Azért a négy óra üzemidő nem is rossz!, Főleg ha figyelembe vesszük, hogy ha újratölthető elemekkel használjuk akkor nagyon gazdaságos is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
... 
Ezentúl pár karton ceruzaelemet hordhatunk magunknál mindig. 
Viszont. Ha AA-s akkukat rakok bele, és úgy adok neki hálózati tápot, akkor töltődik is? 
szerk.: x86 kód futtatására képes, 1 GHz-es processzorból, grafikus, hangos és I/O alrendszerből álló platform egy könnyen cserélhető modulon kapott helyet, fogyasztása pedig nem éri el a 2 wattot.
Ezen lehidaltam...asztali netezős/letöltős mikrogépet lehetne építeni erre a platformra simán, majdhogynem termelné az áramot 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
azta
Komolyan mondom ez....
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
200dolcsis áron jön... hm... elgondolkodtató... ha 40ezer alatt lesz, akkor nem is lesz rossz vétel... a ceruzaelemes megoldás meg slusszpoén... belenyomni féltucat 2400mah-s elemet és kíváncsi lennék, azokkal meddig húzza... még nagyon régen vettem az mp3 discmanemhez tölthető elemeket+töltőt elég olcsón... asszem 7-800mah-s nimh elemek voltak és 4-5év után döglöttek meg... addig pedig rengeteget hallgattam a zenét, mert minden nap minimum 50km-t utaztam tömegközlekedéssel... elég gyakran pedig 200-300km-eket is naponta... jó sokat kibírt az elem... és elég kis kapacitásúak voltak mellé...
kicsit olcsóbb párévente venni 1 új garnitúra elemet, mint egy új aksit...
#2: ha jól tudom nimh elemeknek nem tesz jót a folyamatos rátöltögetés... majdnem satura érdemes lemeríteni és akkor a megadott ideig tölteni... könnyen kiszámolható h adott töltővel x amperrel mennyi idő alatt töltődik maxra az elem...
nimh aksik voltak a régebbi telókban is... azokat is illett totál lemeríteni, aztán töltögetni... bírták is nálam az akkuk rendesen... aztán a li-ion-os aksiknál már nincs ilyen gond... akármikor rányomhatod a töltőre, nem befolyásolja az élettartamot...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

zed1983
(őstag)
Ez egy jó kérdés erre én is kíváncsi lennék 
Tetszik! Kíváncsi lennék mit tud ez a processzor... gondolom MMX, 3DNow!, SSE az nincs. De a SuperPI lefutna... 
[ Szerkesztve ]
Ejha.. nem ígérkezik rossz kis masinának, a cerkaelemek meg külön megadják az egyedi ízét.
Azért ez a minden egyben, x86 kompatibilis kis chip nagyon kívánatos, remélem lesz majd jó teszt róla...
40 ropi környékén még én is elgondolkodnék rajta, persze csak ha megy a krájzisz, vagy a legújabb háromdémárk.
Viccet félretéve, ez valóban érdekes koncepció.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

-XadAnuX+
(őstag)
40 ezer alatt, nagyon-nagyon megérné. de mire"ideér" lehet lesz a duplája 
Vajon elég a teljesítménye a hétköznapokra? Az 1ghz nem valami sokat mondó adat.
itt egy pdf, ebben is vannak még infók
Amennyire látszik a képeken, a SoC tartalmazza a teljes szémítóképet, az alaplap csupán valami nagyon egyszerű összekötő elem funkciót tölthet be (áramellátás és kivezetések)
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
hát sajnos...
én max 40-50körül érzem reálisnak a netbookokat, mert funkciókat/teljesítményt tekintve a laptopoktól azért messze állnak... 40körül szerintem elgondkolkoznék rajta, miután kilábalok a mostani gyatra anyagi helyzetből
csak pár dolog kellene: "kisebb" gazdasági fellendülés, forinterősödés... (dollár takarodjon vissza 180 alá) kis béremelés, prémiumkifizetések, stb
asszonynak kellene valami kis cucc, amin elnetezgethetne meg megnézhetne pl pár sorozatot... ezekre meg nem kell izmos gép, hacsak nem hd-ben akar az ember mozizni 
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Zso2
(őstag)
Ekkora "teljesítmény" mellett nem csoda , hogy kibír 4 órát
ez majdnem tamagochi szint 
szerintem gombelem lesz a következő és 866Mhz 
[ Szerkesztve ]
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
közben eszembe jutott, hogy ekkora teljesítményhez csinálhatnának belőle green edition-t, ami egy hozzá csatlakoztatható mókuskerékből meg egy pici generátorból állna
mókusról meg minden vevőnek saját magának kellene gondoskodni
kicsit drágább lenne, mert nem olcsó a mókus, de abban a tudatban gépezhetne az ember, hogy "teljesen zöld a rendszer"
mellesleg lenne egy mókusa is mellé...
...mindez a tamagocsiról jutott eszembe 
#18: léteznek mókus helyett olcsóbb alternatív megoldások is...
pl sün... vagy putritelepről importált patkány 
[ Szerkesztve ]

rii
(PH! nagyúr)
ha nem akku-val, akkor anti-green?
akárkivót'tevótá
Battery type:
Rechargeable AA Battery
NiMH 8 pcs (4 hours max)
Li+3S ( 4 hours max)
Li+3S2P (6 hours max)
Power Input:
AC 100V-240V (no external adapter)
Szóval direktbe megy bele a 220, amiről tölti is az aksikat.
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Ha azt nézed, hogy az EEE 701 633MHz(vagy e környékén) ment, és az sem bírt többet, akkor ez igen jó...
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
És SÜN! hajtásút csinálnék.
mod: igazi Green Edisün
[ Szerkesztve ]
SÜN editiont én is vennék!
Kicsit olyan tetrix féle gyagyi hatása van így a cerkaelemekkel. Mennyibe fájt volna drágábban egy aksi bele?
Family Guy Online - Closed Beta
lehet akkuval is használni, van hozzá lithiumos akkus megoldás is...
a szabvány nikkel ceruca akkuk sem rosszak
pont a kép fölött van a hírben 
[ Szerkesztve ]
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD
"Bluetoot"... hiányolom azt a h betűt
Ez az olcsóbbik változat. 

glutamin
(őstag)
Abszolút életképesnek tűnik. 
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

El Tebe
(lelkes újonc)
végre valami innovatív.. 
jah, és ha csóró vagy, akkor a lehalt újratölthető elemek cseréjét akár 8 hónapig is elhúzhatod 
[ Szerkesztve ]
"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu

szajoho
(tag)
Ez a kemény nem a vasbeton! 
Azért még van hova fejlődni! Pl: napelemek a kijelző fedlapján! 
CRT monitorom és golyós egerem van,BKV-val járok,barátnőmmel élek!..Még mondjátok,hogy nem vagyok kemény!!..Íízí,íízí drájver öcsém!!:-))
Hmm, végre valami, ami megközelíti az igényeimet ár és funkcionalitás szempontjából. Jó lenne még valami tesztet látni, mire elég a gép ereje.
Ez az elemes megoldás meg külön tetszik, elég komoly tölthető aksikat lehet ma már kapni, sokáig bírná vele az tuti.
Az az SD kártya a lelke az egésznek, abban gondolom nincs nagyobb, vagy csak drágán, max rádugunk pendirveot, és használjuk, mint vinyót?
szajoho: Amíg ARM-es netbookot terveztem venni, komolyan foglalkoztatott az ötlet, de inkább maradok X86 téren egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

juliabrilke
(PH! kedvence)
Ez a proci kicsit gyanúsan hangzik benne.
Azért egy próbát lehetne vele tenni alacsonyabb áron.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Érdekes ötlet, kíváncsi lennék a használhatóságára is.
némi plusz : [link]
érdekes hogy nincs hűtés a chipeken
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
2W a teljes fogyasztása a procinak, többi egysége együtt még ennek talán a negyede sem, mit akarsz hűteni rajtuk?
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
konkrétan semmit ( közben befejeztem a cikket) mert a központi egység fogyasztására 1,2 W-t írnak
Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43
akkor ezek szerint 42-ért jó vétel volt a mini ![;]](/dl/s/v1.gif)
laza kis gép, de az ára a teljesítményét is reprezentálja 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Wikipedia szerint a XCore86 chip CPU-jának gyökerei a Rise MP6-ig nyúlnak vissza. Ezek szerint 100s alatt lesz a SuperPI 1M. 
2 Wattot hova hűtesz? 
szerk.: Nekem a netbook ne gyors legyen, hanem minél tovább menjen egy töltéssel szvsz.
Amúgy, ha valakinek nem lenne elég az 1GHz,
"...removable CPU and RAM module..."
Amúgy lehet bele IDE cuccokat is rakni 
[ Szerkesztve ]

waverider
(senior tag)
végre a mérnökök is dolgoztak, nem csak a marketing! 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Ne viccelj már, egy jobb mobiltelefon többe kerül.
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

zeg
(senior tag)
Tetszik, az aksik (pl. Varta) 15 perc alatt feltölthetők gyújtóról vagy hálózatról. Ha egy 500-as P3-as teljesítményét eléri, már megfelel mindennapi használatra.
3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu
no comment.... /facepalm 
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfõn! | muszáJ?
Ez egy nagyon tutkó gép!!
50 alatt lesz, akkor beszerzek egyet az 100. Még ronda is az a jó!! Naggyon bejön 
www.keytar.hu - improve yourself
nem lehetne felhúzós energiatermelővel megoldani? Mintha létezne valami ilyen rendszer rádióban, sok másban is.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

exception
(kvázi-tag)
Olyat is kitalálhatnának,hogy rákötöd biciklire és termeled neki az áramot,nem lenne ennyi túlsúlyos ember
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"

schwanz
(kvázi-tag)
Nekem konkrétan nincs szükségem netbookra, így ilyenem se lesz, de így is le vagyok nyűgözve: ez az, aminek az EeePC-nek kellett volna lennie! Nyilván nem lesz egy erőgép, de ez végre tényleg olcsó, és láthatóan fut rajta az XP is.
Kíváncsi lennék erre a noname, x86-os CPU-ra, hogy hogyan viszonyul egy Atomhoz/Nanohoz/Geode-hoz, remélem lesz teszt is.
Szvázi tag
Ez quvvajó!
Aranyos ketyere!
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Devid_81
(PH! kedvence)
Pfff, ez érdekes, majd jön az erősebb kivitel is a góliát elemekkel? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Az. Noname. Csak olvasni kéne... Nem olyan noname ez, mint amilyennek gondolod.
"...így csak egy tápkábelt kell a hordozni vele." 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

-XadAnuX+
(őstag)
Nekem 40 alatt már pont megfelelő lenne! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Na mondjátok már hogy áprilisi tréfa, ekkora hülyeséget

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Nekem hörcsögöm van, az fél napon keresztül csak szaladgál a mókuskerékben, szerintem azt a két Wattot lazán lefutja, akár a kijelzőnek is juthat még belőle 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar