Ez is egy jól kitalált cikk, akárcsak az elődje, bár mintha nem minden hűtőhöz láttam volna árat.
Azért gratula.
Pont most fogyott el...
Ez is egy jól kitalált cikk, akárcsak az elődje, bár mintha nem minden hűtőhöz láttam volna árat.
Azért gratula.
Pont most fogyott el...

Szerintem azért elég átfogó és ha valaki napra kész árakat akar akkor nézzen szét egy boltban. Látványosak az összehasonlitó grafikonok. Szuper
''Rakd sebességbe az agyadat, mielőtt elindítod a szádat!''

Jó kis cikk lett, megintcsak gratula! Jah és a képek is szépek lettek... :DDD
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto

A képeket valamely gépház oldalán szoktátok csinálni? A coolness -en láttam ilyen színű gépházat, amin a coolerek vannak.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

jaja jó cikk
andorpapa mesélte nekem a körülményeket :)
amugy nekem h1tb-m van, simán felment
bár 1 kondit kicsit támaszt de fentvan és hűt rendesen
zajszintje meg tényleg annyi amennyi.. halk :)
tütüü

Élvezet olvasni, alig várom a p4 hűtő tesztet...
Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

HI!
Andorpapa gratula a cikkehez! Teccik!
Amin ledobbentem a u2l egesz rendes szereplese!!! Sokkla rosszabat vartam tole, de ezek utan meg jobban szeretem! Amugy ha a coolinknek nem lenne ijjen a rogzitese en sem probalgatnam rajta a kulonbozo ventiket!!:-))))
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Jó a cikk, de sokan vannak akiket az Intel hűtők jobban érdekelnének... Nem csak AMD-ből áll a világ!!!
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

Kösz a pozitív véleményeket! Igen, a képek ''hátteréül'' egy gépház oldala, illetve a gépház, vagyis Atus kolléga csodálatosan moddolt cucca szolgált, és a képek is azért lettek olyan csodálatosan, mert ő végezte készítésüket. Szóval részben ő is nagy májer.
Aztán P4. Dont vöri, P4 kúler ráundáp iz on dö véj, vagyis a következő szösszenet már az Intel usereknek osztja az ''észt''.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!

Öcsim, hogy tudok!!!!!
:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

A baj csak az hogy kimaradt a versenyzők közül a GlobalWin...!!!
Nem tudom mit csinálnék nélkületek, srácok, de szívesen kipróbálnám...

A Tt Volc9-ről leírtakkal maximálisan 1et értek. És gratula a cikkhez! :))
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Hello
Nekem is bejött a hűtőteszt.
Jó hogy a deltaT miatt össze lehet hasonlítani a drágább cuccok teljesítményét az olcsó hűtő tesztben szereplőkkel.
A zajszint mérésére viszont kitalálhatnátok valamit mert a vásárlónál ez a legfontosabb szempont.
Sok gyártó kamu értékeket ad meg. Pl. a tesztben szereplő Volcano9 azonos fordulatszámon is hangosabb mint egy mezei 8cm-es rendszerhűtő,és a CU5TB-nek is magasabb a zajszintje mint a megadott, ezért jó lenne valami hiteles összehasonlítási alap.
F1 videók : http://tamas13.ultraweb.hu

hali!
a cikkben emlitet h2t coolerem van es vidaman elfer az epox8k3a+-os lapomon :)
max terhelesen 58 fok, szobahomerseklet mondjuk 22 fok (szerintem tobb de nem akarok kamuzni...) ez igy 36 fok delta T max terhelesen. csak a miheztartas vegett irtam be. ja, es kicist hangos, meg a felso coolert felig kitakarja a chieftec hazban a tap alaatti lemez.... :((

Jó kis cikk!
Becsülöm a türelmeteket, hogy ennyi babramunka mellett is
volt erőtök végigcsinálni a méréseket!
Csak így tovább!
BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
(#18) Don Vittorio válasza andorpapa (#11) üzenetére
''Aztán P4. Dont vöri''
Engem nem üt a P4. :)
Gigabyte P67X, i7-2600K+Prolima Genezis, 16 GB DDR3-1600, 2x40GB SSD RAID0+4x2TB SATA RAID10, Sapphire HD6970/2GB, CM690, 2x22" Samsung WXGA + HP EliteBook 2730p/4GB/128GB SSD

A fent említett Epoxon kívül belefér még vmilyen nforce2-es alaplapba a H2T?
Nekem Asus a7a266E lapom van. Erre a nagy coolink hűtő nem megy fel. Pedig a foglalat is megfelelően áll, sajnos a kondik túl közel vannak. A kisebb fel is ment, a teszteredményeket a cikkben olvashatjátok. Viszont engem meglepett, ogy milyen halk hűtők ezek. A tápventim elnyomja a hangjukat -majdnem-!
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

ÜDV!
Csak azt nem értem, hogy már sok tesztet megnéztem a neten, de egyiken sem találtam meg a SPIRE hűtőit! Pedig szertintem azok is elégé jók!!!
A térerő legyen veletek!!!
Itt van:
http://prohardver.hu/rios2_cikk.php?id=170&p=7
:(
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

Le lett cserélve a főoldalon a cikk képe?......
Mondjuk az előzőn sokáig agyaltam, hogy mit ábrázolhat...:DDD
''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

ez volt az ok. :)
{13.52.6.14 14.10.8.18}

Sejtettétek hogy pár nap és megfejtem, mi?
;]
Most már aztán tessék leírni, hogy mi volt az!!
''A nagy Nyíl útján, meg nem állva, hitesen és szerelmesen, förtelmeit egy rövid Mának nézze túl szemem.''

Szép szép, csak kár hogy pont a zalman család maradt ki.
Véleményem szerint pont ezek a legjobbak most.
Igaz nem 2 ft, és nagyon nem kapható, de ha beszerzel akkor cool.
Nekem egy vga, és cpu hűtő mellett jelenleg a chieftec 1500 rpm-es táp a leghangosabb...

Nagyon jó kis cikk lett, de én maradok a vízhűtésemnél :)

Na mesélj csak erröl! Keresek egy olyan hütöt ami nagyon halk. Tuning nincs, legfeljebb minimális, de a csendért mindenre hajlandó lennék. Ez utóbbi azt jelenti, hogy ha kétszer annyiba kerül, hát legyen.

Nézd meg az overclock.hu-n a Zalman hűtőket, le van írva a zajszint is. És ezekkel tuningolni is lehet. Pl. 7000Cu full réz borda, venti 1300 rpm. Szóval correkt. :)))
The Power of dreams - Honda Varadero ABS Tour

Nem is oly rég behalt az alaplapom, így vettem egy abitot. A baj az volt, hogy még az első szériás p4-em volt rambusszal, így procit és memóriát is vennem kellett és ahogy az ilyenkor lenni szokott nem volt raktáron dobozos proci, tehát hűtő is kellett. Először valami gagyi hűtőt mutogattak nekem, de belémnyilalt az a kellemetlen emlék, amikor a sziréna 5 percenként megszólalat az alaplapon quake-ezés közben. Aztán kihoztak nekem egy ZALLMAN 7000 CU-t. Van rajta egy poti, amivel a ventillátor sebességét is állítani lehet. De nem ez a lényeg. Első install alatt véletlenül megakadt a venti az egyik ide kábeltől. Már felment az xp teljesen, amikor megszólalt a sziréna. Belenézek, és látom, hogy nem forog a venti. Megfogtam a rézbordát és olyan 40 - 50 fokos lehetett (60 fok már éget). Úgy szívja a hőt, ahogy kell! Később lecsekkoltam, ha megy a venti minimumon (1700 rpm), a borda hideg. Ez így már azt hiszem megérte a 12 bruttót. Tudom ajánlani mindenkinek! Ja 2.4-es p4 ketyeg alatta.
A cikkhez csak annyit, hogy Gratula!
.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,.,.,.,.,.,..,.,.,.,.,.,.,

Bocs, ZALMAN...

Kicsit még pihennem kéne. Nem 1700 on megy a zaLman, hanem 1350-en (de a potival ez 2000 fölé csűrhető). Hangját pedig nem hallani a vinyóktól...

www.3t.hu pont ma vettem, bár szerintem az Iglo 2500 sima jobb (csak nem volt), 1-2 fok plusz különbség, viszon 10-nél is több dB-el halkabb!

Én is a 2500 ös igloo-t néztem ki, a tesztben jól szerepelt, de nemtudom elég-e 2000 es xp procira, nem igazán találtam róla leirást csak 1 képeslapnyi pdf-et a cikkben meg erröl nem volt szó. Szóval érdekelne hivatalosan meddig viszi, ha valaki tud valami infot plz irja le. THx
Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...

Üdv!
Azóta kijött a 2450 Pro, amiről ezen a linken:
[L]http://www.glacialtech.hu/termeki2450pro.htm[/L]
azt olvashatod, hogy erősebb a 2500-nál. :))
Non nobis Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da gloriam

Ez igaz de az AMD nek jobban kell, míg a P4 nek elég egy kis fuvallat:DD
Béláim!!! Gyúrunk vazze?

Kössz az infót nem is tudtam hogy a Gt nek ilyen fasza magyar oldala van. Egyébként ha jobban megnézed rájössz hogy a Gt pro-k, pl a 2450, a maga 35 dB ével elég hangos, ezért Iglookból én a sima vagy light verziót részesítem előnyben. De még mindig érdekelne Igllo teszt az uj hűtőkről. A gyártó mégiscsak azt mond amit akar.
Az élet nemi érintkezés során terjedô fertôzés,melynél a halálozási arány 100%...
Van viszont auto rpm-es verziójuk, ami a proci hőmérsékletétől függően zúgolódik. SocketA-ra a 2100 Diamond, 478-ra a 4100 Diamond.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
''míg a P4 nek elég egy kis fuvallat'' ezt meg úgy hívják, hogy vicc;]
A P4-ek 2,4-től felfelé eléggé fűtenek!
Üdv.:Robe
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!

Na problem a következő megvettem a 2510-est de nem viszi 50 fok alá a procit (oldallapok nélkül, kiszerelt táppal), ahogy előtte a coolink111+ sem vitte. Vagy az alaplap szar, vagy simán csak a hőérzékelő. a procit kicseréltem és másikkal is melegszik. Az a kérdésem hogy lehet kideríteni hogy az alaplap vegy az érzékelő a szar? Fogós érdés mi? A szakik írjanak!
Ez sem mai cikk :P.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.
Milyen lap? Abitok általában 4-5 fokkal, de néha tízzel is csalnak fölfelé.
Parcinak tetszik, ha valaki felmelegít egy régi topicot, pedig akkor nem gyűlnek a fórumtémák a statisztikába...;]
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

abit kx7 333, jó hogy abit szar, de bootolás után levett oldallapal kiszerelt táppal 50-55 fok?

Egyébként én írogatok mindenhova, hátha valaki tud segíteni. :O

Ebben csak egyet nem értek!!!
A Cu5Tb-hez is jár ám fordulatszém szabályzó!!!!
és ha le van véve alapra a fordulata semmi hangja és jól is hűt, nem értem ezt miért nem írtátok... :O
Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést...

Jöhet a titok? Mikor a teszt készült, a CU5TB még nem kapott szabályozót, egyetlen tubus paszta érkezett vele a dobozban, fankontrolleres típusról akkor még szó sem volt. Emlékszem rá, mikor például először járt nálunk a Titan D5TB, akkor még fekete venti és 1 pöckös kapocs jellemezte a coolert, most meg már rézbetét, világító és szenzoros venti, na meg 3 pöckös kapocs szerepel a feature listán.
COOLNESS! - somebody ssssstop me!