Néha elgondolkodok hogy milyen praktikus is lenne egy ilyen az irodába, de a 330 dollár magas árnak tűnik. Pláne mire hozzánk eljut. Annyi CD/DVD-t azért nem másolunk hogy megérje. Mondjuk ezt a titkárnő is képes lenne kezelni. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
kar, hogy nem a vallalkozasok fogjak igazabol kihasznalni a kepessegeit 
"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD
(#3) bit_vector

bit_vector
(tag)
belegondoltam, hogy az egész ketyere elektronikával, dobozzal együtt nincs több mint 80$.... tisztes haszon 
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/

AmPeX
(fanatikus tag)
Igen, en is azt nezem, hogy ilyet jomagam is tudnek csinalni kb 2 nap aramkör es 2-3 nap szoftverfejlesztessel. A benne talalhato elektronika max 6-8 ezer ft, tappal együtt, kiskerben, 1 darab eseten. egy dvd olvaso mondjuk 6 e ft, egy iro legyen 10 es akkor mar sokat mondtam. a doboz meg legyen 2. ezigy kb 25 e ft...
asszem az olvasok 3 az irok 6 korul vannak 

bence78
(fanatikus tag)
Na ezzel is csak a népet akarják tovább fosztogatni. 
[ Szerkesztve ]
Egyéni vállalkozók könyvelése, számvitel oktatás - érdeklődni privátban

tothbe
(PH! addikt)
Ebbe mi az újdonság? Ilyenek már ezer éve léteznek, nálunk a cégnél is van egy 20 írós darab.
By(e) Tothbe

AmPeX
(fanatikus tag)
Jo, belatom, eltuloztam az arakat... 
azt lehet tudni h milyen drive-ok vannak benne pontosan?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
dehogy, csak aogy irtad is, sokat mondtal 

jasszer
(senior tag)
Sztem fura az időzítés, "küszöbön" a kéksugár, ezek meg DVD/CD-kompatibilis cuccot dobnak ki. 
Apokalipszis? Ezeknek?!
Hy
Szerintem ezekből csak azok érik meg igazán amik teljesen automatikusak, tehát adagolja magának a lemezeket.
"Csak úgy mondom"
Kár volt kiadni... Bár lehet, csak a raktárkészlettől akarnak megszabadulni. 
A géped teljesítményét nem a processzorod határozza meg, hanem a pénzed. :-) "Utálom a kétszínűeket! Színvak vagyok!" :) TERMELŐI MÉZet tudsz rajtam keresztül venni nagyon jó áron: http://href.hu/x/fni8