Na ez érdekes lesz! Lenovo mint TV?! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Apika
(PH! addikt)
Nem is akármekkora! És jól telepakolták okosságokkal... 
(#3) Blindmouse
Csinos. Winyót lehet belepasszintani valahova (nem USB). Az lenne csak az ámulás.
Átléptétek az ingerküszöböm.
azt látom hogy egyre több tv gyártó próbálkozik beépíteni az arm cuccokat a készülékbe, és teszik rá a droidot. a kérdésem már csak az hogy akkor a google minek próbálkozik tv-s dobozzal? egyébként én ezt a megoldást jobban szorgalmaznám...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

lajtika
(tag)
Jöhet a ThinkPad tv matt kijelzővel.
0630/353-03-29

ZEN1TH
(senior tag)
+1 
No Hope = No Fear

disy68
(újonc)
Ha bejön ez a dolog, akkor a google kész megoldását is lehessen egyből a tv-be migrálni, addig meg csak egy kütyü a többi mellé.
(#8) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)
A TV-n futó oprendszer... Mire ezt apáméknak elmagyarázom... 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...
ha ez a dolog bejön? mármint hogy a tv-kbe gyárilag jönnek az arm-ek meg droidok? akkor kb szinte pont fölösleges. jó persze nem mindenki rohan majd új tv-ért, de záros határidőn beül már mindenben droid lesz. ma jött webcam droidon... várom már a botmixert, ami kommunikál a telefonnal hogy az asszony hány százaléknál tart a vacsival, ill a mikrós droid, ami üzenetet küld egy appon keresztül a kaja hőfokáról

engine88
(fanatikus tag)
ne is mondd..
meg kamera a tv-ben, most ki néz kit..

dergander
(fanatikus tag)
A lenovo mint monditor se valami nagy durranás nem akarom elhinni hogy a TV az lenne
dergander strikes back again,avagy újabb tégla a falba!

disy68
(újonc)
Arra godoltam, hogy a google tv-t integrálják esetleg más gyártók a saját készülékeikbe, minthogy saját okosságot fejlesztenek hozzá (aztán lehet ezt csak én gondolom így).

elefant
(HÁZIGAZDA)
Tuti, hogy az LG-től vagy a Samsungtól veszik a panelt, meg az elektronikát.

Duree
(PH! addikt)
Ha Lenovo szintű lesz a tévé akkor biztosan sikeres termék lehet belöle.Gondolom LG vagy Samsung a beszállító.Ha jól számítok Európába nemigazán fog jönni.
értem én. csak kérdés hogy mennyire fog befutni egy különálló doboz a "régebbi" modellek mellé, amikor elterjed hogy a gyártók is integrálják alapból. átmenetileg megoldás lehet, de előbb utóbb ezt átveszi mindenki. van már kint ezer tévé ugyanolyan szolgáltatással, szép lassan a felbontás, képátló, formaterv nem lesz elég hogy eladható legyen az új sorozat. ha meg bekerül akkor szép lassan kihal. és szerintem ehhez hogy felvegyék a tv-kbe nem kell 2 év. legalábbis ha tv-t gyártanék egyértelműen ez lenne az út. aztán lehet hogy ők másképp látják 
de ez miért dupla 
[ Szerkesztve ]
bejövős a kinézete
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

elefant
(HÁZIGAZDA)
hát elsőre igen, de azért ne szabad elfelejteni, hogy ez egy PR fotó. szóval ez az üvegtalp a valóságban akár még gagyi is lehet.
valami olcsó műanyagból csinálnák? durva lenne,szerintem üveg az,egy kis súlyt meg kell hogy tartson
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

T0rnad0
(őstag)
Jól néz ki, de remélem trackpoint is lesz a távirányítóban 
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
veszed? 

T0rnad0
(őstag)
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61
Hát igen. 
Amúgy az Android 4.0-ra kíváncsi vagyok, hogy működhet egy TV-n, meg úgy összességében a TV is érdekel. 
[ Szerkesztve ]
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D
Korrekt tévé.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
LOL, a Lenovo kellett ahhoz, hogy tévére ICS kerüljön
Gondolom a Galaxy családot futtató, androidos cuccokat és tévéket is milliós tételben eladó Samsungnál a két ágazat hermetikusan el van zárva, nehogy valami jót tanujanak egymástól...
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

sysrq
(senior tag)
Kína elkezd a Kínai piacra termelni.
Már nem "olcsón adjuk Európában" érzést nyomják.
Sajnos.
Már elfogy otthon is.

bmollszeptim
(fanatikus tag)
Lenovo TV.De furcsa 
üdv.

BloodRay
(PH! addikt)
Tudásra így papíron érdekesnek tűnik, már csak a fő funkciót, a képminőséget fedi teljes homály... 
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

gyiku
(PH! kedvence)
fullhd laz utan lehetett volna egybol ez, kar volt a 3d bullshitre elqrni vagy 5 evet.

inferno88
(kvázi-tag)
Kb így.
Semper fi!
A Samsung SmartTv megoldása sem rossz, de tényleg fura, hogy ezzel nem ők jöttek ki először. Valószínűleg a már befuttatott rendszer miatt nagyobb az ellenállás az újítással szemben.
Laci

bteebi
(senior tag)
Csak én nem láttam leírva, hogy LCD vagy plazma panellel szerelik? Nem mindegy... Érdekes megoldás amúgy, alapvetően tetszik, bár a talpa nem az igazi. Kezdetnek egyébként egyáltalán nem rossz megoldás.
Kíváncsi leszek az árára, valószínűleg kellően brutális lesz
.
Te is fiam, Bluetooth?
Tegyenek bele akksit és ez lesz az új nagykijelzős telefon 
A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

bok92
(őstag)
Ja, egy kis könnyed,hordozható telónak elmenne. 
TsunamICS 2.2 Om nom nom...

Apika
(PH! addikt)
Már csak az a kérdés ki visz kit? 

Magnat
(őstag)
Kíváncsi leszek, mennyi ideig lesz rá friss Android... mivelhogy a tv-k életciklusa jóval hosszabb a telefonokénál már csak az árukból kifolyólag is, gondolom nem lesz túl boldog a leendő tulaj ha 2 év múlva avval szembesül, h nincs support az 1ébként tökéletesen működő tv-jére, amire egy rahedli pénzt kifizetett.
Az élet drága dolog, de az árban benne foglaltatik az évenkénti egyszeri Nap körüli utazás is.