Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szaszabee

szaszabee
(fanatikus tag)

Nem rossz úgy látom be indúlt a tablett szezon :C Van választék minden fronton és ez a vevöknek talán kedvezöbb árcédulát jelent

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#2) superecneB

superecneB
(őstag)

Jól néznek ki.

(#3) HPAA

HPAA
(senior tag)

én még mindíg a gps vevőket hiányolom ezekből ... :O

a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

(#4) radi8tor1

radi8tor1
(PH! nagyúr)

csodálom, hogy a Pad szócska nincs levédve az Apple által.

TRON addict

(#5) TESCO-Zsömle válasza radi8tor1 (#4) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És nyomhatnák tele az összes padot almás matricával... ;]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#6) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Nem vagyok odáig az asus termékekért, de ez a 4 masina most lenyűgözött!

(#7) Zigi válasza HPAA (#3) üzenetére

Zigi
(tag)

Ha megnézted volna a videót láttad volna, hogy van benne :) A transformer bejövős :R

(#8) Malachi

Malachi
(őstag)

tablet with windows - fail. a többi mutatós és okos is így elsőre.

(#9) feelgood válasza radi8tor1 (#4) üzenetére

feelgood
(tag)

Miért is lenne?

A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.

(#10) Hokoyumi válasza feelgood (#9) üzenetére

Hokoyumi
(kvázi-tag)

mert legalább ilyen gépeken kéne megszabadulni a wintől....

mellesleg i5-ös procival milyen üzemidelye lehet annak a gépnek?
2-3 óra?:D
akksinak sok hely nem nagyon van benne...

szerk: most figyelem a "pad"-ra gondoltál:D

[ Szerkesztve ]

Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

(#11) lujó55 válasza Malachi (#8) üzenetére

lujó55
(őstag)

tehetsz rá linuxot is...
semmi nem kötelező.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#12) lujó55 válasza szaszabee (#1) üzenetére

lujó55
(őstag)

ha veszik, akkor nem feltétlenül. ha nem lenne kereslet, akkor lemenne az áruk, mert a veszteséget minimalizálniuk kéne.

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#13) Hokoyumi válasza lujó55 (#11) üzenetére

Hokoyumi
(kvázi-tag)

persze tehetek rá bármit...
rátehetek vmi játékautót az is menni fog rajta:D

de inkább az üzemidőre leszek kíváncsi ennél a gépnél...
am azon csodálkozok hogy AMD-s gépet nem mutatott az asus
örültem volna 1-2-nek így mobil vonalon is, nem csak pár lapnak

Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

(#14) janos1988

janos1988
(őstag)

Transformer mar johetne is.

A Windows 7 és 8 közötti különbség a Linux "nyelvén": 3.2.10 -> 3.2.11

(#15) HPAA válasza Zigi (#7) üzenetére

HPAA
(senior tag)

cikket olvastam csak ,video kimaradt , csak a nyálam csorgott volna :)

[ Szerkesztve ]

a zsákbamacska nem a kedvenc állatom ...

(#16) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Asus Eee Pad MeMO tetszetős ,de sajna mostanság nem lesz ilyenem :(

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#17) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

A Pad Slider nagyon bejön, de mi megy majd rajta?(nincs benne a cikkben vagy én siklottam el felette?)

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#18) Hokoyumi válasza HyP3b0y (#17) üzenetére

Hokoyumi
(kvázi-tag)

mivel tegra sok választás nem lehet
marad a droid
vagy majd 1szer sokára a win8:D
vagy vmi más linux disztró
de am droid 3-al lesz kiadva

(#19) rakloo válasza HyP3b0y (#17) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Androidos lesz mind, az EEE Slate kivételével.

555-SHOE

(#20) mhorvat válasza HPAA (#15) üzenetére

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak a videóban mutatják egyébként, hogy van benne GPS, én CES hírekben nem láttam róla említést. Remélem azért nem spórolták ki.

Én speciel örülök, hogy Win7 megy rajta alapból, végre nem valami butított történet "felhasználóbarát" melléknévvel álcázva. :U

rakloo: akkor meg sem szólaltam. :o

[ Szerkesztve ]

Internet user

(#21) HyP3b0y

HyP3b0y
(senior tag)

Pedig jónak tűnt, de droiddal nem kell...slate viszont így már bejövősebb :)

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#22) rakloo válasza mhorvat (#20) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Az a baj,hogy a win7, és az ahhoz szükséges hardver butítja az akkut, nem is kicsit:(

555-SHOE

(#23) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Megvárom az Acer tabletjeit.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#24) alamuszi válasza rakloo (#22) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Ez így nem igaz, ha jól van optimalizálva, mint pl a Lenovo otimalizálta saját meghajtószoftverekkel a notijait, de ott hp új elitebookja, 20 órát bír, win7-el, és nem kell hozzá 1000 cellás akksi. Szóval optimalizáció kérdése a dolog, nem a win7-é. Arról nem is beszélve, hogy a Win7 power managementje elég jó, legalább van választási lehetőség, mert ugye van ahol nincs te is tudod melyik gyártó ez. (alma)

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#25) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Tablet billentyűzettel - akkor az már nem netbook? :U

(#26) alamuszi válasza Angel1981 (#25) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Nem feltétlenül, akár egy új kategóriát is teremthet. Valammint a Netbook-ok 99%-n nincs érintőképernyő, amin meg van az elenyésző a többihez képest. Aztán a Netbook mint fogalom az Atom-hoz köthető, esetleg VIA Nano, ezekben meg tegra, Qualcomm van. A komolyabban meg I5. Szóval fene tudja szerintem nem netbook, inkébb egy kényelmesebbé, praktukusabbá tett tablet.

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#27) szaszabee válasza Angel1981 (#25) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Nem az már tabook :DDD

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#28) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Nem hittem volna, hogy pont a Slate lesz a legkevésbé érdekes modell a palettán. A MeMo, a Slider és a Transformer is sokkal jobb koncepciónak tűnik. :K

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#29) szaszabee válasza Zanik (#28) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Hát igen a Transformer nek van a legjobb megoldása

(#30) core2 válasza Malachi (#8) üzenetére

core2
(Ármester)
LOGOUT blog

:F A Win7-nek igen csak jo touch-tamogatasa van. Ubuntunal hasonlot sem lattam meg pl.

Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

(#31) mhorvat válasza rakloo (#22) üzenetére

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben igazad van, de valamit valamiért. Én inkább elviselném, hogy 16 óra helyett 10-12 órát menjen a gép, de teljeskörű böngészőt kapjak flash támogatással, tölthessek fel fájlt, ha úgy tartja kedvem, átlátható módon oda tehessem a fájljaim, ahová gondolom, stb. De kissé pontatlanul fogalmaztam, nem is feltétlen Win7 kell nekem, csak egy teljeskörű OP rendszer, leginkább.

Internet user

(#32) rakloo válasza mhorvat (#31) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Ha 10-12órát bírna a csodagép ,akkor nem is akarnék mást :D Én olyan 3-4 órára gondoltam max.

555-SHOE

(#33) mhorvat válasza rakloo (#32) üzenetére

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

Na azért azt kétlem, hogy 16 óra helyett 3-4 órát bírna, ez erős túlzás.

Internet user

(#34) blackrulz válasza Malachi (#8) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

én már a kezdetek óta erre várok, bár ez ebben a formában nem igaz, mert még nem dokkolható, és nekem mindenképp kéne a dokkon két digit vga kimenet. de úgy sejtem hogy ez idén nem nagyon fog összejönni, esetleg majd a win 8 arm verziókon... talán... 2013 ban. mondjuk nem rohanok sehova, én ráérek :DDD

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#35) erdoke válasza blackrulz (#34) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Lenovo LePad-et láttad? Bedokkolva egy Win7-es subnoti kijelzője az androidos tablet, és a váltás mindkét irányba gyors, ráadásul a böngészést ugyanonnan folytathatod. :C

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#36) blackrulz válasza erdoke (#35) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

hát igen. csak azzal meg az a bajom, hogy pl kialakulóban van mostmár egy médiaszerver és nekem tablet módban is jól jönne a win, mert akkor a másik szobában lévő gépre mondjuk teamviewerrel rálogolva tudom "távirányítani" filmeket indítani, zenét váltani, stb. persze ezen kívül ezer másra használnám, de ha már megoldható, akkor jó lenne ha ezt is tudná :) telhetetlen vagyok tudom :B

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#37) JanR

JanR
(őstag)

Eddig nem túlzottan érdekelt 1 tablet sem, de az a "transformer" típus igen meggyőző.

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#38) rakloo válasza mhorvat (#33) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Valahol van amúgy írva az EEE Slat akkuideje? Nem láttam a posztban,de ha igen akkor valaki világosítson fel . :D
Azt tudom,hogy a transformer alapból bírni fog valami 8-10órát, és a dock még 15öt hozzáad.

555-SHOE

(#39) mhorvat válasza rakloo (#38) üzenetére

mhorvat
(senior tag)
LOGOUT blog

A többit nem tudom. De a Transformer dokkolóval együtt összesen bír 16 órát, nem hozzáad annyit.

Internet user

(#40) rakloo válasza mhorvat (#39) üzenetére

rakloo
(fanatikus tag)

Én kérek elnézést. Pedig az én verizóm mennyivel jobb lenne :DDD

555-SHOE

(#41) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre valaki nem csak odáig jutott, hogy másoljuk le az ipad-ot, de lehetőleg szarul. Ezeken legalább agyaltak egy kicsit. A Transformer nagyon ötletes, a Win 7-es modellnek meg a céges felhasználók örülnek. A Slider, na az nem kéne, az ilyen mechanikák mindig tönkremennek, lötyögnek egy idő után.

[ Szerkesztve ]

Laci

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.