Tudnék válogatni 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Tudnék válogatni 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Kár, hogy ilyen borsos áron mennek a FW800-as külső tárolók, illetve, hogy nincs más USB2-nél gyorsabb alternatíva Mac.en
◄► Eladó Panasonic PT-AE2000, Apple Universal dock, stb: http://href.hu/x/8fud ◄►

OWC termékeket hol lehet itthon venni?
twitter: MatrixfanLive

A Silicon Power Stream S10 nagyon futurisztikusra sikerült. 
Igen az.
De nekem nagyon tetszik. 
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

A mini USB-s alapból kilőve---> 2 hónapig bírja max 
A 800-as FW-és az már tetszik.
Egy 2,5"-os 250-es van egy 1200Huf-os tokban, dupla USB-vel. eddig egyszer sem hagyott cserben. Ugyanezt nem mondhatnám el a mini USB-s (WD) tokomról 
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Nekem annyira nem nyerte el a tetszésem... de ízlések és pofonok 
+1
Csak azt nem értem, hogy olyan fasza külső tárolókat dobnak piacra, de sosem érik el az 1TB-os méretet. Ezért is döntöttem pár hete a WD Passport Essential SE mellett.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Hát igen ezen én is fennakadtam...Az egzotikus keleti gyártóknál 640 GB,na jó 750 GB (SP) körül megállt a tudomány.Azért látszik,hogy a "nagyok",mint WD,Seagate mégiscsak tudnak vmit,Seagate 2,5" goflex pro már 1,5 TB. 
[ Szerkesztve ]