"Az EVGA csodafegyverét két darab 8 tűs PCI Express konnektoron keresztül lehet táplálni" 375 watt elmeleti maximalis tdp
remelem az evga 2 darab gtx560-at hasznalt a kartyahoz 
4 sale http://tiny.cc/aprok
"Az EVGA csodafegyverét két darab 8 tűs PCI Express konnektoron keresztül lehet táplálni" 375 watt elmeleti maximalis tdp
remelem az evga 2 darab gtx560-at hasznalt a kartyahoz 
Csak egy ilyen EVGA-val meg tudnám magam ajándékozni 
C:\Privátot előbb észreveszem!...

Szépek és jók a kártyák, de hol a szoftver ami kihasználja ezeket? PC-re egy értelmes játék nincs, ami miatt kéne ilyen VGA.
Ne köpködj a sivatagban! Még szükséged lehet rá!

Komoly a 3 slot elfoglaló vga 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Vagy 2db 460-ast (valamelyik oldal szerint). De ha nincs limit, akkor 2 db 560-as is elképzelhető, szerény 360 wattal... Én a sima 560-ra leszek kíváncsi, 280 dolláros árat emlegetnek, az idehaza így is min. 70ezret jelent...

Ez kell a népnek 3 pci helyes vga... 
A Sparkle GeForce GTX 570 V-Go sem durrantott túl nagyon OC terén... 

Lassan nagyobbakra dagadnak a vga-k mint az alaplapok.
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
Ezzel nem is lenne baj, mivel a "vérpistikék" -nek az számít minél drágább, hogy villogjon vele (pedig nem sziréna)... az nem lényeg hogy már nem használja ki. Csakhogy az ilyen kártyák fejlesztésének költségeit beleépítik azokba a termékekbe amiket el tudnak adni.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

főleg 4utas CF-ben de komoly lehet... kell hozzá 2 alaplap hogy elférjenXD
24 monitoron azé má lehet jáccani
csak győzd figyelni a képeket...
am a vicc hogy az nvidia 2gpu-s megoldása képes lesz kezelni 3 monitort...
alap ati kártyák tudják a 3 monitort töredéke TDP-vel
elvileg nekem az 5570 is elvinne 3-at, csak hátnincs
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"
indulaskor szerintem is draga lesz. valoszinuleg szuper ar/teljesitmeny mutatoja lesz es a nagy kereslet majd magasan tarthatja az arat. sebaj, varunk par honapot es veszunk hasznaltan 50000-ert 

Az m-atx ezt elbirja Vagy inkább a vga tartaná a lapot 
[ Szerkesztve ]
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...

Mind2 kártya sztem ütősre sikeredett , az evga megint hozta a formáját
! Az asus-é meg vmi bitang jó kinézetűre sikeredett , bár azért meghallgatnám 1 kis game alatt , hogy ciripel a venti rajta !

Egy két tesztet én is lejátszatnék vele Kettö ilyen befér a házamba

EVGA 570 jóféle lehet ,még megfizethető kategóriában
....talán ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Az Asus az valami brutális, az EVGA meg őrült...
De tetszik!
!!!!Més que un Club Barcelona!!!

Az ASUS DirectCu II nem attól Cu, mert rézből van rajta a hőelvezetés? Merthogy itt azt írják, hogy alu borda van rajta...
Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle
Azért DirectCu, mert a maghoz ér rézfelfogató.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
rezbol keszult hocsovek kozvetlenul erintkeznek a gpu feluletevel es aluminium bordakra vezetik el a termelt hot. itt egy kep ha vizualis tipus vagy 

Majd a Crysis 2! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Hat eleg drabalis lett ez az Asus kartya, az a harom kartyahely mar egy picit a tulzas kategoria nalam...
Annak viszont orulok, hogy a Sparkle lathatolag kisoporte a DDR2-es memoriakeszletet... ![;]](/dl/s/v1.gif)
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

zotac 480 amp -is 3 férőhelyes ,úgy látszik minden csúcs modellből csinálnak mostanában vaskos példányt
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Tudtam én ezt már rég, hogy szerverházat kell venni 
Meg bevezettetni az ipari áramot.
Igaz így VGA-ra már nem maradt lecsó 
Füge

Ezek nyugodtan beillenek Vér Pistike baseball ütőjének!
Ha ezzel valaki odacsap, az áldozatnak annyi! Szóval ütős kártyák. 
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Már értem miért nevezik felhőnek! Mindenki látja, ha akarod, ha nem!
kiváncsi vagyok ezeknek az atiknak is le lesz e reszelve a tápcsatiból pár centi 
[ Szerkesztve ]

Brutális nagy dögök ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

na ezek sem midi házakba valóak 

Na meg ITX lapba, mert a szélén letöri a pci-e slotot. 
Hiftu: 
▫■ Γhē Ω Sēctσr - Γhе lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□

lehetne még sorolni 

Azért ez a 3 slotos ASUS már túlzás. Ahogy elnézem a képet a tetején a 3. slot a kifúvó nyílásnak van fenntartva amit csak félig tölti ki a hűtő fedlap magassága. Így a 3. slot fele kárba vész. Akkor meg mi értelme van? 
Tomcat

wow az Evga dupla-GPU-s kari az álom cucc és jó az 570 is remélem az árak meg indulnak lefele ezek hatására . a fogyasztás az meg mindegy akinek van pénze ilyen uj cuccra azt úgy sem érdekli. 

már vártunk 
x2 evga nagyon durva áron jöhet majd jelenlegi 580-as evga 520 dollár
simán lehet 700 dollár is 

köszi ! ha Evga-rol van szó már várható a megjelnésem
azért kiváncsi leszek kinek lesz itt elsőnek a PH-n 2 GPU-s Nv
hát...nem az átlag magyarnak van szabva az ár.

[ Szerkesztve ]

azért ez is szép [link]

Attyagatya mekkora kártyák! Kész erőmű kell hozzájuk. Majd megérzik Pakson is, ha bevásárolunk!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

Az álomkártyámat linkelted!
Nagyon ütős küllemmel rendelkezik az az 570-es!
Amúgy a Sparkle miért jön mindig szóba, ha valami gagyi DDR2-es, reszelgetős, sufni-tuningos cuccról van szó? Mivel szolgált rá szegény gyártó? 
A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos. - Albert Einstein

Majdnem olyan mint a dupla-GUP-s Evga.

küllemre hasonlít ,csak ki tudja melyik gyártó találta ki előbb
x2-re tuti várni kell még bőven,ill. phantom-ot sem lehet kapni még sehol 

ez a hátlap milyen jól mutatna asus vagy gigabyte kártyán ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Evga gemini nagyon jól nézne ki a gépembe 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)
Kiváncsi vagyok mikor találják ki, hogy ezüstből lesz. 
Azért a 3 slotos az már igazi böllér egy közepes háznak is, tehetnének ezekre a pinpongasztal VGA-kra egy normális 5.1-es hangkarit HDMI-n, ha már ekkora...
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen

Mostanában valoban nincs sok...
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Ez afajta csak az Evga 285 FTW-n volt most már külön meg venni jó.

vannak vagy 3 kilósak ezek a kártyák
legalább nem lesz sok a gáz számla!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

Áh végre egyedi hűtésű VGA-k! Hajrá!
De hogyafenébe kerül ide eza sparkle...namind1.
Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
Az az Evga nem semmi... tegnap is hatalmasnak tűnt félrészegen, s ma sem lett kisebb.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Az EVGA-t sittesek tervezték?
Az az EVGA -féle három ventis kari szerintem elég hangos lehet .Miért nem mindjárt 4db 5 centis ventivel csinálták és akkor nem zúgna hanem inkább ciripelne 
WOT Nick .: wlele Süsü, hisz te seggrészeg vagy! Lehelj csak rám...