvileg egyik oldalra feszül fel.
d[-_-]b Cool Walley

amúgy a ház mennyire melegedett izzasztás közben? azért csak volt az egy jó 150-200 watt teljes terhelés alatt amit minden együtt leadott, nemde?
amúgy az északi-híd hűtőt úgy kell felszerelni mint ahogy azt a képeken láttam vagy csak a lustaság volt nagy úr (vagy a deszka csavarja túl erős
)
-; Life is a game in sudden death mode ;-
Hőmérsékleti adatok az utolsó oldalon a táblázatban találhatóak. Az északi híd hűtését úgy kell felrakni, hogy a lehető legnagyobb felületen érintkezzen az eredeti hűtőbordával. Ebből a szempontből az MSI tesztlapunk nem volt éppen a legjobb választás, a TNN500AF által támogatott és a TNN500AF által nem támogatott alaplapok listáján sincs rajta, ennek ellenére minden gond nélkül működött így is a gép.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

''26 kilogramm vas a Zalmantól''
Nem jo a cim.
A vas eleve rosszabb hovezeto mint az aluminium vagy a rez.
Ha a cikk iroja annyira ragaszkodik a vashoz mint kifejezeshez akkor igazan idezojelbe tehette volna.
Igy jobb lenne a cim:
26 kilogramm ''vas'' a Zalmantól

Szvesz a legjobb megoldás a gyári hűtő eltávolítása, helyére a zalman csodaheatpipe-ja.
Vagy tévedek?
Szerintem nem. A Zalman szerint az eredeti északi híd bordára kell ragasztani a heatpipe-t.

Én meg (mint azt javasoltam is) nem vasnak említeném... Inkább 26 kg arany a Zalmantól. Utalva az árra 

rejtett up! :D

De mivel túlnyomórészt tényleg vasból van... 
Aki hülye, haljon meg!
Jó nézni,ahogy egymást marjátok a ház miatt..
Aki megteheti,megveszi,eléül,és röhög rajtunk..

A ház az rendben az ára annyi amannyi, de ki a célközönség, ki fog ilyet venni?
Az igaz hogy technikailag ok ,de luxuscikknek nem igazán mutatós elég fárasztó lehet a kedves tulajdonosnak mindíg megemlíteni hogy ez ezért meg ezért került ennyibe, tehát nem igazán jó villantásra , normális használatra ugye egyszerűen nevetséges az ára , stúdió munkára meg aki komolyan gondolja az úgyis MAC-ot vesz azt meg nemigen kezdi majd át dobozolni gondolom.
Jó lenne egy tőlem okosabb felhomályosítana hogy is gondolhatták ezt Zalmanék!
-no money no problem-

Aha!
De ebből max ez reális hogy:az a pár ember, aki megveszi, az tényleg vmi különlegesnek érezze a gépét
A többi meg szerintem túlzás mert a Zalman max összefűzött egy csomó heatpipe-t hogy készítsen hatalmas, rohadt drága házat amiben semmi újdonság nincs hacsak az nem hogy egy gyártó sem volt még eddig ilyen agyament.
-no money no problem-

Ja, h a Pixel hozza be. Ara kisker netto 280k.
Nemetorszagban ugyanez netto 200k. Az se keves, ott sem lesz tomegcikk, de azert koszonjuk neked ezt a remek uzletpolitikat, o, Pixel.
Egyebkent a sikeret egyszeruen meg lehet majd itelni: ha 1 ev mulva is lesz vmi ilyesmi a piacon, akkor sokan megvettek. Ha nem lesz, akkor buko.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Ez zalmanból van,vazze!
Mé' ne lenne jó?
Sajna ebből a cuccból nem kamionnyit hoznak egyszerre, a súlya meg ugye közel 30 kg, így elég durva posta vagy egyéb szállítási költség van hozzá (DHL Angliából olyan 100 fontért hoz el ennyit). Angol online boltokban 700-750 Ł környékén láttam a cuccot, Sharka Computers-nél most akcióban 1195 USD.
Hogy mennyire lehet eladni, azt nem tudom, de az elődjét a TNN500A-t már 2004 januárjában tesztelgették a hardveroldalak, idén a CeBIT-en pedig a következő modell is látható volt.

biztos nem volt tömeg a zalman stand előtt... ááááá, ugyan... 
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

''Hűtési megoldások császárának...'' Ilyet lámaság írni a Zalman-ról!
Nem rossz termékei vannak, elvileg, meg sokan majmolják őket, de közel sem a legjobbak!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

Me sar!
A Zalman sem isten! Én pl. nem szeressem, mert a K7-s platformra a proci hűtői nagyon korlátozottan szerelhetőek. Én meg NEM veszek úgy alaplapot, hogy elötte megnézzem, hogy rámegy-e a zalman cpu hűtője!
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg
Tényleg nem a legjobbak, a NASA sokkal előrébb jár ilyesmiben.
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Látom neked elvették a cumidat zalman ügyben. Azért nem kellene leszarozni a világ egyik legjobb coolerét(utánaér a hőcsöveseknek hőcső nélkül.)

Persze, hogy elvitték! De, erről is a zalman tehet! Már anno, a 6000-s cpu hűtője is tetszett. De, az akkori alaplapomra sem ment rá. Vettem újat, arra sem megy rá (a honlap szerint) a 7000-s sorozat. Miért??? Mert nyomoroncok vannak a cégnél. Bezzeg magyar honfitársunk felrakta ugyan ilyen alaplapra, mert a leszoritóját rövidebbre vágta! Ha két leszoritót mellékeltek volna egy helyett, akkor simán rá lehetne rakni még vagy 3x annyi K7-s lapra. Ami pedig azt a hőcsöves kijelentést illeti, a tesztjeitek szerint már kevés (!) a hőcsövesekkel szemben.
O.K., nem szar, de ott sem istenek dolgoznak, hanem jó mérnökök, csak gondolom, a managerek nem engedik külön szedetni a leszoritót, mert akkor nem 12E huf lenne, hanem 13500.
Továbbra is elég minden processzorra tuningolni is a zalman 7000 alcu. Nagyon jó cooler. ha meg két leszorítót adnának az lenne a bajod miért kerül akkor 500-1000 ft-tal többe ha a másik leszorító neked nem is kel... Egyébként ígyis rakás cumót kapsz hozzá, amivel felrakhatod p4-re meg a64-re meg mindenhova.

Azért mert te ezt mondod attól még nem úgy van az. A Zalmant mindenki ismeri és elismeri és a legjobbak között van ha nem az egyik legjobb...Ő egy sima réz bordával azt éri el amit a többiek HeatPipe meg mittomén még mivel...most ezzel a házzal azt éri el amit eddig senki.....ez tény...attól mert neked pech-ed volt vele vagy te voltál a ''pancser'' attól még igenis a Zalman a hűtési megoldások császára marad 
Ezzel a házzal is ezt akarták szvsz demonstrálni....attól függetlenül hogy biztos gazdag apuci kicsi fia biztos meg is veszi majd....
Nekem eddig ez a harmadik platformom amire rámegy a 7000Bcu....
Socket A
Socket 478
Most meg Socket 939......és mindegyiket maximálisan jól lehűti alap fordulaton....(~1350rpm)
[Szerkesztve]
Ha nem hibázol folyton, az annak a jele, hogy nem hozol létre semmi újat.

b+ ez az ár egy vicc...
ugyan mi a f@szért lesz 350ezer egy brutto 200ezres házból?
hihetetlen ez a magyar suttyó paraszt lehúzó mentalitás, bravo...
Jaj ne csináljuk már ezt!!!! 20 percen belül kérem a linket a bruttó 200ezres árról, mert különben törlöm a hozzászólásodat!

Én láttam német oldalon 1084€ -ért....igaz ez brutto 272k....
[Szerkesztve]
De az 1084 Euro azért még mindig 270 000 Ft környéke. Én 700-750 Ł (245-263 000 Ft) és 1200 USD (240 000 Ft) árakat táttam, szóval odébb van még az a 200 000 Ft-os ár.

A 200k-t nem is én írtam
de akkoris 80k a diFFi.....sőt most találtam 920€-ért is akciósan Csehekben
(230k) Mellesleg Csehekbe max 20-25k oda vissza a benya...meg éri kimenni érte...
Akkorsem értem hogyha ezen a 230-270k-n már így is keres a németh vagy most Cseh kereskedő akkor a Pixel barátunk mégis mennyit keres vele ?
100k-t ? Vagy mégtöbbet....
Ez viszont röhej....
[Szerkesztve]

A szallitasi ktsg szvsz nem lehet olyan nagyon jelentos. Nehany hete hozattam Bolognabol arut, 300 kg, 1 normal raklap. Brutto 12k volt. Az atutalas banktsge meghaladta ezt az osszeget.

Bővebben: link
Hosszasan ne vitatkozzunk rola, a Pixel szinte az osszes cuccat igy arazza.
Ez a régebbi TNN500A

szerintem akkor is jó ház és legalább venti nélkül elvisz egy izmos gépet is ami nem mindegy.
ha lenne sok pénzem és netezésre szeretnék gépet tuti ilyet vennék.
Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

Najó legyen 12k a szállítás...de csehekben 230k ez a cucc....ha hozzáadjuk ezt a 12k akkoris brutál sokat kér érte a Pixel...mellesleg nem értem ha csehekbe megtehetik hogy 230k-ért adják akkor nehogymá 120k-val több legyen ide az utiköltség 
Ez annyit jelent hogy a Pixel minimum húz rajta 120k-t...+ még valamennyit szintén hisz a csehek is biztos keres rajta...nullsoldba azok se adják...vicc ez a pixel ár
Szal ez a cucc 230-250-ért már inkább reálisabb mint 350-ért...

O.K. Pancser vagyok, ez van. Ezért nem is veszek zalmant, hanem veszek jobbat.
Más gyártó is csinál hasonló ''házikót'', de mivel kishazánkba nem nagyon jutnak el a hasonló dolgok, ezért itthon marad a zalman mánia!

Lehet, a Pixel-hez kínából hozzák! Elöbb oda el kell szállítani, aztán ide vissza!
Láthatnám azt a cseh linket? (történetesen tudok csehül
)
No, meg is lett: Bővebben: link, azt írja, hogy 28097 CZK ami nagyjából 233 000 Ft, de az eredeti ára 36 527 CZK vagyis 303 000 Ft volt és súgok a végére valamit ÁFA NÉLKÜLI ÁRAKRÓL VAN SZÓ!!!

A CM-nél 130E egy TNN500A.
Eladó: Zalman ZM80D-HP | Icemat 2.0 B | TT CL-C0001 mem borda | Y kábel(UV)

Nem értem, hogy mit nem lehet ezen megemészteni. Ez a ház, azoknak van, akik nem tudják már mire költeni a pénzüket, ezért megvesznek valamit, ami különlegessé teszi őket. Szervernek ez nonsense, desktopnak meg....hát már elmondtam, hogy kinek.
Ez az BMW-s dolog meg éppen olyan mint a magyar újgazdagok. Az BMW megbízható?! Hát ja, mint egy csúcskonfig 250 Wattos táppal (elmegy, csak hát....). Ezek az emberek nem tudják, hogy a BMW mitől lett híres, enm értik miért drága, nem ismerik az embléma történetét, csak veszik, mert te, én azok akik nem tudnak megvenni ey ilyet utána néznek amikor elmegy elötted. Aki igazán ad a minőségre, az Rovert, Bentleyt vesz. Az óra dettó. Egy 40 ezer fontos Tag Heure szerinted annyira jó? Nem. De amikor tárgyalsz, ahova nem viheted el a kocsidat, a házad, akkor kell valami státusz-szimbólum, ami megmutatja, hogy neked is van ám... Régen azt mondtam volna, hogy nevetséges, de sajnos ez már természetes. Van még ilyen: toll, ruha (nem mindegyik!), telefon. Hidd el, a nagyon gazdagokat nem ismered fel. Ezek a dolgok a szánalmas újgazdagok ismertetői.
A szerver dologhoz pedig annyit, hogy nem véletlen annyi egy szerver amennyi, és ma már egy közepes válalatnak sem elég egy desktop gép, amit kinevezünk szervernek. Fogjuk fel: van desktop, van server. Nem ugyanaz.

Hát, akkor azt már NEM szabad megvenni! Biztos lejárt a szavatossági ideje. Mivel túl olcsó, ezért már a sznobok tutira NEM veszik meg! Francnak kell ilyen olcsó izé, ha azt már ''mindenki'' meg tudja venni, már nem kell!
Inkább ez a 350E huf-s cucc! Bár, szvsz még ez is túl olcsó! Nincsen ebből valami világítós, vagy neon festékkel beszórt cucc? Megvan! Veszek egyet, és krómoztatom! Esettleg full vörösre festetem, vagy neonződre! AZ ám az igazi! Ebben az alapszínben elég snassz!

Bocs, nem akarok nagyon (csak kicsit) kötekedni, de ''igazán ad a minőségre, az Rovert, Bentleyt vesz''. Szerintem meg NEM!
Rover. Van még olyan? (mivel nincs, megszünt) Láttál már, nem csak kívülről? Én sem ismerem, csak halottam olyan dolgokat, hogy elröhögtem magamat.
A BMW-s dolog jogos! Ma is láttam egy igénytelen állatot kiszálni egy bmw-ből! Teljessen kigombolt ingben szált ki, bermuda nadrágban. Persze, nem kockahasu volt, hanem pocakos igénytelen.
A kislánya egy külön történet. Az is kiszált, de komolyan, tiszta röhely família volt. Borz alom!

Igen, láttam, vezettem, minden pénteken abban megyek focizni
. A Rover meghibásodási statisztikáit nem ismerem, a BMW-t onnan tudom, hogy az egyik ismerősünk szerelő az egyik viszonteladónál, hát és ő mesélte, hogy nem éppen időtállóak, meg vannak minőségbeli hiányosságok. Nekem a Rover és a Bentley ami a minőséget jelenti, órában Breitling, tollban Parker. De tudom, hogy nem jobb az egy miliós toll mint a 3e forintos, ugyanaz a betét van benne.
Valaki írta, hogy a Zalman még nem státuszszimbólum még. Miért, akkor mi az? Thermaltake? Akkor inkább Zalman. Ha már minőségi passzív hűtés, akkor Zalman.
[Szerkesztve]