Hiányoltam a CES-ről a nem referencia 7970-ek bemutatását. Ezek szerint messze nincsenek készen a kártyák. 
TRON addict

Hiányoltam a CES-ről a nem referencia 7970-ek bemutatását. Ezek szerint messze nincsenek készen a kártyák. 
TRON addict
eleve érezhetően papírsárkány, nem meglepetés szerintem
asd fgh jkl éáű

Nagyon várom már a 4K2K monitorokat is. Lehet, hogy még odébb vannak?
TRON addict

a többi kártyáról meg szót sem ejtenek bár még 2 hónapjuk van megjelenni...

Letöltő link kéne. 
TRON addict
4k2k meg 8k4k 2020 környékére veti meg jobban a lábát majd, 4k talán 3-4év már csak, hogy jobban elkezdjen terjedni.
első sorban a tartalom hiánya áll a fejlődés útjába, és az ilyen dolgokat nehéz párhuzamosan fejleszteni, így valami mindig elmarad majd, vagy az erő, vagy a megjelenítő vagy a tartalom...
nézd meg hol tart a 3D és a 3D előbb lesz mindennapos mint a 2k4k véleményem szerint.
szóval igen messze van a felbontások duplázása
asd fgh jkl éáű

3D engem személy szerint marhára nem érdekel. 
Nekem az kellene, hogy több minden férjen el a monitoron anélkül, hogy tele kéne pakolni az asztalt monitorokkal.
TRON addict
keystroke launcher or any other ?
minek a sok ikon az asztalon ha így is lehet indítani. (vagy pinned icons és akkor mappába beledobhatod ami kell és csak tallózod start menü szerűleg )
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

Nem az ikonokkal van gondom. Köszi, rendezett az asztal. 
Sokfajta programon kell egyszerre dolgoznom, ami jelenleg csak több monitorral oldható meg. 4K2K-val egyre is kiférne. 
Mind1, várunk még pár évet a csodára. Téma off.
TRON addict

Azt mondja letöltő link kéne... Mázlista állat! 

Azt hittem a PH teszt lesz már kinn mostanra! 

Most lett kész a teszt. Nemsoká kikerül.
TRON addict

Akkor maradok még, legalább a végszót elolvasom ,a többit majd este. 
[ Szerkesztve ]

Huhh, már várom! 

Város teszt. 
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD
A gépházat elfogadnám.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Melyik város? Budapest? Győr? Debrecen? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!

omg