Ez a Zotac H67-ITX WiFi elég jó kis alap lehet egy kis minierőműhöz.
Egy pöpec kis 4 magos szandival 4-8GB rammal, egy gainward GTX 570 Phenom. Deszép álom. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Family Guy Online - Closed Beta
Ez a Zotac H67-ITX WiFi elég jó kis alap lehet egy kis minierőműhöz.
Egy pöpec kis 4 magos szandival 4-8GB rammal, egy gainward GTX 570 Phenom. Deszép álom. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Elég meredek álom!
Milyen árban álmodtad?
[ Szerkesztve ]

Nekem is tetszik ez az álom, persze kérdéses, hogy milyen áron. 

Zotac H67-ITX WiFi az ár a leglényegesebb ,de egy vagyont azért nem kérhetnek érte 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
még rímelt is. 
Valóban jól néz ki.
Még a sáladba is bele van írva, hogy 100% láma. - by Useless *** Kikapcsolom aztán ha bevág a nagymami wécépumpája, akkor meg nézegetek, hogy betojt a windóóz / Zotya21 *** http://picasaweb.google.hu/Reactorx2/
A ZBox Blu-ray 3D ID36 nagyon jól néz ki/hangzik.
Kérdés, hogy mennyibe fog fájni... 
trololololololololololo__kikurtnagydio__

Szerintem ez a Zotac H67-ITX WiFi nagyon jó htpc alap Talán kicsit az ára ami visszatartja a vevökört
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Egyébként a Zotac termékek elég megbízhatóak
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Az ION2 az ION(1)-nél sokkal elfuseráltabb felépítést kapott. Most nem tudom konkrétan mi a bibi, de ha itt lenne Abu tuti elmagyarázná. Ezért maradok én az ION HTPC-mnél.
Még elagyaltam a Zotac CULV-s ION-os lapjain, de akkor már inkább AMD Brazos a fogyasztás miatt. Ahhoz meg nincs normális linux driver, tehát XBMC-t építeni valszeg bajos rá...
Tehát marad az ION! 
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Remélem megjelenik Abu, és leírja. 

Nagyon korrekt ajánlatnak tartom.
HTPC-hez nekem nagyon megfelel ez a Zotac ZBox Blu-ray AD03.
És van annyira rugalmas a cég, hogy van akire rábízza a belső komponensek megválasztását.
Ez különösen szimpatikus.
Kicsit körbeéztem a termék oldalán:
[link]
kiemelendő:
- NINCS D-SUB kimenet (Abu ezt kérlek javítsd a hír szövegében)
- max 8GB RAM SO-DIMM foglalatban
- 2,5" HDD/SSD-t lehet benne elhelyezni SATA 6.0 Gbps
- slot in ODD megoldás
- 2 x USB 3.0 (1 back panel, 1 front panel) 2 x USB 2.0 (1 Combo eSATA 3.0Gbps/ USB 2.0 back panel, 1 front panel)
- aktív hűtés (na ez kritikus pont - remélem lesznek szétszerelős, hallgatózós tesztek)

Amíg Abu nem jön meg: ION2-ben már nem chipsetként csatlakozik a Gef9400, hanem mint PCIe x1-es kártya -- így sokkal szűkebb sávszélességet kap, annyira, hogy a teljesítményét visszafogja.

így van!
Ráadásul tudásában is megfelelők, de ennek a kis Zotac H67-ITX WiFi-nek a színvilága valahogy nem jön be nekem. Az Asus meg a Gigabyte úgy oda tudja tenni magát, Zotac miért nem ad egy kicsit a megjelenésre?
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Ezt nem is tudtam, köszöntem. 
2.5" HDD/ Sdd???????????
Ekora marhaságot már bocsánat de ne beszéljünk már.
A 2.5 3.5 HDD/SDD már hár kárdése, neagy isten külső merevlemezé. Ennek semmi köze a sata porthoz.

Nem teljesen értem, mi a felháborodásod oka 
Azt írtam, hogy 2,5" háttértárat lehet bele építeni SATA 6 Gbps sebességgel.
Szerintem semmilyen formában nem utaltam arra, hogy a méret az új SATA szabvány miatt lenne kötött.
Mi több, természetesen külső háttértárat lehet kötni az eszközre, meg is jegyeztem, hogy az eSATA port viszont már csak 3Gbps szabványú. Erre nem árt figyelni.
Olyat, hogy SDD pedig soha nem írtam le...
[ Szerkesztve ]
Bocsánat.
Ez:
"2,5" HDD/SSD-t lehet benne elhelyezni SATA 6.0 Gbps"
Nem egyenlő ezzel:
"Support 2.5-inch SATA 6.0 Gb/s HDD/SSD"
Ha már másolsz, legalább pontosan tedd azt, az előbb is ezt akartam írni csak akkor még korán volt.
HTPC-re jó az Ion 2 is. A netes videóknál pusztul meg. Ott az a baj, hogy a flash player CPU->GPU->CPU->frame buffer vonalat alkalmaz a gyorsításhoz. Nyilván erre nincs sávszél egy 1080p-es videónál.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Ezt jó tudni

a színvilága nem jön be 
ez egy alkatrész nem pedig egy csillár, de ezek szerint van a ki a falra szereli az alaplapokat hogy aztán nézegethesse naphosszat 
Ja ez a sávszél csak a flashnél kevés? Mert nagyot néztem azon hogy hogy a fenébe tud ez 3d-t, ha már egy szürke mezei 1080p-vel se birkózik meg. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Ha nem lenne ilyen cefet drága még jó is lenne a kocsiba 
TT TR2 RX 550W Asrock 970 Extreme4 Asus 6970 OC Phenom II X61100T 4x2 Gb G-skill Ripjaws Tt Frio OCK WD Caviar blue 1TB Sata3 Seagate Barracuda 2TB TT esports Black TT esports Challanger ultimate TT esports Sock One