Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) rudi

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Gratulálok - ez a teszt biza emberes munka :C

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#2) MLaca válasza rudi (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

:B

http://mlzphoto.blog.hu/

(#3) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Pio110 :R

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#4) Snakeiboy

Snakeiboy
(tag)

Hat en sajnos mas velemenyen vagyok Mlaca. Szerintem hagy kivanni valot maga utan ez a teszt, ugyanis volt par dolog amit mikor olvatam hat a fejemet a falba vertem. Szerintem ez az elso tesztelesed az adattarolas teruleten mert akkor minden OK es elsore jo munka volt. De azert olvassunk utanna kicsit az iroknak ha mar esztelni akarnak. Pl azok a tuskek az iraskor egy olyan ugynevezett OPC-nek az oka.
Ha az elso teszted volt akkor grat :C
Viszont ha nem akkor elgondolkodnek neheny dolgon mielott tesztelek.

Miert?????

(#5) Yutani

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MLaca, LG 16x író miért nincs benne a tesztben? Az egyik legelterjedtebb márkáról van szó pedig.

[Szerkesztve]

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#6) szucsi

szucsi
(őstag)

off: DVD-RW DL lesz valaha? Az lenne az igazi durranás szvsz.

(#7) L3zl13 válasza szucsi (#6) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Egy vinyó áráért? Én azért megvagyok nélküle...

Aki hülye, haljon meg!

(#8) t-shirt

t-shirt
(PH! kedvence)

Nagy jó a teszt, nekem nagyon tetszik.

Az LG és Plextor azért hiányzik belőle, de gondolom ennek is meg van a maga oka.

(#9) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én hiányolom a részletesebb eredményismertetést/ajánlást.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#10) szucsi válasza L3zl13 (#7) üzenetére

szucsi
(őstag)

Ha a DL lemezekből is annyit gyártanak majd, mint SL-ből, szépen elindul lefelé az áruk. Minden attól függ, hogy mennyit gyártanak valamiből, nagy tételben az előállítás is olcsóbb. Kérdés, hogy miért nem gyártják a sima DL-t sem nagy tételben, ezzel 1000HUF körül tartva az árát?

(#11) jagada

jagada
(őstag)

Hiányolom az NEC cuccosokat is a tesztből......

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#12) erdey_a válasza jagada (#11) üzenetére

erdey_a
(őstag)
LOGOUT blog

Én is...

Főleg hogy tudni szeretném, mi az amit nem tud majd írni/olvasni a most rendelt 3540-em.

Neszkvik kakaópor // Fuji Finepix s5600 --- Kezdetben az ember a maga képére formálta szerszámait, így keletkezett például a bunkó.

(#13) Zoli bácsi

Zoli bácsi
(őstag)
LOGOUT blog

Ja, ja, vártam, hogy lesz benne LG, Nec, esetleg pio109.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#14) Yutani válasza Zoli bácsi (#13) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, ha mindenki így gondolja, remélem MLaca készít egy folytatást összevethető teszteredményekkel... :B

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#15) Kriza

Kriza
(őstag)

A Philips miért kerül kétszer annyiba, mint a többiek???

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#16) Jim Tonic válasza Yutani (#5) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Vagy az NEC.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#17) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

na majd Ppeter megmondja a frankót:R

szerintem a tesztet VERBATIM korongokra kellett volna hajtani nem ilyenekre:O

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#18) TeeJay válasza Kriza (#15) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

drága a doboz biztos:DD

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#19) TeeJay válasza szucsi (#6) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

kell a ráknak:(
így sincs elég formátum ???

egy átlagos kezdő azt se tudja mi van(pl én is)

(#20) zax

zax
(kvázi-tag)

A tesztben szereplő Pioneer író valószínüleg egy hibás példány lehetett.
Nekem is ilyen íróm van, de sem olvasásnál, sem írásnál nincs vele semmi gond.
Úgyhogy ez a teszt sem mérvadó. Csak egy a sok elhamarkodott Prohardveres tesztek közül...

R.I.P. Pentium 4

(#21) PPeter

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elnézést kell kérnem előre is, mert nem illik szemét módon a ''kollégák'' munkáját kritizálni, de ez egy hiányos, koncepciótlan, a lemezek minőségi ellenőrzése kapcsán terjengő közhiedelmeket és hibás információkat csak még jobban megerősítő, az embereket összezavaró teszt. Sok munka lehetett vele, de ez nem mentség. Az alapvető technológiai ismeretek hiánya (lásd a már említett menet közbeni utánkalibráció üzemszerű működésének ''tüskés'', ''remegő'' írásként való feltüntetése) megbocsáthatatlan. A minőségi ellenőrzések is hiányosak, félrevezetők. Az egyes írók PH!-s topikjaiban egy-egy oldalt végigolvasva több és használhatóbb információra lelhet az olvasó, mint ebben a tesztben. Igazán sajnálom, drukkolok, hogy legközelebb jobb legyen. Külön fájdalom, hogy önzetlenül felajánlottam kollegiális segítségem a cikkírónak a teszt elkészülte előtt, hogy nyugodtan kérdezzen, ha valamilyen háttérinformációra szüksége lenne, de nem tette meg.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#22) Trak válasza Jim Tonic (#16) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Nem, szerintem is LG.

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#23) Jim Tonic válasza Trak (#22) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

He?
Én csak azt írtam, hogy az NEC is kellene. Nem az elterjedésről beszéltem. Csak arról, hogy a 3 legelterjedtebb íróból csak 1 szerepel a tesztben. NEC, LG hiányoznak.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#24) Jim Tonic válasza PPeter (#21) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Szerintem megírtad volna ezt talán ingyen nekik.

(#25) pschio válasza jagada (#11) üzenetére

pschio
(őstag)

hat azt en is nagyon hianyolom :((( pont a Nec-et kellet kihagyni? most szart be az irom gondoltam valtok Pio-ra. de most elbizonytalanodtam. maradok inkabb a Nec-nel asszem. 3520asom ment tonkre szerzek egy 3540est.....

szerk: na most akkor megis jo a pio az olvasasban? ah de nehez donteni...

[Szerkesztve]

''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

(#26) PPeter válasza Jim Tonic (#24) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt azért nem mondanám, mert nulla időm se lett volna rá, ingyen meg nem szeretek dolgozni amúgy sem, valamint most már ügyelek arra, hogy ne vállaljak be olyasmit, amit nem tudok időre megcsinálni, de szívesen átolvastam volna, segítettem volna összerakni - de egy kérdéstől eltekintve MLaca nem igényelt több segítséget.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

(#27) Jim Tonic válasza PPeter (#26) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Bocs, én is korrekcióra gondoltam a ''megírás'' címszó alatt. :B

[Szerkesztve]

(#28) Racecam válasza PPeter (#21) üzenetére

Racecam
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

''Elnézést kell kérnem előre is, mert nem illik szemét módon a ''kollégák'' munkáját kritizálni,...''

Tényleg nem! Szerintem ebben az esetben jobb lett volna, ha nem nyilvánítasz, nyilvánosan véleményt. :U
Óhatatlanul felmerül annak a gyanúja - még ha erről szó sincs -, hogy a súlyos szavaid, valamiféle szakmai féltékenységből fakadnak.

''Külön fájdalom, hogy önzetlenül felajánlottam kollegiális segítségem a cikkírónak a teszt elkészülte előtt, hogy nyugodtan kérdezzen, ha valamilyen háttérinformációra szüksége lenne, de nem tette meg.''

Ezt pedig végképp nem kellett volna. :( Ha valamit is adsz magadra, ezzel nem szaladgálsz a nyilvánnosság elé panaszkodni.
Felajánlottad a segítségedet, Ő pedig nem élt vele. Ennyi. Legfeljebb levonhatod magadnak a tanulságot.

Elnézést, csak ez annyira furcsa volt nekem, hogy kikívánkozott belőlem.

[Szerkesztve]

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#29) PPeter válasza Racecam (#28) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mire lennék féltékeny? Nem akarok nagyképű lenni, de ha akarok és van időm, annyi cikket és tesztet írok mindenféle médiának, amennyit csak le tudok gépelni. De azt nem szeretem, amikor egy cikk, teszt vagy bármilyen publikáció félretájékoztatja az olvasókat. A szavaim pedig nem voltak súlyosak, kihangsúlyoztam és fenntartom az álláspontom, miszerint méltányolom a rengeteg munkát, amit a cikkíró elvégzett, de ez nem jelent mentséget. De én akkor csöndben is maradok, majd a tapasztalt, hozzáértő felhasználók is elmondják a véleményüket a tesztről. Köszönöm a kritikád, maximálisan értem az álláspontod, és igazad is lenne, ha a engem szakmai féltékenység késztetett volna a kritikára, de hidd el, túl régóta (8 éve) publikálok, ez túl hosszú idő már ahhoz, hogy a kicsinyes féltékenység dolgozzon bennem. :) Én szeretek, szeretnék jó cikket, tesztet olvasni más tollából.

[Szerkesztve]

(#30) Snakeiboy válasza Racecam (#28) üzenetére

Snakeiboy
(tag)

Teljes mertekben egyet kell hogy ertsek PPeterrel mert ahhoz kepest hogy hetente elolvasok par cikket az adatarolasrol igy is nagyon sok valotlansagot lattam a teszben. Egyszoval igaza PPeternek bar neked is Racecam hogy nem kellet volna par dolgot kilyelenteni de hat mindenki tevedhet :)

Miert?????

(#31) Jim Tonic válasza Racecam (#28) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ezt lenyelhetted volna: ''Óhatatlanul felmerül annak a gyanúja - még ha erről szó sincs -, hogy a súlyos szavaid, valamiféle szakmai féltékenységből fakadnak.
'', mert eszméletlen hülyeséget írtál, és azt sem tudod, kinek.
Tudod nem pártolgatolgatásról (ide jobban illene a s.ggny.lás, de senkit nem akarok megsérteni) szól ez az oldal. Egy eléggé szakmai ember szemében nézve színvonaltalan ez a cikk, és ezt nem szabad megengedni egy szaklapon.
Nekem is bajom volt a merevlemez tesztel, meg egyre több cikkel a PH-n, de ettől nem kell bókolgatnom a házigazdáknak. Neked sem kellene, főleg, ha nem értesz hozzá.

(#32) Trak válasza Jim Tonic (#23) üzenetére

Trak
(PH! addikt)

Akkor félreértettem:)

''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''

(#33) Sanya

Sanya
(PH! kedvence)

dvd decryptert betiltották nemdebár? egy betiltott progival tesztelni nem kis felelőtlenség....

(#34) dabadab válasza Jim Tonic (#31) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Racecam arra gondolhatott, hogy a versenytarsat nem illik leszolni - az se lenne szep, ha a HWSW-s stab savazna itt a PH!-s cikkeket. Viszont - szereny meglatasom szerint - PPeter elsosorban nem a cdgrab.hu foszerkesztoje, hanem affela allgemeine ungarische ODD guru - es ilyen minosegeben nyugodtan mondhat velemenyt egy DVD-iro tesztrol.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#35) dabadab válasza Sanya (#33) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

''dvd decryptert betiltották nemdebár?''

Marmint hol?

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#36) Balinov válasza dabadab (#34) üzenetére

Balinov
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez helytálló,szerintem PPeter is ilyen alapon írta,amit írt.

Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

(#37) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Én csak gratulálni szeretnék a cikkhez! Nem véletlen , hogy a PH a legjobb oldal a Neten!:R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#38) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

szép :)
csak kár, hogy napjaink elterjedt ''népírói'' nem kerültek terítékre (nec 3540; lg-4163B)
de amúgy tényleg szép munka grat
:R

Nos Omnes Una Manet

(#39) PPeter válasza dabadab (#34) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Főleg, hogy én nem publikálok a HWSW-n, csak a fórumban ténykedem (ne izgulj, Krinyoéknak is szoktam szólni azonnal, ha valami ODD cikkben-hírben mellényúlnak), és ha szigorúan belemennénk a pártlatolgatásba, akkor ugyebár - mivel a Chip magazinba írok rendszeresen - sokkal inkább tartozhatnék közvetve ide, mint máshova, de más kérdés, hogy nem szeretek sehova se tartozni :DDD

(#40) Jim Tonic válasza dabadab (#34) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

De ezt csak Racecam értette félre, senki más.

(#41) Jim Tonic válasza dabadab (#35) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mindenhol. Most támad fel hamvaiból új néven, talán más keze alatt, IMGBurn néven.

(#42) Jim Tonic válasza AMD Power (#37) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért olvasd el a topikot, mint lelkes amatőr. :)

(#43) AMD Power válasza Jim Tonic (#42) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Persze egy NEC-t vagy egy LG-t én is szívesen láttam volna a tesztben, de amit láttam és olvastam az minőségi cucc volt!;)

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#44) PPeter válasza Jim Tonic (#41) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A további fejlesztését tiltották be, és azokban az országokban illegális programnak minősül, akik csontig benyaltak az amerikaiak Digital Millenium Copyright blabla... baromságának, szerencsére ott még nem tartunk, hogy egy programot világszinten be lehessen tiltani, főleg ha az egy INGYENES fejlesztés. Egyébként ugyanaz a srác viszi tovább ImgBurn néven, de ez a program már ''csak'' írni tud, rippelni nem.

[Szerkesztve]

(#45) Jim Tonic válasza PPeter (#44) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

De mi ezek alá tartozunk, nem?
Amúgy kösz a kiegészítést.

(#46) PPeter válasza Jim Tonic (#45) üzenetére

PPeter
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem, Magyarországon nincs betiltva, itt még nem tartunk.

(#47) erdoke válasza Racecam (#28) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem tudom, mennyire követed nyomon a külföldi szakoldalak tesztjeit, de az én véleményem az, hogy PPeter óvatosan és kevéssé sértően fogalmazott.
Az elvégzett tesztek alapján (a lemezek és tesztek fajtái, mennyisége miatt) nem szabad semmilyen véleményt alkotni egy DVD-íróról.

Már amennyire az én véleményem számít valamit a témában, hiszen én csak hobbiszinten olvasom az említett oldalakat évek óta, ill. hobbiból írok el itthon lemezeket tucatszámra tesztelésből... Folyamatosan van 4-5 írom, ahogy most is van 5-féle. Személyes tapasztalatom a cikkben szereplő írók közül csak a Samsung írókkal nincs, de azt nem is bánom. :P

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#48) Jim Tonic válasza PPeter (#46) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Ok, akkor ezt rosszul tudtam. Közben megnéztem az oldalad, hátha lelek új fw-t az NEC-mhez (és az is volt :D), és pont beleakadtam az IMGBurn cikkedbe is. Ott is említed, hogy amíg nem koppintanaka fejedre érte, addig fenn van az utolsó verziója. Én meg komolyan vettem. :DDD

[Szerkesztve]

(#49) t-shirt válasza erdoke (#47) üzenetére

t-shirt
(PH! kedvence)

Mit ajánlanál általános felhasználásra, saját adataim/képeim archiválására kellene egy DVD író mert a CD-t már régen kinőtték az állományaim. Szóval nem akarok karton szám filmeket másolni meg ilyesmi.

(#50) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

a cikket szerintem akkor is 16x +/- VERBATIM lemezekre kellett volna készíteni.
a DL teszteket pláne

az újraírást szintén VERBATIM-ra

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.