Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) .mf

.mf
(PH! addikt)

Egy régi ötlet újra előkerül. Valahol már láttam, és kis helyen billentyűzetes-tokos tabletem én is szoktam így használni.

(#2) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Van benne fantázia. A notebookhoz ragaszkodó embereknek ad egy tablet bővítményt. Külön jó, hogy egyben állvány is, meg nagy felbontás és az IPS panel. Persze a kicsi valószínűleg kelendőbb lesz. Már csak egy jó árcédula kellene rá, meg az hogy a zsanér és a kijelzőkábelek tényleg bírják a strapát.

(#3) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

elképzelésnek érdekes, de pl ölbe téve nem nyomkodja majd a lábam a billentyűzetet? nekem ez egy kicsit fura öszvér lett, de tény hogy szép.

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#4) Apika válasza blackrulz (#3) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Igen, erre én is gondoltam. Vagy pedig, ha az asztalra teszed kijelzővel felfelé, akkor a billentyűzet teljesen védtelen marad...

(#5) Szemjuel válasza Apika (#4) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

Még jó, hogy ti gondoltatok rá így a lenovo mérnökei is felismerik a problémát :))

(#6) Tigerclaw válasza blackrulz (#3) üzenetére

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem bizonyos szögben való kihajtás után letiltja a billentyűzetet és a touchpadot. Persze a karcolás, koszolódás, sérülés veszélye megmarad. Anno ezért csináltak eltekerhető kijelzőket a convertible modellekre.

(#7) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

A sima tabletektől eltérően, ebben látom ám fantáziát! ;)

(#8) blackrulz válasza Szemjuel (#5) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

attól függetlenül hogy biztosan gondoltak rá, számomra még mindig nem tiszta. ahogy nézem a bill lennebb van mint a keret, így asztalra téve se nyomkodom. tény. viszont az ölemben simán nyomható. ha tiltja ok, de én ebben nem reménykedek igazából. a másik para ezzel a gépelési szög, ki kéne próbálni, de a csuklótámasz magasabb mint a gombsor, ez nem kecsegtet valami kényelmes pozícióval

(#9) smkb

smkb
(senior tag)

Nem látom értelmét ennek a kialakításnak, de komolyan. Sokkal jobb az a megoldás amit az Acer is használ, meg a Gigabyte és társai, hogy eltekerhetően fordatható ki, és így a billentyűzetre fekszik fel. Ez így, hogy hátrafele virít a billentűzet, nem épp értelmes. Úgysem fogok a gép hátán gépelni, miközben a másik oldalát nézem :)

(#10) Abu85 válasza smkb (#9) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azon gondolkodtam, hogy mi van, ha véletlen benyomod a billentyűket. Alkalmaznak esetleg egy keyboard lockot, hogy ilyenkor ne érzékelje? :F

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) Dare2Live válasza Abu85 (#10) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez gyak 100% hisz enélkül használhatatlan lenne.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#12) leonejoci2

leonejoci2
(kvázi-tag)

Nah egy ilyet én is elfogadnék....:C

Ne verj át, mert én sem teszem!Előreutalás ill. előre postázás csak annak akivel már bizniszeltem!

(#13) cer válasza Angel1981 (#7) üzenetére

cer
(kvázi-tag)

Én már évek óta egy ilyen hibridről álmodok. Köszönet a Lenovo-nak hogy elhozta.

Remélhetőleg a HP is előrukkol valami hasonlóval.

" Nosce te ipsum " http://tinyurl.com/86qvtpr

(#14) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes ötlet.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#15) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól hangzik, elfogadnám. :K

(#16) Kinder

Kinder
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

25.000 nyitás?
Az napi 20 nyitással ~ 3,5 év ( 10 nyitás ~ 7 év - ez elég jó )
De napi 40-50 nyitás, ami egyáltalán nem elképzelhetetlen, az másfél év.
Reméljük, hogy ennél azért többet bír majd.
Egyébként pöpec, jöhetne.

(#17) vanhalen

vanhalen
(senior tag)

Ez állati jó :)

(#16) Kinder: Ez most komoly, hogy ezt számolgatod? :DDD
Nem csattogós lepke ez, hogy 40-50x nyitogasd :DDD

[ Szerkesztve ]

A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

(#18) Male válasza .mf (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem a HP és IBM féle elforgat-visszahajtra gondolsz? Az szerintem jobb megoldás volt, mert a billentyűzet-touchpad belülre került, ezzel meg pont a gép aljára, így fura lefektetni / tartani tabletként.

(Csak nálam nem működik a beillesztett videó?)

[ Szerkesztve ]

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#19) .mf válasza Male (#18) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Nem a hagyományos "convertible tablet"-re gondoltam, de közben eszembe jutott, hogy hol láttam: Motorola Backflip -- igaz, kicsit más témakör, de ugyanez a megoldás.

(#20) Male válasza .mf (#19) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hm, tényleg nagyon hasonló :)

Nekem jobban bejött ami pl a HP TC4400 megoldása ( 1:46-tól ).

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#21) blackrulz válasza Male (#20) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

pont ilyenem volt, imádtam, azóta sajnálom hogy megváltam tőle. egyetlen hibája hogy a zsanér viszonylag gyenge volt , fél év után bedobta magát, igaz használva volt rendesen. a szervíz egy hét alatt végzett és nem csak zsanér de monitort is cserélt (2 nem zavaró subpixel miatt zsír új tökéletes panel került bele...)

nekem ettől függetlenül barátságosabb volt az a megoldás, de majd eldől hogy ez hogy bírja a strapát, milyen rajta gépelni, stb.

(#22) Male válasza blackrulz (#21) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valahogy nem is nagyon adják el őket :)

Ennél nekem az a fura, hogy a bill lefelé néz tablet állásban... azért úgy tartani kényelmetlen lehet, és a billnek se hinném, hogy jót tesz.

(#23) blackrulz válasza Male (#22) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

ahogy a videóban is mutatják, alapvetően ezt úgy gondolják hogy a két szélét fogod max. tehát nem érsz a billbe. de pl letámasztva a tárdemre... majd kiderül ha meg lehet nyomkodni. meg mondom mintha egy kicsit lentebb is lenne a bill mint a normál notikon.

(#24) Male válasza blackrulz (#23) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A videó nálam nem megy, így nem láttam :(

Persze, majd kiderül, de látatlanba logikusabbnak tűnik a bill belülre kerülése.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.