Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) zoleek

zoleek
(kvázi-tag)

:Y Nem semmi micsoda "szörnyeket" álmodnak meg egyes gyártók...

Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

(#2) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz bár szerintem elég bénán néz ki oldalt az a kijelző
Érdekes az üzemidő is nem akarok szarka lenni de Mazoista aki 1 ilyen gépel akar a városban wifizni 1 et
akkor már inkább sima EEEpc

(#3) Simi2000

Simi2000
(tag)

Érdekes elgondolás...de hogy ez kinek kell?

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#4) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

beszarok

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#5) HXY

HXY
(őstag)
LOGOUT blog

Minek bele 1,6GHz-es CPU??
Rakhattak volna bele 1GHz-es Z-s atomot, amivel többször ennyi ideig bírná...

(#6) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát, bizony ez a kialakítás használat szempontjából elég gáz...
Most vagy a kijelző pici és rossz helyen van, vagy pedig billentyűzethez mérten ki.@...tt sokat fogyaszt és még nehéz is. :DDD

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#7) Asador válasza Kendek (#6) üzenetére

Asador
(tag)

Faternak el tudnám képzelni netes gépnek, így legalább nem kéne folyton attól rettegnie, hogy anyám a következő takarításnál hány kábelt szaggat ki a most földön álló gépből.. :)

http://fafaragomuhely.freeweb.hu/

(#8) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Azért van rajta egy D-sub vagy ennyi a kijelző?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#9) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez tök király, bár lövésem sincs mire lehet használni :)
Szükséges plusz kategória :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#10) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Kiraly, vegre lecserelhetem a Commodore-omat... :DDD

[ Szerkesztve ]

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#11) ha3flt

ha3flt
(lelkes újonc)

Egy ergonomikus billentyűzet közepén el tudom képzelni a kijelzőt, miért nem rakták oda, így a tulajok felárat fizetnek majd a gyógytornászoknál, látom előre, bár amúgy nem értem az egészet... Siker? Design-díj? Alul egy csomó hardver, így szétválasztani nyilván nem lehet őket, ez nem PDA, az ablak meg olyan aprócska a világra, mint amilyenen keresztül mutatták meg nekem annak idején Kazahsztánban, egy semmi közepére épített házban az üvegre bökve az ordító téli hidegben és szélben a puszta egy távoli pontján, úgy húsz méterre álldogáló faépítményt, amikor megkérdeztem, hogy hol végezhetném el a dolgom - komoly késztetés kellett, hogy végre nekivágjak, mert a házban volt legalább 13-14 fok is, de ez már nem tartozik ide...

[ Szerkesztve ]

(#12) waverider válasza Kendek (#6) üzenetére

waverider
(senior tag)

háttérvilágítása legalább van a billentyűknek? :F

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#13) brumesz

brumesz
(senior tag)
LOGOUT blog

ez nekem még mindig egy nagyon szimpi cucc. az ára meg...nos, ez van. végülis meg kell fizetni a tervezőket is(meg a miniatürizálást)

cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

(#14) zsigus

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy látom nem értitek a lényeget! Itt nem arról van szó, hogy csak a billentyűzet és kész hanem ott van a HDMI kimenet monitorhoz! Ez amolyan eeetop pc csak 1 billentyűzetben! A kijelző csak másodlagos kiegészítő!

(#15) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

Szerintem nem látjátok a lényegét!

Gondolj bele, hogy a munkahelyi géped lenne ez. Mikor mész haza, fogod és viszed haza ezt is. Meg mindenhová. és mindig veled lesz a megszokott billentyűzet. A kis kijelző, esetleg csak funkcióbillentyűket jelenít meg, egy külső megjelenítő mellett. Vagy egy a tájékozódásra szolgál nagyobb képeknél, vagy dokumentumoknál.

Szerintem simán jó ötlet. még az akksi sem kellene bele.Minek? Ha van külső kijelző, akkor áramforrás is. Ha nincs, akkor meg a kicsivel szart se lehet kezdeni! :DDD

(= Zala =)

(#16) marked one94

marked one94
(senior tag)

Hát elég hülyeség szerintem hogy a jobb oldalt van az a kis kijelzőre. :W Meg hogy rátudod kötni a HDMI keresztül monitora akkor is kell hozzá egy egér aminek Bluetooth-osnak kell hogy legyen mert ha jól olvastam nincs hozzá USB. Hát...

You'll Never Walk Alone // World of Tanks nickname: marked_one94 + Prohardver csatorna\\

(#17) zsigus válasza marked one94 (#16) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

sztem van rajta 3 USB is!!!! olvasd el

(#18) Jim Tonic válasza marked one94 (#16) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Olvasni-e tudsz-e? :P

[ Szerkesztve ]

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#19) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Bele tudom dugni az usbs billentyűzetemet? :DDD

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#20) zsigus válasza Silentfrog (#19) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

:D

(#21) Cs_Laci válasza Silentfrog (#19) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Akár hármat is :DDD

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#22) Osibaa

Osibaa
(senior tag)

A gyártó részleg benézett valamit és Touchscreent rakott a Touchpad helyére? :F

[ Szerkesztve ]

"40 mikron? Kik gyártják ezt? Hangyák, hogy lássák?"

(#23) ^Clown válasza zsigus (#14) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

+1, rá kell dugni egy moncsira és jónapot.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#24) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

érdekes elgondolás
igaz a célközönségét nem látom

(#25) littlelion21 válasza Zalaymate (#15) üzenetére

littlelion21
(VIP)

A munkahelyi gépekben jellemzően van processzor, rendszermemória, grafikus vezérlő és háttértár is.

Erre a célra baromira megfelel(ne) egy 1,5k-s usb-s bill.

Tehát tényleg nem látom a lényegét.

(#26) FehérHolló

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre egy cucc, amivel jólesően fejbe lehet vágni az öcsémet, ha videóstreamet néz miközben játszok.

Kár, hogy már 3 éve nem játszok szinte semmit.

Ember embernek farkasa.

(#27) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Ez így mi a ménykűre jó? :)

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#28) littlelion21 válasza bocsika (#27) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Másodjára végiggondolva ez végülis egy eeetop, csak éppen a bill.-be építve.

(#29) .mf

.mf
(PH! addikt)

"újszerű elgondolásra épülő termék"

Commodore64, 1982 (ill. Commodore VIC-20, 1980) :DDD

$599? Röhej... és ennyiért még csak a kétmagos Atom és Ion se fért bele... dupla-röhej...

Kalandor @ 2: ennek eredetileg az volt a célja (legalábbis én úgy értelmeztem a vázolásukból), hogy pl. ezt öledbe véve beülsz a nappaliban lévő HD vagy FullHD TV elé, és akkor azon netezel vagy nézel filmet. Ha Iont tettek volna bele, akkor úgy még valamelyest értelme is lett volna; na de így?

(#30) zoo8800 válasza littlelion21 (#28) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de a miniatűr kijelzője miatt önmagában nem sok mindenre jó :)

(#31) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

iphone a billentyűbe...?! :D

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#32) littlelion21 válasza zoo8800 (#30) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Valóban, de azért van rajta HDMI kimenet.
A hagyományos eeetop-ot sem tudnád sok mindenre használni bill. nélkül. :)

#301: végülis csak egy GSM modul kellene bele, és kész lenne a valódi, teljes értékű qwerty-s telefon... :D

[ Szerkesztve ]

(#33) zoo8800 válasza littlelion21 (#32) üzenetére

zoo8800
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de az eeetop-ot nem is lehet bill nélkül használni. hacsak nem érintős a kijelzője.

tetszenek ezek az LCD PC-k :)

(#34) kovy79

kovy79
(őstag)

Az ára "érdekes".
Az ötlet nem rossz, de ha hasonlóra lenne szükségem, vennék egy eee701-et 30K-ért, szépen leoperálnám róla a kijelzőt, eldolgoznám a helyét és dadadamm! Kész. Ha asztalnál használva zavarna a kicsi bill, -> USB-s bill. A mini kijelzője helyére tehettek volna tapipadot.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#35) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

vicces, de pl. kerületünkben az önkormányzatnál acer nettopokat használnak a monitorok hátára csavarva (más kérdés hogy azok ionos dual atomok!). na ilyen környezetbe ez még jobb, plusz a kis képernyőn mehet valami spéci kiegészítő alkalmazás stb.

(#36) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Inkább egy laptop, mint ez. Ennek "csak" a billentyűzete teljes (majdnem), ennyi az innováció.

VIGYORRRGAZMUS.....

(#37) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz, amikor először láttam is tetszet, de így egy év után igazán berakhatták volna az "új" atomot. Szerintem ideális netezős,letöltös gépnek, jobban tetszik mint a nettop.

Egyébként ennél a gépnél a kijelző elsősorban a multimédiára van kihegyezve nem pedig arra hogy azon netezzen az ember. Képnézegetés,alkalmazás indítás,rendszervisszajelző...

Az akku pedig csak egy extra, ami több vásárlót fog. Viszont kiváló szünetmentes tápnak.

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#38) zsigus válasza toldy (#37) üzenetére

zsigus
(senior tag)
LOGOUT blog

+1 szerintem is valami ilyesmire jó a kijelző olyan mint a billentyűzeteken az extra gombok play stop stb. csak érintő kijelzővel és így nem kell olyan sok gomb.

még egy valamit el tudnék képzeni én is TV-re kötve ahogy előttem is írták csak kellene rá valami wireless-es HDMI
mert úgy nem valami kényelmes, hogy kilóg a gépből egy 3m-es HDMI kábel :))

(#39) Ste válasza Zalaymate (#15) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor már inkább egy laptop :)

True Success is Blonde

(#40) euchi válasza Ste (#39) üzenetére

euchi
(senior tag)

Jól mondod.
Ez nem más, mint egy noti, kijelző és merevlemez nélkül. Ezért az árért már egy jobb laptopot is vehetünk.

[ Szerkesztve ]

(#41) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ennek mi az értelme?
Ennyi pénzért veszek a notebookot

(#42) ha3flt válasza Zalaymate (#15) üzenetére

ha3flt
(lelkes újonc)

Próbáltál már billentyűzetet cipelni táskában? Több mint 40 centi széles. Ez is...
Ölben tartott géppel netezni kilógó kábelekkel?
Atomos netbookkal dolgozni a munkahelyen néhány kivételt leszámítva?
Asztali billentyűzetnél megszokott távolságból 5 collos kijelzőt olvasgatni?

A notebook és dokkoló kissé jobb megoldás.
Eh...

(#43) footy

footy
(senior tag)

Hogy lehet ilyen drágán adni egy atomos cuccot :F

Liter

(#44) glutamin válasza ha3flt (#42) üzenetére

glutamin
(őstag)

Szerintem nem jó oldalról nézed ezt a gépet. Ez egy látványos billentyűzetbe zsúfolt kis szgép akar lenni, ami kevés helyet foglal az asztalon. A kijelző természetesen nem helyettesíti a monitort (nem is értem, hogy juthatott ez bárkinek is eszébe). A hordozhatóság is max a nappaliban belül értendő (íróasztal, kanapé stb). Ehhez asszisztál a hdmi transzmitter ami vezeték nélkül küldi ki a képet mondjuk egy LCD TV-re. A 4 órás akksi idő pedig bőven elég, ha a fenti szempontok szerint használja valaki.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#45) Integra

Integra
(Jómunkásember)

mondjuk görögöket ütni jó lesz....

(#46) ha3flt válasza glutamin (#44) üzenetére

ha3flt
(lelkes újonc)

OK, nagy nehezen találtunk neki helyet: ez egy set top box-szerűen használható HTPC. Ha két TV van, akkor át lehet vinni egyiktől a másikig, és közben nem kell kikapcsolni, mert van benne akkumulátor. :-)

(#47) FehérHolló válasza Integra (#45) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A ritka pillanat, amikor valaki osztja a véleményem. :)

Ember embernek farkasa.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.