Nagyon bejönnek ezek a kis, kompakt gépek. Nem kell nekik nagy hely és biztos nagyon halkan végzik a dolgukat. Gondolom nem is esznek sok áramot. Netezésre, esetleg filmet nézni tuti elég egy ilyen. 
Az akasztott embert még az ág is húzza

Nagyon bejönnek ezek a kis, kompakt gépek. Nem kell nekik nagy hely és biztos nagyon halkan végzik a dolgukat. Gondolom nem is esznek sok áramot. Netezésre, esetleg filmet nézni tuti elég egy ilyen. 
Az akasztott embert még az ág is húzza
ilyen sok van belőlük még raktáron? és ennyire bizalom gerjesztőek az eladások?
True Success is Blonde

A már legalább egy éve külön is kapható D201-II lesz benne, ha jól értem? (Cel220 1.2G, 945G, mITX) Mert akkor FAIL: az a rendszer kevés HD-hez, és a fogyasztása is sokkal magasabb, mint az Atomnak, és egy Atomra méretezett házban és hűtéssel ez nem túl jó kombináció...

úgy tűnik, az atom már kevés is lett.
ki hitte volna... 

Ha valamelyik multiban megjelenik 0%-os THM-re az Atom-os 160 GB-os verzió akkor mindenképpen veszek a P2P-nek 1 ilyen jószágot és pár hónap alatt vissza is hozza az árát a villanyszámlában. 
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

na igen, torrentre ideális. ez tény! 
én se sajnálnám azt hogy egész nap melegszik meg jár..
[ Szerkesztve ]

Arra jobb egy OpenWRT-s router..., kisebb, csendesebb olcsóbb, kevesebbet fogyaszt...
[ Szerkesztve ]
a multik nem foglalkoznak ilyesmivel. Hogy hirdessék?
pedig a mai divatnak megfelelve egy ilyen gép világoszöld
a fizetőképes 30-as, 40-es korosztály, akik már nemigazán játszanak, azoknak nem kel több
37 vagyok, Wolfenstein Enemy Territory Forever!!! ma három multikill-em volt
[ Szerkesztve ]