Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) @aMoRF

@aMoRF
(fanatikus tag)

Ha tényleg 33 óra folyamatos zene lejátszást bír 1 feltöltéssel akkor Dícséretes :C

A cél szentesíti az eszközt, de csak úgy, ha elérik.

(#2) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tegra APX :K

blokkolnám :D

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#3) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ezek baromi drágák, szerintem nem érnek annyit, Ipod se :(

[ Szerkesztve ]

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#4) gabor85 válasza Sicilian (#3) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

Ipodnál ezek kicsit jobbak ;) Bár én is drágállom...

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#5) Morden24 válasza stevve (#2) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tennének bele egy GSM-modult meg egy GPS-t, rá egy WP7-et, és ha kell éheznék, de blokkolnám :D

Sectumsempra - For Enemies

(#6) luw2win válasza Morden24 (#5) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

"és ha kell éheznék, de blokkolnám" - :DDD :DDD

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#7) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Talán érdemes lett volna beleírni, hogy nem sokkal később jön a 4.5-ös szoftver a Zune HD-re, ami a SmartDJ funkció bevezetése mellett az alábbi formátumokat fogja támogatni:

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) DEJVID válasza gabor85 (#4) üzenetére

DEJVID
(őstag)
LOGOUT blog

És miben? :U

Én vagyok a PH! királya.

(#9) veector

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon jóóó.
Csak kár hogy Microsoftból van szal félelmetes. Olyan mint egy portable BSOD

(#10) smkb

smkb
(senior tag)

Európába eljut valaha a Zune HD?

(#11) Morden24 válasza DEJVID (#8) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

OLED kijelző, Tegra, HDMI csati, alacsonyabb súly, olcsóbb ár, kb. 10%-al hosszabb üzemidő zene, 30%-al hosszabb videó esetén, Apple iPod Touch-hoz hasonlítva természetesen. Dizájnra kinek melyik jön be, mindkettő jól néz ki, de nekem inkább a ZHD tetszik.

(#12) veector: Nem, ZHD 1mm-el vastagabb (7,9mm vs. 8,9mm).

[ Szerkesztve ]

(#12) veector válasza Morden24 (#11) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

És vékonyabb is, nem?
Szerintem nagyon faxául néz ki. (a ZHD)

[ Szerkesztve ]

(#13) gabor85 válasza DEJVID (#8) üzenetére

gabor85
(őstag)
LOGOUT blog

goto #11

Morden mindent elmondott :R

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account /// http://logout.hu/bejegyzes/csz_2/filmzenek/hsz_1-200.html Filmzenék by csƵ - írjatok ti is!

(#14) Sanyix válasza erdoke (#7) üzenetére

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szokásos m$ idiotizmus. ogg flac nincs mer minek, végülis tök ingyenes, csak mumus open source :DD

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#15) Morden24 válasza Morden24 (#11) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi scuzi, csak a pontosítás végett: a második generációs iPod Touch 8,4mm, szóval csak fél mm-el vastagabb a ZHD :D
Iszonyatosan lényegtelen, csak ha már leírtam, legyen pontos... :B

(#16) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

egész nap várom az április elsejei tréfa hírt de eddig még nem jött :(

(#17) veector válasza Findzs (#16) üzenetére

veector
(senior tag)
LOGOUT blog

Ott van Logouton

(#18) gliskard

gliskard
(fanatikus tag)

azért a szorongatáshoz az sem ártana, ha minden országban árusítanák.
Az eddigi Zune-okat sem vitte sok országba az MS (ide sem) így pedig elég nehéz nagy mennyiséget eladni...

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#19) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Telefonálni is jó lenne vele! :D

(#20) Morden24 válasza P00By (#19) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ne is mondd.
Ilyen külsőt miért nem tud összerakni egy gyártó sem? :((

(#21) huszar90

huszar90
(tag)

Nekem is nagyon bejön. Vajon ha ebayről rnedelek egyet kihozzák? :U
Ja és nekem is jobban tetszik mint az ipod touch...

(#22) Don't Panic válasza huszar90 (#21) üzenetére

Don't Panic
(fanatikus tag)

lejátszana flesht netezés közben meg lenne benne java meg mondjuk lehetne itthon is kapni 15% al olcsóbban mint a konkurens modellt., lehet jobban menne a termék forgalmazása.

(#23) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Én az eredeti ZuneHD-vel szemezgettem egy ideig, csak sajna itthon nem árulják. Amazon-on jó áron van, de ők meg csak USA-ba szállítanak :( . Ismerősöm most megy ki 1 hónapra, gondoltam megrendelem az ő címére, de aztán rájöttem hogy semmi baja a 8 gigás Samsung P2-nek, szóval megint csak az a fránya birtoklási vágy :B. De aztán lehet hogy mégis elgyengülök.

Laci

(#24) pzstm válasza Morden24 (#5) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pontosan,...de már a 160dolláros 16GB-os ár is szimpi amazonon :B ;)

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#25) pzstm válasza gliskard (#18) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

konkrétan csak USA-ban lehet kapni, ott viszont 2-3 millió példány fogyott Zune HD-ból emlékeim szerint :B (mintha ilyen statisztikát láttam volna :U )
Ez nekik pont elegendő teljesítmény, nem mi vagyunk célpiac, beérték USA-val...abban bízok, hogy esetleg a WP7 és a Zune szoftver elterjedésével hátha nyitnának más piac felé is....a 160dolláros 16GB-os ár még lehet így is megérné, hogy telefonálni nem lehet vele :B

Iszonyatosan bejön mint Design-ra mint tudásra, mostanság meg a Zune szoftverrel is megismerkedtem és nagyon pozitívan csalódtam (nem vártam ennyit tőle :B :N ), így már végkép szívesen szinkronizálnék egy eszközt eme szoftverrel :K

http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#26) PierNight

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jah nem rossz de erre lehet tenni app-okat is? vagy csak egy "mezei" mp4?

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#27) pzstm válasza PierNight (#26) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ZuneHD apps and games downloads
első gugli találat, szóval gondolom igen :B

(#28) kingabo válasza Morden24 (#5) üzenetére

kingabo
(őstag)

Zune keverni a wp7-el? :DDD Fordítva elvileg összejött. :B

(#26) PierNight: lehet rá fejleszteni progit pl xna-ban, ill az elöttem linkelt oldalon ott vannak a már kész progik. ;)

[ Szerkesztve ]

(#29) PierNight válasza pzstm (#27) üzenetére

PierNight
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és akkor ahogy látom midnen alkalmazás ingyenes rá?

Vitatkozni az Interneten olyan, mint indulni a Paralimpián: hiába nyersz, mégis mindenki tudja, hogy retardált vagy!

(#30) pzstm válasza PierNight (#29) üzenetére

pzstm
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem úgy tűnik... :U
Vagy csak valami olyan oldalra bukkantam, ahonnan épp ingyen le lehet kapni :U

Mivel sajnos gyakorlati tapasztalatom még nem volt vele, így biztosat nem tudok mondani :N

[ Szerkesztve ]

(#31) gliskard válasza pzstm (#25) üzenetére

gliskard
(fanatikus tag)

én egy 4 vagy 8Gb microt vettem volna, de mire bekerült volna az országba drágábbra jött ki mint az ipod nano. Igy azt vettem. HD-vel ugyan az a problémám mint az ipod touch-csal és az okos telefonokkal - túl nagy a mérete...

-a véleményem a sajátom és még az is lehet, hogy tévedek-

(#32) David75 válasza Morden24 (#11) üzenetére

David75
(őstag)

És biztos van hozzá ugyan annyi és ugyan olyan jó minőségű app is mint az itouch-hoz meg biztosan a böngészője is van olyan jó mint a safari.Az oled kijelzőt meg igazán ne vegyük már előnynek mert sokak inkább maradnának a fényerő miatt az lcd-nél ami egy hordozható lejátszónál azért igazán érthető...Persze az olcsó ár is csak amerikára igaz. De amúgy persze sokkalta jobb mint egy ipod... :DDD
Hogy miért?
Gondolom mert ez nem iPod meg mert ez nem apple termék...

[ Szerkesztve ]

100% No Modern Talking

(#33) kenand válasza David75 (#32) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vegyetek inkább Knai PMP-t sokkal olcsóbb és sokkal többet tud (Ramos, Ainol, Cube stb)

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#34) David75 válasza kenand (#33) üzenetére

David75
(őstag)

Hát szerintem a legtöbben itt nem adnának alább ilyen kinai cuccok is.Magam se vennék az ipod,iaudio,iriver trión kivűl senkitől lejátszót.

100% No Modern Talking

(#35) Morden24 válasza David75 (#32) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

És biztos van hozzá ugyan annyi és ugyan olyan jó minőségű app is mint az itouch-hoz meg biztosan a böngészője is van olyan jó mint a safari.

Nem tudom, nem próbáltam. Illetve Safari-t igen, tényleg jó.

Gondolom mert ez nem iPod meg mert ez nem apple termék...

Nem baszdmeg, hanem azért, mert nekem a másik jobban tetszik. Majd legközelebb tőled kérek engedélyt, hogy lehessen saját véleményem. A hozzád hasonlók miatt terjedt el az almafanokról, hogy sznob balfácánok.

Én a fent felsorolt dolgokat előnynek tartom, és a dizájn is jobban tetszik. Akkor most mi legyen?

[ Szerkesztve ]

(#36) David75 válasza Morden24 (#35) üzenetére

David75
(őstag)

Azt én nem mondtam hogy nem lehet saját véleményed csak az kicsit sok azért hogy itt nyomjátok a szöveget hogy így jobb meg úgy jobb teljes egészében aztán közben meg sehol semmi csak nektek jobban tetszik. Egy szerintem elférhetett volna a nagydumák elött. Mert igy mindig az jön le hogy azért jobb mert jobb. :U

Könnyen elhiszem hogy valakinek sokkal jobban tetszik a dizájn vagy a menü.De attól még ne élítsuk tény ként hogy jobb mintha legalábbis egy trabantot hasonlítanánk egy Ferrarihoz.

A tegra-hoz még hozzáfűzném hogy az uj itouch-ban Arm cortex a8 van...

[ Szerkesztve ]

100% No Modern Talking

(#37) Morden24 válasza David75 (#36) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

csak az kicsit sok azért hogy itt nyomjátok a szöveget hogy így jobb meg úgy jobb

Felmerült egy kérdés, ezért leírtam X számú egyértelmű előnyt. AZ OLED-en kívül (ami legjobb esetben is ízlés dolga) az összes olyan, amibe nagyon nem lehet belekötni. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a kommentemben sem Apple, sem iPod fikázás nem volt, szóval nyugodt szívvel lezizzenhetsz a témáról. Ez meg nem egy Apple fansite, még csak nem is Apple topik, ha feltűnne esetleg.

közben meg sehol semmi csak nektek jobban tetszik

Olvasd el még egyszer, ha lehet... mindegyik előny a Touch-hoz képest. Ezen felül nem vitatom, hogy a Touch meg másban lehet jó, pl. böngésző, vagy appok, viszont a felsoroltakban a ZHD jobb. Szerintem nem sokat lehet azon vitatkozni, hogy a kisebb súly vagy a hosszabb üzemidő előny...

igy mindig az jön le hogy azért jobb mert jobb

Igazad van, ergo védd meg gyorsan a te preferált termékedet azzal, hogy a véleményemet Apple fikává degradálod. Nájsz.

De attól még ne élítsuk tény ként hogy jobb mintha legalábbis egy trabantot hasonlítanánk egy Ferrarihoz.

Újra felteszem a kérdést: hol láttad te a trabant vs. ferrari hangvéltelt a kommentemben? Ha már a kocsis példádnál kell maradni, a legjobb esetben is egy Porsche-t hasonlítottam egy Astonhoz.

(#38) erdoke válasza David75 (#36) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mintha tudnál bármit is a Tegra-ról vagy a Cortex-A8-ról, vagy futtattad volna ugyanazokat a teszteket mindkettőn. LOL
A 720p video out amúgy mond valamit?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#39) Ulkesh válasza erdoke (#38) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Mintha sok értelme lenne egy alapvetően mobil eszközt TV-re kötni. :)

A hardver egyébként tetszetős és a design sem rossz, de én a bemutató videókon, mikor egy primitív számológépet majd fél perc alatt töltött be, eléggé lehangolónak találtam.
A vas nem minden, a szoftver lényegesebb.

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#40) MaUser válasza Ulkesh (#39) üzenetére

MaUser
(őstag)

Mintha sok értelme lenne egy alapvetően mobil eszközt TV-re kötni.

Hát csak egy példa: rengetegen utaznak üzleti ügyben, ahol a négy csillagos szálloda a nyugati és japán cégeknél (de a legtöbb nyugati országgal kapcsolatban álló kínai cégnél is) az alapértelmezett szállás. Ezekben a hotelekben van tv-d, csak nézni nem igen tudsz rajta semmit, ha nem beszéled a helyi nyelvet (CNN és/vagy BBC persze azért mindig van). Na ilyenkor egy áldás a tv kimenet. Az "ősrégi" Omnia-mon például az egyik leggyakrabban használt feature, de számos ismerős vett csak e miatt tv kimenetes telefont. (Céges laptopon is megoldható persze a mozizás, de ezt cége váltogatja.) Egy évad 24 mellett pl. 2 hetet gond nélkül el lehet tölteni egy amúgy nem túl izgalmas helyen és nem kell cipelni a privát laptopot. ha nincs vele amúgy különösebb dolga az embernek. Ja és youtube videót is teljesen más így tv-n nézni.:)

''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

(#41) Ulkesh válasza MaUser (#40) üzenetére

Ulkesh
(őstag)

Ez egy korrekt érv, elfogadva. :D

"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman

(#42) Arni90

Arni90
(kvázi-tag)

Így elsőre nagyon bejövős.

Adok, veszek, üzletelek.

(#43) chubii

chubii
(senior tag)

Lehet tudni,hogy mikor érkezik meg Európába??
Érdemes lenne rendelni egyet Amazonról vagy Ebayről?? Nagyon tetszik és eléggé olcsón adják az Amazonon ( 32 gigás durván 50k) , csak így nem merek belevágni, mert hátha nem jön be a hangja, vagy maga a készülék, aztán ittmarad a nyakamon :(

Na meg ugye ott vannak a versenytársai: Sony x1050, Samsung P3, amik nagyon jól szólnak. Kérdés ,hogy a Zune HD leveri-e őket hangban?

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.