Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az LCD nem gyenge. Főleg az ára :DDD

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#2) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

a Touchsamart tm2 elég csajos, de még így is tetszetős. full feketében, virágminták nélkül nagyon bejönne :)

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#3) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon nyomulnak a Mobility Radeonok! :)
(HP és Acer)

[ Szerkesztve ]

(#4) .mf

.mf
(PH! addikt)

"Kicsivel komolyabb, grafikai munkákhoz is jól használható a ZR22w és a ZR24w. Ezekbe már S-IPS került az előző modellek TN+film panelje helyett, [...] Az új HP megjelenítők a következő hónapban kerülhetnek az üzletek polcaira nagyjából 289 dolláros áron."

Attól félek ez csak elírás lesz :DDD pedig milyen jó lenne...

(#5) pacorro válasza .mf (#4) üzenetére

pacorro
(VIP)

A hivatalos HP sajtóanyagban írnak 289 dollárt, bár attól még lehet, hogy elírás. :)
Vagy csak a kisebbikre értik. De jó lenne, ha tényleg így lenne.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#6) orbano

orbano
(PH! félisten)

smartbook? ejnyebejnye, ebből per lesz :DDD

A vér nem válik VAZZE!™

(#7) P00By válasza orbano (#6) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Gaynúús :D

(#8) Illusion1010

Illusion1010
(fanatikus tag)

Az a gravírozott alumínium burkolat nagyon jól néz ki :K

Trolling in the deep

(#9) weiss

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az a 22 colos elég pofás lenne, ha nem FullHáDé lenne.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#10) Illusion1010 válasza weiss (#9) üzenetére

Illusion1010
(fanatikus tag)

Mi baj a full HD-val?

Trolling in the deep

(#11) weiss válasza Illusion1010 (#10) üzenetére

weiss
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

22 colon? A szemeim. :D Amúgy nem szeretem ezt a trendet, hogy lassan már csak egy csíkot fogunk bámulni.

I did nothing, the pavement was his enemy!

(#12) baliii válasza weiss (#11) üzenetére

baliii
(senior tag)

majd ha jönnek a 21:9-es mozi formátumú monitorok :D

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#13) lapa

lapa
(PH! kedvence)

valahogy nem tudom elképzelni, amikor tapizom a képernyőt, kicsit olyan ez nekem, mint a multimédiás bill. sose használtam rendesen semmire. elég fura lenne, ha valami galaktikus jelentőségű beviteli funkció hiányozna a bill + (gondolom szintén multi) tapiról.

ezt most a netbookra értem, nem a kicsapható kijelzősre. ott reális lehet.

www.lapanet.hu

(#14) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ennek a Mini 5102-nek mekkora már a kijelző körüli kávája? :U

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#15) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LCD kéne :)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#16) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Videó a smartbookról

(#17) .mf válasza weiss (#11) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

:F
Most is egy 11.1" 1366×768 felbontású szubnotiról írok, és a szemeim köszönik, megvannak, a kép pedig szép éles :P

(#18) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

általában a hideg kiráz a textúrázott vagy agyonfirkált notiktól, de ezek a hp gépek hihetetlenül jól néznek ki (képen).
kíváncsi volnék, h ki a designer.

(#19) orbano válasza lapa (#13) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

a bil+tapiról már eleve hiányzik a trackpoint :D a ceruzás/érintéses bevitel pedig istenkirály dolog, még rezisztív kijelzpn is. ha felfutnak a kapacitív multitáccs kijelzők, nagy királyság lesz. csak bele kell kóstolni. én most nyúzok egy x200 tabletet, és már nem gondolkodom másfajta notebookban, csak tabletekben. a köv monitorom is tapizós lesz.

A vér nem válik VAZZE!™

(#20) orbano válasza FTeR (#18) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

jaja, a kis tablet nagyon rendben van. asszony egyből beleszeretett, már alig várja. csak egy baja van: feete a billentyűzete, nem egyezik a váz színével. ez mondjuk valóban nem a legszerencsésebb, csaka férfiasabb ízlésűeknek jön be.

A vér nem válik VAZZE!™

(#21) Taky

Taky
(senior tag)

Na tuti benevezek egy 6445b-re, feltéve ha elérhető lesz itthon is, nem úgy mint a 4415s.... :(

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#22) adm válasza FTeR (#18) üzenetére

adm
(őstag)

azt, hogy ezeknek a termékeknek konkrétan ki vagy melyik designer cég a tervezője azt nem tudom, de a bmw usa tervezett már a hp-nak a közelmúltban.

pecs2100.hu

(#23) yorka

yorka
(tag)

Azt hiszem 8440w vagy 8440p lesz a következő notebookom.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.