Sehol a Tigris? 

alba gu brath
Sehol a Tigris? 

alba gu brath
Hát nem sok gépben hagyták magára az új hiperszuper Intel GMA HD-t. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Van egy olyan érzésem hogy a gyártok jobban örültek volna ha nem kerül rá a CPU nyákra az a GMA, és az MC pedig inkább bekerült volna a CPU lapkába. A Win 7 Premium matrica nem kerülhet fel a gépre ha csak a GMA-van benne VGA gyanánt.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Asuséknál lesz tigrincs, nem kell félni. AMD-procival is gyárt igen régóta gépeket, és tapasztalataim szerint ( 2 saját amd-s gép ) egész jó minőségben teszik.
Hűtési problémák pl soha nem voltak még a régi gépemmel sem, pedig abban szép nagy fogyasztású és forró fejű proci volt 

Szépek, szépek... de majd a teszteken dől el a dolog.
Az Tigris nem Puma? vagy keverem az állatokat? 
[ Szerkesztve ]
Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

a K sorozat jó
szerintem jók lesznek ezek a gépek 
Szerintem már inkább akkor a Danube platformrara fognak gépeket csinálni ami elvileg pár hónapon belül kijön (még ebben a félévben).
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Ejj mennyi szép és jó laptop. Kár, hogy egyik se AMD-s. No, de ami késik nem múlik. 
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
tesztek vannak már az ati mobility karikról?
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Mire elegek ezek az új nvidia mobil kártyák? 

Hat igen, milyen kar hogy nem olyan proci van benne aminek az energiagazdalkodasa sokkal szarabb az intel prociknal stb.... :S
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

Sajnos a crysis 2 nem biztos hogy jol fog menni veluk :S Szar az osszes, a laptopoknal ugyis az a lenyeg hogy a legujjab jatekok menjenek, erre ez :S:S:S:
hihetetlen!

A Puma az 2008-ban debütált, a Tigris 2009-ben. 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Jaj, de kár, hogy ezek megfizethetetlen kategóriában lesznek, míg az AMD-s gépet normálisabb áron fogják adni.
A sokkal szarabb pedig túlzás, simán a rosszabb is bőven megfelelő kifejezés.
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
Alaplap bemutatók nincsenek? 
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

A Bamboo Collection igen jol nez ki 
www.oaziscomputer.hu

AHA, és szerinted nem ér meg 10-20 ezer forintot hogy 1-2 oraval tobbet menjen aksirol?... Vegulis egy laptoprol beszelunk, es nem desktop geprol... ez lenne a lenyeg ......
Nem pont igy gondoltam kedves barátom,de egyébként meg halkan hozzá teszem hogy egy 9700m gtsel is vígan el lehet játszogatni,csak mihez tartás végett lettem volna kíváncsi,de köszi hogy hülye gyerekként kezeltél

jaj de nagyon kedvemre való lenne az utolsó
bár nem szeretem az anusz-t mint márkát :S
Most látom a kérdésed. Bár már a sok névváltásban kissé megzavarodtam, ezért felnéztem az nV oldalára (ezt mondjuk gondolom te is megtetted ennyi idő alatt).
GT305 - 8400/9400
GT310 - 8400/9400
GT325 - 8800GSO/9600GSO
GT330 - 8800GSO/9600GSO
GT335 - 72SP-vel még nem volt kártya, valamivel a 8800GS/9600GT páros felett lehet
GTS350 - 8800GTS (G80)
GTS360 - 8800GTS (G80)
Persze emellé jön az is, hogy ugye elvileg ezek már DX10.1-esek, így teljesítményben nem feltétlen vannak ugyan ott, mint az elődök.

Mondd csak, hogy jött ki ez a több órás difi, milyen notebookokat teszteltél? 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Hétfőig tart a rendezvény...
Amúgy vannak/voltak.
Erre lettem volna kíváncsi köszönöm
,akkor még marad egy darabig a 9700m gts

Laptop-áradat? Hol? Én csak 2 laptopot látok, és 11 böhöm vackot. 
Jópár évvel ezelőtt a 15"-15.1" volt az átlaglaptop, már arra is azt mondtam, hogy nagy tepsi. Azóta nem, hogy összébb mentek volna, hanem 15.1" --> 15.4" --> 15.6" --> 16" csak egyre nőnek. Ez minden, csak nem mobilitás (könnyű, kicsi, hordozható, hosszú üzemidejű) felé mutat. Nem is olyan rég ezek már inkább DTR-nek számítottak, mint normál laptopnak, és ez kezd most az átlag lenni...

+1 

Mert az átlag emberszabású... desktop gép helyett veszi. Nekem a 14.1"-os gépek hiányoznak, 2002 környékén még azok voltak divatban.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Leteznek meg ilyenek.

Persze, én is kinéztem egy HPQ 6535b-t, csak Magyarisztán nem tartozik a világ azon részéhez, ahol be is lehet szerezni.

Nekem egy Thinkpad T61esem van, ezis 14.1.
Azonkivul amit leirtal van 2000000000000000000 masik 14.1 noti a vilagon.

Igazából nem voltak ám szempontjaim a vásárláskor, csak becsattogtam a tacskóba oszt leemeltem a pócró eztet a izét, morogtam is Segíthetek Ferinek, ho nem vájlingot akarok, de nem vót kisebb, a rossebbit. 

Már megint a COre i7hetet nvvel szerelni . Miért nem lehet 48xxel vagy 5xxx-el? Sokkal jobbak mint ezek az Nv nevezető... 
Akkor még NDA alatt vannak az RD890-es és RS880-as cuccok? Mert eddig csak két 800-as lapról érkeztek képek... 

Miert is jobbak? Azert mert linuxon nincsen vagy teljesen szar a driver supportjuk? Ezert jobbak?
Nem mindenkinek csak a krájzisz a lényeg egy szamitogepben. 
[ Szerkesztve ]
Ez nagyon erősen túlzás. Már egy jó ideje elkezdték komolyan összekapni magukat...
(#33) Oliverda: Eredetileg még 09H2-re voltak betervezve, tehát minimum már látványterveknek már kéne lennie. Nem mellesleg, ha már az MSI tudta a 890FX-es lapját Decemberben mutogatni, akkor szerintem már a többi gyártó is készen áll.

Akkor csinálják vegyesen... Vagy újabb karikkal ne ezekkel az átnevezett túrokkal...
Már rég vettem volna corei7es notit ha nem régi összevissza nevezgél nvkarival...
[ Szerkesztve ]
Azon kívül már láttam kettőt. Nézz körül a neten ha érdekel.
Én eddig csak egy ECS-t láttam, meg az AMD féle alapot. Erre a kettőre gondolsz?

Sziasztok!
Az Asus K72-es szériával van már valakinek tapasztalata? Furi, hogy a gyártó honlapján nincs róla infó, de forgalmazzák. Pl. [itt]
És bárhol keresek róla infót, semmi.
Köszi,
P
Lehet, hogy a biztonsági öv korlátoz a mozgásban, de nem annyira, mint a tolószék...
Én egy N61vn-t nyúzok, és nagyon meg vagyok elégedve vele
A teljesítménye elég a mai játékokhoz is(P7450, GT 240m, 4GB ddr3 1066mhz, 500gb...), a legtöbbet max-maxközeli garfikán tudja futtatni az 1366*768-as kijelzőn...Minőséggel sincs semmi probléma, szerencsére van 1-2 érdekesség is benne, mint pl. kijelző előtti plexi, 3ujjas műveletekre képes touchpad, matt csuklótámasz, stbstb 

Bocs de el van írva a listátok. A K42 és a K52 is 16" -ra van írva, pedig a K42 is 14"-os mint az A42.
Tudja valaki mi a lényegi különbség az A42jr és K42jr közt? A gyártó oldalán se találok semmi extrát, akkor meg minek 2 egyforma gép más névvel?
Mikor lesz kapható itthon ez a 2 széria?
Nagypapa...olyan hullaszag van....nagypapa! ...NAGYPAPA!!??