Nem néz ki rosszul, de az árán kívül semmi nem fogott meg benne ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Nem néz ki rosszul, de az árán kívül semmi nem fogott meg benne ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

Egyszerű, sallang-mentes kivitel, remélhetőleg a szokásos Razer minőség. Olyan mint a Krait és a DA keveréke. És fekete, ami nálam nyerő. Szóval tetszik! 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Elég ortopéd kinézete van, most vagy az egér kicsi, vagy a gombjai nagyok?! 

Ha ez neked ortopéd akkor egy MX518 milyen szerinted? Nincs ezzel semmi probléma, egyszerűen a gombok nagyok az egérhez képest. Olyan Razeres nahhh 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Szerintem ez bestbuy lesz ennyiért. És tényleg DA+Krait korcs 

Most ez fekete, vagy valami barnás szín? Vagy nálam van valami a monitorral? 
nekem fekete, lehet nálad van a bibi

Nem lesz kicsit sok az 1000Mhz? Mármint ez csak simán hz, nem? Ha nem, akkor bocsi a trollkodásért.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

Szerintem is csak "Hz", nem "MHz"...
De ezt a bakit sokszor vétik 
DA-m van, sztem szép egér, ez viszont nem tetszik...Kb gombjainak elülső íve hasonlít DA-ra semmi más. A hátulja/oldala ennek sztem kifejezetten nélkülöz minden esztétikát (hogy nem egy ív lefelé. Diamondback-nél ez jól nézett ki, itt viszont sztem nem. Ugyanez a helyzet a külön darabokból álló gombokkal. Persze mindenkinek más az ízlése. Sztem pl az mx510/518 szebb...igazából nem értem miért lehetne arra azt mondani, hogy ortopéd
.
[ Szerkesztve ]
Enjoy the pain!
érzékenységét menet közben bármikor lehet változtatni. Alján két kis kapcsoló található
Ahhoz hogy átváltsam, fel kell emelni az egeret. Pff.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

azért mert belépő szintű legalább rakhattak volna 1 negyedik gombot, huvejkujj hoz, bongeszeshez (back) es voice hoz jatekokban (mouse4)

Ha nem lenne rajta a razer embléma, kb azt mondanám, hogy ez egy tesco-s egér 
Enjoy the pain!

Végre, meg van az egerem!
Erre cserélem a mostani (tényleg alap) egeremet (Logitech Premium Optical)! 
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Nekem bejön hogy nincsenek rajta extra gombok. Jelen egeremen vannak, es akcio kozben (COD4) többször is előfordult már, hogy a jobb oldalon lévő gombot véletlenül megnyomtam a gyűrűs- vagy kisujjammal. Nekem elég a két gomb plusz görgő... 

Jaja, nálam volt a bibi. Itthonról már másként néz ki, így már tetszik is! 

A helyzet nálam is hasonló, Krait-om van, és UT3-hoz használom. Nincs olyan érzetem, hogy + gombokra lenne szükségem, val.színű csak zavarna.
GAlli : ne gamer egeret vegyél hanem v.mi occsó géniuszt 72 gombbal. Egyébként is: a görgő sztem gombként is funkcionál... 

Újabb kis kigyóka
Ez tényleg alap, de csak a kinézete, tudásban azért nem olyan rosz ez...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Nekem már nagyon hiányozna játékban, ha nem lenne mouse4 meg mouse5 gomb.
MX518-ason nagyon könnyen elérhető ez a kettő, így bűn lenne kihasználatlanul hagyni..
Ha nem lenne, bal kézzel 2 gombbal többet kéne kezelni, biztos sokkal többet nyúlnék mellé... 
Ez az üzenet kizárólag újrahasznosított elektronokból készült!

Nekem is nagyon hiányoznának az extra gombok.
Én nem szoktam őket soha megnyomni véletlenül, mondjuk a kisujjamnál lévőt, alig használom, mert nagyon rossz helyen van, valahogy nem lehet elérni.
MS 1.1A
Tényleg nagyon aránytalanul nagyok a gombjai. SZVSZ, de hát kinek a papné

Azért elég jelentősen meg tudja könnyíteni(megmentheti) az életet a mouse4 meg mouse5 gomb.Az egyiket voicera,a másikat meg valami alap scriptre kell bindelni,amit leggyakrabban használsz.
Ha valaki nyer fél másodpercet ezzel,már akkor bőven megéri.
[ Szerkesztve ]

Asszem ez kimaradt:
The Razer Salmosa also comes with additional toggle switches on the bottom of the mouse that enable gamers to make 800/1800dpi and 125/500/1000Hz polling rate adjustments – without the need for any software drivers.
Azaz elméletileg nem kell hozzá semmilyen szoftveres driver.
[ Szerkesztve ]
There is no God, just Technology...

old gray: Nemcsak ortopéd, hanem csúf a gombjaival és a gyerekes sárkánytetkójával. Az MX518 meg egy használható egér, szóval ne tessék azzal ellenpéldálozni! :] Az MX518 rétegfestése tényleg nem a legdizájnosabb, de legalább a felülete nem a 160 centis kínaiak tenyeréhez van igazítva (bár sajnos kicsit kisebb a, mint a jó öreg MX500).
killahdrums: Egyikhez sem kell külön driver, csak ha normálisan be akarod állítani az egeret (gyorsítást kikapcsolni, egérgombokat bill. kombinációkra állítani). Anélkül a játékosok és az amúgy is sokat egerező felhasználók - pl. ójmagam - hozzá se szagolnak.
[ Szerkesztve ]
A Dropbox tárhely kimaxolása 16 GB-ra >> http://tinyurl.com/dropbox16

Kinek mi tetszik. Nekem meg az MX518 ortopéd. A Razer meg egy használható egér pl. UT3-hoz, szal ne tessék nekem itt "ellenpéldálózni." 

Én driver nélkül használom az mx518-asomat,és így sokkal jobbnak érzem...
Először valami külföldi cs-s oldalon olvastam,hogy így használják páran,aztán már ment is az uninstall a setpointra hogy kipróbáljam én is,azóta se raktam fel újra.
Tényleg van érezhető különbség aközött hogy elvileg minden beállítás ugyanaz,csak driverrel vagy anélkül használod.
Mondjuk így csak 3 előre eltárolt érzékenység beállítás van,de így se rossz,sőt... amikor fent volt a driver akkor is max 2 érzékenység volt csak bekapcsolva.Meg a gombokat így is megismeri minden progi.

Kinek mi kénylemesebb.Van akinek Razerre áll a keze,van akinek Logitechre.Meg kell próbálni mindkettőt mielőtt valaki érdemileg összehasonlítaná őket.

Nekem DA-m és MX510-em van, mindkettő nagyon jó fogású.
Enjoy the pain!

azert nem kell rogton beoltani , 7 éve CS zek eddig 16 optikai egeret próbáltam , és az a tapasztalatom hogy nem elsődleges, de azért jó ha van a plusz gomb.

Nem létszükség, de sztem is kegyetlenül hasznos tud lenni játékban és böngészésnél is. 
Enjoy the pain!
Tudjátok miért olyan jó a Razer? Semmiért... Egy tök alap gyártó, dögös reklámokkal, és designal... Ami nagyon tetszik tőlük az mégis a Deathadder+egy jó Razer Pad... De csak tetszésre...

És miért mondja mégis sok pro FPS gamer, hogy a Ryzer jó? Azzal a szöveggel ne gyere, hogy kapnak a Razertől ingyen egeret meg a szlaszámukra egy szép összeget....
Ezt nem kellett volna...vérig sértettél
Egyáltalán vlt már valamilyen Razer cuccod? Ja tudom nem is kell emrt alapgyártó... 

Ja, tök alap, de főleg az alap, mint amennyit értesz hozzá 
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Azt a három kemény gombot, amit driver nélkül képes lekezelni, még jó, hogy felismerik a progik. De akkor minek van rajta 6? Hogy nézegesd őket a driver hiányában? Ezt is a nyomi CS-sek találták ki?
Persze, hogy van érezhető különbség a wines és a driveres kezelés közt, hisz a win-esben alapból benne van a gyorsulás, a driverben pedig OFF (és ugye FPS-ekben ez a normális). Alap, hogy feltegyük a drivert, utána úgy állítod, ahogy akarod (a gyorsulást is). Az érzékenységet pedig semmi érteme váltogatni.
[ Szerkesztve ]

Arról volt szó,hogy mennyire hasznos a mouse4-5 gomd,ezeket minden további nélkül felismerik a játékok,kivéve az application switchert(de ezt melyik gamer használja?nem is esik kézre...)
Az alap win driverrel(nem a setpointtal) sincs akkora alap gyorsulás(ha egyeltalán van),mint a setpointos low acc.-nál sokkal kevésbé érezhető (ezt használtam néha stratégiákban,amíg fent volta,a setpoint)
És pont ez a lényeg hogy nem alap,hogy feltegye mindenki a drivert, mert van aki nélküle jobban "érzi",persze gondold csak azt,hogy humbuk,nem neked kell hogy tetszen...

Igazából a SetPoint-ban 4 féle gyorsulási beállítás van, köztük az OFF is. Ezek után nem hiszem, hogy nem lehet eltalálni a megfelelő opciót. A speed and acceleration-t SP-on belül be lehet lőni OS vagy SetPoint implementation-re, tehát a választás mindig szabad marad. Az, hogy valaki nem használja az app switcher-t és a többi alap butaságot, azt nem csodálom. Ezért jó benne az ún. keystroke, amivel a gombokat bármilyen billentyűkombinációt rá lehet sajtolni. Személy szerint ezeket szoktam használni: Del, Backspace, Enter, Home, End, F4 és persze a bal és jobb klikk, meg a sima scroll. Több évi Quake-el a hátam mögött állítom, hogy ennek is igencsak van értelme, gyakorlatilag az összes lényeges fegyvert be lehet bind-elni a gombokra. Az a baj, hogy sokan nem gondolnak ilyenekre és úgy istenítik a win alapmeghajtóját.
A másik fontos felhasználási kör maga a windows irányítása, ahol is igen sok reklámszöveget (google adwords) és egyéb dokumentumot szerkesztek, ahol szintén jól jön az, hogy egérel törölgetek, shift segítségével jelölöm ki az egész sort, stb. Kizárólag billentyűzettel az egész munkafolyamat tovább tartana. Emellett használok még mouse gesture programokat, így teljes a kép.
[ Szerkesztve ]

Uberoptions elvileg kezeli mindket fele MX518-at, aztan utana ugy szabod testre a gombjaidat, ahogy akarod.
Legalabbis az MX Revon pl. az also "gorgo" gyarilag hasznalhatatlan (be lehet allitani zoom-nak vagy hangeroszabalyzonak...) , Uberoptions felrakasa utan egybol lett 3 teljes erteku, szabadon programozhato gombom helyette...
Eredetileg 6 gomb+vizszintesen billentheto gorgo+korlatozott felgorgo helyett most van 13 gombom+rendes gorgom.
[szerk:]OFFnak szantam...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Igazából a SetPoint-ban 4 féle gyorsulási beállítás van, köztük az OFF is. Ezek után nem hiszem, hogy nem lehet eltalálni a megfelelő opciót. A speed and acceleration-t SP-on belül be lehet lőni OS vagy SetPoint implementation-re, tehát a választás mindig szabad marad.
Ussetek: OS implementation, speed kimaxolva, acceleration: none 
Igy gyakorlatilag ugyanugy mozog, mint SetPoint nelkul.
Ruhellem, ha valahol nem annyit mozog a kurzor, amennyit huzom az egeret, hanem sebesseg fuggvenyeben varial...
[ Szerkesztve ]

Persze, hogy van érezhető különbség a wines és a driveres kezelés közt, hisz a win-esben alapból benne van a gyorsulás
Nem azt kapcsolja KI, ha kiveszed a pipat a "Ramutatas pontossaganak javitasa" elol?
Nalam mindig azzal kezdodik a Win telepites, hogy pipa kivesz, aztan utana mar linearis az eger, nem kell 2x annyit huzni lassan az egeret 1 pixelnyi centizeshez, mint ha odebb rantanad.

Nem tudom, hogy az-e, de én például keverem azzal a wines funkcióval, ami arra hivatott, hogy ha a gomb közelében kattintasz, akkor is eltalálja azt. De lehet, hogy a harmadik zavar be, ami meg arra jó, hogy az alapértelmezett gombokra ugorjon. Ki tudja... ahogy te, ezeket kapásól offolom.
Köszi, hasznos lehet ez az überopsönz! És egyész friss is.
[ Szerkesztve ]