Ennyiért inkább PC-t. 
TRON addict

Ennyiért inkább PC-t. 
TRON addict

Ha igazi konzol lenne, nem hiányozna róla a D-pad. 
Igazi értelme akkor lenne, ha max 200-be kerülne még itthon is, és leszedhetőek lennének ezek a kontroller karok és gombok. De érdekességnek mindenképpen jó dolog.
(#3) FireKeeper
csak egy szót mondok: ne 
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
miért pont i7? a grafikai alrendszer miatt? kisebb proci nem lenne elég erre a kijelzőre vagy mi? pc-s játékokat nem igazán látom értelmét ilyen kis felbontáson és felületen nyomni, főleg ilyen drágán... ez hasalásszagú lenne ha megjelenne, de szerintem végleges termékként nem kerül a boltba egy hasonló sem...
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

a cikket nem olvastam el, de a videó alapján van benne ráció, ha mondjuk a játékokat tablettra fejlesztenék, és alap funkció lenne a tv-kben h streamelhető rájuk minden féle tablet képe, pl wifin, és itt most az új közvetlen wifis technológiára gondolok, nem a routeresre.
2 legyet ütnének 1 csapásra, 1. psp meg a többit kiütnék a piacról,
2. ha stremaelhető lenne, akkor a tablettet hazsnálhatnád kontrollerként, esetleg + menüpontok ott lennének, és nem kéne kilépni a menübe, ( némításra, szerver elhagyás, új kör indítása stb..
Viszont ezek a kiegészítők tényleg baromságok...

Reméljük koncepció is marad.
[ Szerkesztve ]

"Ezért a Razer úgy gondoltja, hogy nem éri meg ezzel vesződni, inkább egy asztali számítógép erejét passzírozzák be a táblába, így ugyanazokat a játékokat élvezhetjük menet közben is, mint otthon."
Nem mondom, a villamoson látványosság lennék ezzel a kezemben... 

szeretem ezeket a hatásvadász búlvár cikk neveket. szerintem a cikk név adója is tudja hogy rohadtul nem lesz a jövő mobil játékkonzolja. messziről lerí hogy halott ötlet...
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

Az tuti
aztán majd jönnének, hogy "hát tezsvírem, kipróbálhatom azt a kütyüt?" te meg kezdhetsz futni

Egyszerűen elkormányozok onnan... 
kizárt. soha nem így megy ez. tesíííírem monnyadmámeg hányóra. accegycigarettát? várjámááá mivanmivanmivan? 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

A cím végén kérdőjel van, tehát senki sem állított semmit. Ellenben veled, aki kijelenti, hogy ez tuti baromság és halott ötlet
Érdekes 

Wow!
Így koncepció alapján elképzelve még jó is lehet!
Kérdés, hogy mennyire marad így hordozható?!
Go Hard or Go Home!

Érdekes megoldás ,csak egy kicsit drága.
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
[ Módosította: BioNiCMaN ]

Ezen besírtam, de tényleg így van, a dakoták meglátják hogy csillog a kezedben, oszt nerohannyá tezsvírem, van benne alamóunium ugyi? Há olyan szépen csilloga ja kezedben, hagypróbájjammáfel! 
A mivanmivanmivan meg elengedhetetlen a végére! 
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black P970 2.3.4 v20o T-Mobile HUN rom; HP Elitebook 8530w

Nekem nagyon tetszik, elbírnám ezt képzelni, például még irodai felhasználásra is kilehetne terjeszteni, egy dokkolóba beleteszed, ami ki küldi a képet egy vagy akár több monitorra is, és bluetoothon kapcoslódna egy bill/ egér pároshoz, Máris a cégeknek csak egeret, billt, meg monitort kéne biztosítani, ( persze tudom akor már a tablettet is kéne, hátha valakinek nem futja rá, meg céges tablett mint a telefon..)
A másik, hogy így az ember az adatait is kegyszerábben tudná hurcibálni, hiszen mindig nála van a gépe.. Végülis ezt már kitalálták: Laptop.
De értitek a lényeget 
azon dolgoznak az Intellel karöltve, hogyan lehetne a hamarosan érkező, harmadik generációs Core i7-et sikerrel alkalmazni egy ilyen szerkezetben.
Sztem itt bukó a dolog... i7? Ami ippeghogy szegról-végről DX11? Diszkrét GPU?
Jobban jártak volna egy Trinity-vel...
BioNiCMaN linkjéhez viszont hozzá kell tennem, hogy ha tényleg működik, akkor akár le is cserélném egy ilyesmire a gamer gépet.
Amúgy is tervben van, hogy 2013-2014 környékén APU-ra váltok... Addigra egyrészt kiderül, hogy van-e az ilyeneknek esélye, másrészt talán a játékipar is jobban rááll az APU-kra.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

De azért az alkarokat le kell támasztani, mert hosszútávon elég fárasztó lehet tartani...

xbox kontrollert nem? psp-t nem? 
Nem xD te xboxozás közben letámasztod a kezed mindenképpen?: D Vaaagy, amikor ipaden játszol. 
[ Szerkesztve ]

De! Vagy nem? Összezavarodtam... Kérem kapcsojja ki! 

i7 "tablet-be"? Legalább most már a buszmegállóban is tudok majd videót renderelni. Zsííír!

látom nem igazán sikerült felfognod hogy gamereknek van szánva. na nembaj.
ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

Elég idétlennek érezném magam ezzel a buszon.... 
1 kis városi okítás ? 
minden elérhetőségem az adatlapomon. origin, xfire, msn, skype.

a teflont is ürhajózás miatt találták fel , aztán ott van akonyhádban.
tekintély a másik felé, tartsd figyelembe..
Jo lesz ez. Gamer tablet meg nincs.
Az i7es kicsit meresz, de ha megcsinaljak mondjuk egy 3oras jatekidovel le a kalappal elottuk.
Ara pedig... Erosebb tablet se lesz a piacon...
gyúrunk vazze

Igen, én is ebben bízom :-)
Üdv, Sárkány

hát elsőre nekem egy túlméretezett PSP jutott eszembe róla.
"Well, well. So the shaved monkey has failed. How utterly, utterly expected."

Látom nem igazán sikerült az irónia felismerése. Na nembaj.
Drága és a tabletnek pont az az előnye, hogy vékony és hordozható.
Na ebből az utóbbi kettő nem valósult meg.
Hogy a fenébe lehet ezt a gépet egy kisebb taskába belerakni?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Ahogy szerintem az összes 10"-os Tab-ot.
[ Szerkesztve ]
[ Módosította: BioNiCMaN ]

egy hisztisebb gyerek seperc lekapja a 2 kart az oldaláról! 
Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...
Hisztis gyerek nem Tabletet kap, hanem nevelést. 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

hát azt kéne kapjon csak nem az a papírforma 
Diablo 3 BattleTag: Keksz03#2262, Origin/BF3: Keksz03, Steam: d3xt3r003 // Maximus V GENE Z77:: 2500K + H100 + 2xSWIF2-120P :: 8GB :: GTX560 DCII OC @ 960/4500 :: Force GT 90GB :: CM Storm stuffs...

Höh, Tzs, imádom a hozzá állásod
tökre igazad van, btw, fater szokta mesélni h "találkoztam zsömi apjával az elmű-ben"
énmeg: őőőő ez közérdekű infó volt vagy mondott is valami izgit?
csak közérdekű... 

Hát ez bőven kiló felett van ezzel a belsővel, meg kiegészítőkkel... hát öröm lehet ezzel kézbentarva játszani... mondjuk vagy 30mpig aztán leszakad az ember karja válla... vicc.

Biztos lesz keletje a dolognak, de szerintem én tutira nem tudnék ilyennel normálisan játszani, csak alkalom adtán... Rángatom mert gyros a játék közben nyomkodjam mozog az egész. Neeeem. Szerintem ennek így nincs sok értelme...
CG Generalist - HTC Sensation tulaj... (e-pénis növelő céleszköz)
Már csak egy nagyobb monitorra/TV-re kell kirakni a képet, és jó is.
Inkább egy billentyűzetet és egeret kezelő konzol kellene nekem 
http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html
Előbb merül le, mielőtt elfáradsz. 
[ Szerkesztve ]
A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib
Nagyon retro, mi? 
Faterodra nem nagyon emlékszem, de a te arcod még dereng. Hiányoznak a klubok... Itt nem sok izgi van...

Na ez bukta lesz. A Razer gyártson inkább egeret (egérpadot inkább ne), ahhoz értenek!
(saját tapasztalatok alapján természetesen)

Ez pont úgy néz ki, mint ami van a Vasököl című filmben (amikkel irányítják a robotokat) 
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD

ahhoz sem 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
WOW, micsoda szuper koncepció! Köszönöm, jót nevettem rajta, remélem örülnek a Razernél. Most már visszarakhatják azt a vackot a raktár mélyére.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Nem tudom... Nekem még sose volt jobb egerem a mostani Razer-nél.
Többet is kipróbáltam, de ez nyert.

Most kövezzetek meg, de nekem nagyon kéne.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Nagyon brutál, végülis ipad 2 konzollal, sajnos elég drága lesz, ha lesz egyáltalán.

eladó MAGYAR Apple iPad Keyboard Dock!!!