Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ebben semmi új nincsen, ha az előlapot nem vesszük figyelembe.
mit csinált a csiftek az utsó pár évben?:)

(#2) plömplöm

plömplöm
(senior tag)
LOGOUT blog

hmm, a három oldalsó kilenc centisből a legfelső az fdd-tuninghoz pont jól jöhet...
valamint az előlapi csatik és kábeleik túlzott adatátviteli sebességéból keletkező mazzagizzást is segít megelőzni :)

[ Szerkesztve ]

All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!

(#3) yakuza.tora válasza plömplöm (#2) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:DD ez teccett! :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#4) csellosi

csellosi
(tag)

Ph! teszt.

Vegulis tenyleg design-ben van csak kulonbseg...

Nekem is ilyesmi hazam van csak a fenti 3 kevereke (vagy mondhatnam azt is, hogy a hirben szereplo haz a teszben szereplo kinezettel), nyujtott, nagy es kulcssal zarhato valtozata. 2 vinyo, dvd iro, (tuningolt hutott)flopi :P , p5b-e, e6420@3Ghz, passziv 7600gt, tv kartya, zalman (360) tap. Hatul egy 12cm-es zalman venti, a 2 vinyonal egy 9cm-es Zalman venti + mfc-1 Zalman szabalyzo. Jol szellozo haz, konnyen szerelheto es halk. 24 fokos szobaban. Igaz a 2 Seagate vinyo hangja ha csend van este, elegge idegesito :(((

[ Szerkesztve ]

- Miota dolgozol a cegnel? - Miota megfenyegettek, hogy kirugnak.

(#5) Krix

Krix
(senior tag)

Dehogyisnem! Van eSata az előlapon! A következő verzióban már talán sikerül a FireWire és az eSata is egyszerre. :DDD

Ha itt vannak az ászok, vígan dudorászok.

(#6) tothbe válasza plömplöm (#2) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

ez jó volt.
De azt kihagytad, hogy az elöl fellógatott cd-k is a légáramlást hivatottak elösegiteni, hiszen az oldalról fújó ventik jól megpörgetik öket., igy már elölröl is nyomják be a levegöt, ráadásul nincs ventihang sem, hiszen csak cd lemezek. :C

By(e) Tothbe

(#7) simonzé

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na erre mondja Peti barátom, hogy "Sz*rtam már szebbet..."

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#8) csellosi válasza csellosi (#4) üzenetére

csellosi
(tag)

Na csak megvan a teljes neve :)

Chieftec LBX-02 B-B-SL-400 ATX miditorony.

[ Szerkesztve ]

(#9) Ste válasza Integra (#1) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gőz erővel az előlapokat fejleszti

True Success is Blonde

(#10) Ste válasza tothbe (#6) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sőt, ha optikát is szerelesz a cédék mögé, akkor a cd hangjától is mentesülsz (végre egy halk olvasó)

True Success is Blonde

(#11) csellosi válasza plömplöm (#2) üzenetére

csellosi
(tag)

Oda hdd-t is be leeht szerelni, bar teny, hogy banalis megoldas.

(#12) csellosi válasza Krix (#5) üzenetére

csellosi
(tag)

Ha Te az elolapi kivezetesekre bux, akkor szamtalan panel kozul valaszthatsz, amiken talalsz kartyaolvasot, usb, firewire, hang ki/be, eSata stb... 1000Ft-tol a csillagos eg a hatar :))

[ Szerkesztve ]

(#13) cousin333 válasza csellosi (#8) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egészen pontosan ilyen házam van :C

Éppen tegnap átkoztam el az elforgatott merevlemez-keret ilyetén megvalósítását, amiért nem minden kábelt lehet rendesen beledugni a HDD-kbe. Konkrétan: normál SATA tápkábellel szinte esélytelen becsukni az oldalát, hasonlóan veszélyes a sima SATA kábel is (veszedelmesen megtörnek, meghajlanak). Az L alakú csatlakozók már használhatóbbak, csak olyat nem adnak minden alaplaphoz... :(((

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#14) Godefroy

Godefroy
(senior tag)

Lassan elfelejthetnék ezt az oldalra szellőző HDD hűtést nem praktikus.

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#15) csellosi válasza cousin333 (#13) üzenetére

csellosi
(tag)

Nalam nem volt gond, jart 2 L alaku sata kabel a deszkahoz, a tap csatlakozojat is konnyeden lehet radugni a vinyokra, semmilyen utkozesi gond nincs nalam. A normal sata kabelt pedig kerulni kell. En pedig epp hogy, az elforgatott kereteket reszesitem elonybe, konyebb ki es betenni a hdd-t.

[ Szerkesztve ]

(#16) Geller_1972

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megnyugodtam..nekem még mindig a saját dragon sorozatu házaim vannak, és még mindig jobban tetszenek, mint ezek...ok, azért a smilodonnal szemezgettem egy darabig.. :DDD :DDD
Üdv:
Geller

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#17) H.O.D.

H.O.D.
(senior tag)

Sírba tesznek ezzel a kinyitom-becsukom "dizájnnal".

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#18) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyerekek, minek megváltoztatni, ami jó? ;) Na jó, nagyrészt jó. Korábban az előlapi csatik alul voltak, legalább középre tették őket. A kártyák egyszerre való rögzítése/oldása lehetne jobb. (Már ha nem inkább egyenként szeretjük csavarozni.) De úgy egyébként rendben van.

(#15) csellosi: Teljesen egyetértek, gond nélkül használhatók a házhoz adott SATA kábelek. Így kifordítva akkor is könnyedén cserélhetők a vinyók, ha tele van pakolva az alaplap kártyákkal.

A #4-esben egyébként milyen vinyó-hangra gondolsz? Típus, kor? Nekem 4 vinyó van ott, és északa sem hallani belőlük semmit. Mind viszonylag új, liquid dynamics bearingesek, ahol nincs surlódás. Seek-hang sincs. (Egyedül az egyik kb. 3 évesnek van egy ilyen 15-16kHz-es sípolása, de azt is csak közelebbről lehet hallani [nem is hallja mindenki], és hagyom is leállni.) Korábban volt egy olyan probléma, hogy a 4 vinyó (de főleg a Samsung, ami jobban remeg a többinél) már létrehozott egy ilyen összerezonálásból létrejövő alacsonyfrekis búgást a tartólemezeiken. Ezt megoldotta 2db fehér radír behelyezése az oldalsó tartólemez és a ház elülső része közé. (Mintha oda találták volna ki. :DDD )

Floppy-hűtő venti: a képen nem látszik, de van ott jópár centi hely a kettő között, szal a befújt levegő szépen el tud menni a ház többi része, meg az 5.25-ös cuccok felé. Szal be lehet tenni 3 alacsony fordulatú ventit - a 3 együtt már épp elég levegőt fúj be, de halkan. (Monjduk nekem egy sincs, csak egy nagy kifelé fújó hátul [vízhűtés radiátorán, amit szépen fel lehetett szerelni belülre], így is alig melegszenek a vinyók.)

(#17) H.O.D.: Mondjuk lehetne olyan ház típusuk is. Nekem speciel tetszik az ajtós megoldás, szebb is, és a portól is jobban véd. 180+ fokban nyitható, így nincs annyira útban pl. lemezcserélgetéskor.

[ Szerkesztve ]

(#19) Godefroy válasza dezz (#18) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

rezonálnak

(#20) dezz válasza Godefroy (#19) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld ki a radíros megoldást!

Monjduk ez egy hibának tekinthető, hogy miért ilyen kemény műanyagból készíti a Chieftek azokat a vinyótartó síneket. Lehetne gumiból is. :(((

(#21) Geller_1972 válasza dezz (#20) üzenetére

Geller_1972
(PH! addikt)
LOGOUT blog

...vagy legalább gumi borítással..

Pentium 4 630 HT 3.0Ghz/2M/800 S775 for sale. (http://href.hu/x/hs1r)

(#22) Godefroy válasza dezz (#20) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Amíg Chieftec-em volt kipróbáltam mindent.

-gumi alátét a csavarok alá ami a sínen van
-gumilap beszerelése a ventilátorok és a hdd sínekhez valamint a DVD-hez
-purhabbal kiöntöttem a két üreget ami a hdd tartón van
-szövet/gumi egéralátétet tettem a lábak csatlakozására

... aztán eladtam

soha többé ajtós házat!

Vettem egy CM Stackert, azóta csönd van :K és könnyebben szerelhető)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.