Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Jól látom, még a jövőben is opció az 1 giga ram?

Oké, ez csak egy netbook, meg bla-bla-bla, de akkor is nehogy már olyan drága legyen a memória nagy tételben vásárolva, hogy ha 1 dollárral többért adnák ezeket a kütyüket, akkor ne járjanak jól.

Kíváncsi vagyok mikor követik a Dell-t?

(#2) Armagedown

Armagedown
(fanatikus tag)

Ez lesz a csúcs atom netbook :))

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#3) Tikakukac válasza antikomcsi (#1) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Mikor tesómnak vettem netbookot azzal kezdtem, hogy bevágtam egy 4 gigásat a kosárba. Én sem igazán értem mire fel megy ez a fajta spórolás...

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#4) DopeBob

DopeBob
(őstag)

Nem értem miért akarna bárki is Atomot venni, mióta van Brazos. :((

MZ/X

(#5) banhammer válasza antikomcsi (#1) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

1 gigával azért még köhög a Win7-es.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#6) Plazmacucci válasza banhammer (#5) üzenetére

Plazmacucci
(őstag)

Nem kicsit,...

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

(#7) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

nem értem miért hagyják a konfigokat ilyen alacsony memóriaszinntel, amikor fillérekért lehet most venni...

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#8) BotaN

BotaN
(senior tag)

Szép kis noti, komoly belső, csak egyszer élném meg hogy a HP nem hagy 5 centis kávát a kijelzőnek. Tudom hogy a méret miatt van, de csak nekem zavarja ez ennyire a szemem? Ennél már csak a Dell XPS15 billje zavar jobban.

[ Szerkesztve ]

(#9) antikomcsi válasza banhammer (#5) üzenetére

antikomcsi
(PH! kedvence)

Na ez az, pláne ha számításba vesszük, hogy az 1 giga nem is 1 giga, valamennyit le kell csípni az igp-nek is.

Szerintem saját magukat járatják le. A kicsit hozzáértőbbek előtt azért mert... ugye nem kell ecsetelnem, a laikus vásárlók előtt meg azért, mert előbb-utóbb nekik is feltűnik, hogy tyű de lassú már megint ez a vacak, na még egyszer ilyet nem veszek.

(#10) Abu85 válasza antikomcsi (#9) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ez egy mobil IGP, a PC-n elég egyedinek számító TBDR működéssel, elsősorban okostelefonokba és tabletekbe fejlesztve. 32-64 MB-tal dolgozik optimálisan. Nem véletlen, hogy az Intel az Angry Birds-öt ájánlja a képességek tesztelésére. A PowerVR SGX5 speckók szerint max. 256 MB-ot tud kisajátítani, de persze az Intel itt kérhetett módosítást. Valszeg a 64/128 MB-os opciók lesznek az elterjedt beállítások.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#11) .mf válasza antikomcsi (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Szerintem az Intel megkötései még most is érvényben vannak, ld. RAM és kijelző méret.

A kisebb modellnek nincs sok értelme, főleg, hogy (szerencsére) alig drágább csak az erősebb. Akkuidőre kíváncsi lennék.

(#12) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Tehát akkor ki lehet jelenteni, hogy az Imagination Technologies több hónap szenvedés után elkészült az első WHQL driver-el?

The Stars Were Mine!

(#13) Abu85 válasza huskydog17 (#12) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Még nem, de le van adva egy 8.14.8.1054-es verziójú meghajtó, és nagyon fogadkoznak, hogy meg lesz az aláírás. Ezt a béta drivert már az ASRock is fel merte rakni az új alaplapok CD-jére, szóval gondolom stabil.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#14) siriq válasza banhammer (#5) üzenetére

siriq
(őstag)

2 gigaval meg teljesen el voltam win 7 64bit-el. Nem kell oda sok.
Battlefield BC2 stb. Siman ment roccenes nelkul. 512 rammal a herelt win 7 siman jol megy(tapasztalat). Meg prezentaciot is lazan lehet nyomni rola.Laptopon osregin.

[ Szerkesztve ]

PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit

(#15) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Esetleg Brazos? E-450? talán az AMD-nél jobban tudnak grafikus driverhez írni dolgokat...

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Látom az 1024x600as lőrés idén is tovább fog élni :(

True Success is Blonde

(#17) baliii válasza BotaN (#8) üzenetére

baliii
(senior tag)

Fúha, ez eléggé borzasztóan néz ki, engem ennél már csak a 17-es MBP idegesit jobban, amin ugyanaz a billentyűzet van, mint ami a 11-es air-en is XD
Egyébként csak én emlékszem, hogy már volt olyan gép h HP mini 210, ami ráadásul ugyanígy is nézett ki?

Apróhirdetésekbe írt hozzászólásaimra lehetőleg PÜ-ben válaszoljatok, azt gyorsabban észreveszem! Köszi!

(#18) Duliee válasza baliii (#17) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Van is, ez csak platformfrissítés :), illetve elvileg még simán Compaq logós variáns is készül , talán.

[ Szerkesztve ]

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d - Csak a kettes Golf: aki tud hibátlan állapotút eladót szóljon

(#19) huskydog17 válasza Abu85 (#13) üzenetére

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Húh, de nagyon bíznak a cégben, de ha valami nagy gubanc lesz azzal a driver-el akkor jön a nagy szívás. Én semmiképp nem mertem volna engedélyezni, hogy egy béta driver kerüljön a hivatalos driver CD-re, de ők valószínűleg jobban tudják. :) Nehogy nagy pofára esés legyen! :)

The Stars Were Mine!

(#20) brarid

brarid
(újonc)

Ha ilyen áron fog kezdeni az új mini 110 az egész best buy persze + 4gb rammal nekem most az előző van n455-el természetesen 4 gb ram de 60k-ért (csak maga a gép) szinte tökéletes

Nokia 6021-Sony Ericcson W300-Nokia 3110 C-T-mobile MDA Vario II-Samsung Galaxy Ace S5830&Apple Ipod 4 32GB

(#21) _Oscar válasza banhammer (#5) üzenetére

_Oscar
(tag)

Főleg, ha melléraknak valami szir-szar vírusirtót, vagy más progit, ami felzabálja a memóriát.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#22) vinibali válasza DopeBob (#4) üzenetére

vinibali
(senior tag)
LOGOUT blog

+1

BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.