Fejlesztget az amd.
Csak így tovább. 
cars1dA

Fejlesztget az amd.
Csak így tovább. 
cars1dA
"az új chip az SB850 déli híddal egyetemben még a nyár folyamán debütálhat"
SB800 lesz az szerintem. Legalábbis én eddig még sehoa sehol nem botlottam sehol SB850 elnevezésbe. Azt jó lenne tudni hogy az új chipsetek is 40nm-eek lesznek-e majd vagy sem.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Jaja ... esélyes, hogy SB800, bezavart az SB750. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
a mobil chipekre leszek kíváncsi, ha jól haladnak a dolgok, hamarosan egy 12"-os laptopban fogunk HD4850 szintű grafikát kapni, 10W-os fogyasztással... (najó, ez lehet, hogy lesz még 1-2 generáció, míg kijön
)
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

Fuad azt irta, hogy a RD890/SB850 megjelenese Q4-re csuszik.
#3: nem csak teged ezek szerint 
[ Szerkesztve ]
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
Nem kizárt, mivel itt képzeletbeli chipkészletektől hablatyol. Azok lehet hogy valóban csak később jelennek meg. 
RD890D ezmi?
SB850 ezmi?
Itt egy hivatalos roadmap és egyik sincs rajta.
Múlt héten volt egy hírük hogy az AM3 csúszik áprilisra. Annyira bejött hogy már tegnap elrajtolt. 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
FUAD
N.C.I.S rajongó-e vagy?
[ Szerkesztve ]
Privátban árazás nincs! || Raspberry Pi coming soon(er or later) ;) || Sok giga tárhely ingyen: http://db.tt/YxwMpQ9 || Nézz be a blogomba: http://goo.gl/Ioj4Z

aprilisi megjelenest mennyire erinti ez a "kis problema"? 

RV740? HD4830 és 4670 közé még lesz valami vga, vagy ez már valami új kisebb csíkszélességű kártya lesz?
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

az rv740 lesz az új 4670 ha jól emlékszem
rem. nem tévedek.a teléjesítményére leszek kiváncsi majd
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
Újabban 2009 Q4-et mondanak az RD890/SB800-ra, úgyhogy az ősz (vége) a legesélyesebb.
#6: Nem csak ő írta, hogy Q4, bár itt tényleg valami más chipsetekről hablatyól.
[ Szerkesztve ]
Hol írtak még Q4-et a Fudzilla-n kívül?
Hajrá AMD, hátha lesz vmi 
Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj
Kb. egy hete olvastam erről egy német oldalon (lefordítva angolra Google-el). Ha megtalálom, akkor linkelem.
Köszönjük az elmélyült szakmai megnyilvánulást.
Keldor papa: Oké, köszi.
Arra vagyok kíváncsi, hogy hány nm-es gyártástechnológiábval fognak készülni a 800-as chipsetek. Már a 780G fogyasztása se semmi, a 880G még azt is felülmúlja (inkább alulmúlja)? Leginkább a RS880-ra (880G) vagyok kíváncsi, hogy milyen lesz. Ha 40nm-en készülne az is, milyen komoly lenne már, nemde? 
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Az RS880 (880G) még biztosan 55nm-en fog készülni. Amiről még nem tudni az az RS880D (890GX?) és az RD890 (890FX? és X?). Persze ettől még az összes chipnek lehet valamivel alacsonyabb fogyasztása mint az előző szériás megfelelőjének, mivel azóta már némileg finómítottak a gyártáson.
Csak most esett le hogy az RD790 (790FX és X) még 65nm-en készül(t), tehát ott mindenképpen lesz előrelépés vagy 55nm-re vagy mindjárt 40nm-re. Mondjuk jelen állás szerint a TSMC problémái miatt az 55nm sanszosabb az egész 800as szériára.

bakker enyni számot, sb88 skf740d, pbk78d....az én agyam már egy ideje nem veszi be az ien infót... :S
Nektek hajrá hozzá! 
A mi boltunkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal, hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.

Elvileg a HD4830-at valtana az RV740XT, gyakorlatban majd kiderul sikerul-e neki 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

Csak elméletileg némileg olcsóbban mert 128bites lesz a nyák és GDDR5-tel lesz szerelve. Hát majd meglátjuk mi lesz 

Na, szépen halad az AMD! Már csak az INTEL procifejlesztő részlegére kéne pár beépített mérnököt bejuttatni, aztán minden jó lenne. 

A két új mobil chipre nagyon kíváncsi vagyok,remélem ütős lesz!
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Lehet azt tudni, hogy a TSMC 40nm-es problémái mit jelentenek pontosabban? Illetve, hogyan jelentkeznek majd a gyártás időpontját illetően? Mindenesetre ez az nVidiának jó, mert ezáltal is csökken a 40nmes ATI és nVidia közötti eltolódás. Lehetséges, hogy az nV dobott pár kavicsot a gépezetbe? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A gyártás időpontjának elérkezéséig általában megoldják a problémákat, így nem hinném, hogy a friss chipekkel gond lenne. Az AMD és nVidia is a TSMC-vel gyártat, szóval semmi sem elképzelhetetlen. Összeesküvéselmélet.,
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
A gond az hogyha áprilisban van a boltban egy videokártya, akkor a gpu-kat már javában gyártják!
Vagyis kéne gyártani.

Nyilván azért sikerült csak bő 15 hónappal az ATi után átállni az nV-nak 55nm-re.
Si vis pacem, para bellum.

Eleg sokat fejleszt az AMD, es nem is olyan rosszul 
Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

remélem vmi izmos 4xxx-es integrált vga -t is rányomnak. tudom, ez nem sok embernek kell, de pl én nem veszek vga-t és azért néha kipróbálok 1-2 újabb gamét.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt
miből lesz a cserebogár
így tovább

SB800 BRING UP REFERENCE DESIGN