Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Ez a Genie JR csak nekem tűnik tiszta ZX Spektrumnak dizájnra? :DDD

Szerk: Amúgy az a 300MHz egy kicsit soványkának tűnik, különösen annak tekintetében, hogy már PDA-kat sem nagyon kínálnak 400MHz-es procinál kisebbel. Igaz, az más platform, de akkor is...

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#2) Khaal

Khaal
(őstag)

Rendben, hogy gyenge a hardver, egy pici linux csak eldöcög rajta. Én az árára lennék kiváncsi, mert ezekkel az adatokkal nem hiszem, hogy eladható lenne 200 euro feletti áron (a JR modellre gondolok).

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#3) Dr. Romano válasza peterkeT (#1) üzenetére

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is egyből a ZX ugrott be :DDD

(#4) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Mi értelme van hogy levehető a billentyűzet :F

Walter White is Bad*ss!!

(#5) JoeYi válasza RexpecT (#4) üzenetére

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

érintőképernyő

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#6) bolondember válasza peterkeT (#1) üzenetére

bolondember
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

mondjuk egy jól optimalizált cucc - és ne feledd: tapiképernyős Android - 300MHz és villámgyorsan futott... :U

Amúgy meg, szvsz holt ötlet. :(

Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#7) kovy79 válasza Khaal (#2) üzenetére

kovy79
(őstag)

A HOC tegnapi cikkében 300 eurós ajánlott ár van megadva.
Annyiért ez szvsz rohadt drága.

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#8) simonzé válasza kovy79 (#7) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Annyiért szerintem lehetetlen lesz eladni. az EEEPc már lefölözte a piacot, annál gyengébb kütyüvel lehetetlen labdába rúgni, a lécet magasra helyezte - igaz egyáltalán nem olcsó.
Én is a PDA-s példával jönnék. Az op.rendszer ott is erősen optimalizált, de már a PDA-knál is könnyedén eléri a korlátait, pedig ott a képernyő felbontása kb negyedekkora, így már csak a graf. számítások miatt is túl lesz terhelve a 300-as proc. Hogy ott Win fut? Nos igen, de a legkönnyebb linuxok (DSL, Slax) - amik 64/128k memórián is elboldogulnak - egy 300-as celeronon hát... nem suhannak mint a szél. Szóval ezen sem fognak.
Szerintem az iskolai változat szöveges feladatokon, és alapszintű netezésen felül semmire nem lesz alkalmas. A video pl. felejtős, de ne legyen igazam!

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#9) cherockee válasza simonzé (#8) üzenetére

cherockee
(fanatikus tag)

divx4-esek a 400-as celeronomon akadásmentesen mentek, mplayerrel...nem mondom, ronda a gép, 300 euróért eszetlen drága, gagyi a billentyűzet, gyereknek ilyent nem adnék, mert elcseszi a kezét vele, de a 300 mhz szövegre-flashmentesnetre-zenére-videóra elég...csak ügyesen kell használni...320x240-es avik simán mennek pda-mon is, pedig az tiomap 200mhz, pda-s "celeron":).

és igen, szerintem se lesz sikeres, de várom az SR modellt...az milyen ronda lesz?

Nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék...

(#10) 04ahgy válasza simonzé (#8) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A DSL már 16M RAM-mal is elfut, 386-os CPU-n.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.