Hat ez ugy kell, mint egy falat kenyer.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
primus inter pares
(#3) ígyvanferi

ígyvanferi
(senior tag)
A faborítású azért tetszető. Bár kétlem, hogy az tényleg fa lenne, inkább valami műanyag, ahogy sok autóban is hasonlóképp járnak el. De akár lehet igazi is... ki tudja. 

Hebry
(senior tag)
JUJ...megijedtem...
Csuda hasznosak.
Ezzé válik piac, ha mindenki számára elérhető... Na de nem baj az, lagalább mindenki kifejezheti önmagát a notijával.
Sok esetben a fa a gepjarmuveknel nem mas, mint egy kompozit, amelynek a legfelso retege a fa. Alatta meg fem is leledzik. Ugyhogy hatareset, hogy akkor fa, vagy mi. Mondjuk tapintasra lehet fa, meg kinezerte, tartossagra viszotn esetleg a femekhez kozelebb all.
[ Szerkesztve ]
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
(#7) durkonorbi

durkonorbi
(fanatikus tag)
Naggyon jó !!!!!!!! Anionokat ereget a levegőbe ...
Ez nagyon tréfás, bárki is találta ki ... a kationokat meg nem engedi ki, hanem bent tartja a gépházban, és olyan 15 perc aktív használat után akkora töltéskülönbség halmozodik fel, vagy agyonvág az áram a noteszen keresztül, mikor gépelsz, vagy villámlik a notesz!!
Tesla bácsi tuti ilyet szeretne magának, ha még élne ...

Ilyet hogy lehet leirni - nem a cikk irójára gondolok, hanem az " msi píárosaira" ...
azért aki min. középiskolába járt már, ha csak egy kicsit is, az is tudja, hogy ez viccnek is komoly...
[ Szerkesztve ]

Szanya
(tag)
Miért? Szerinted a bifiduszeszenzisz is komolytalan? :-)
''Szanya csak egy van.''
nekem is ez ütötte meg a szemem... de nekem bánCSa is. mint aki közel áll a szakmához (vegyésznek tanultam), tudom, hogy csak úgy pucéran nem szaladgálnak az ionok. pontosabban szaladgálhatnak, csak az nem feltétlen egészséges, különösen nem egy gép közelében, ahol a statikus feltöltődés nem tartozik a kedvenc dolgok közé. ennél már csak az lett volna jobb, ha egy ozonizátort tesznek bele, és a gépből ózondús levegő jött volna ki 
a faborítás meg már "kommersz".
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

gergod
(tag)
szegeny milkatehen boret igy ravagni arra a gepre...

gfefe
(őstag)
Ht elfogadnák a kis fujitsum helyett egy ilyen faboritásut...
nagyon teccetős.
DOWNLOAD ██████████████ 105%
Ez az ionizátor csak azért gáz, mert jellemzően ezek a cuccok nagyon halk elektromos zizegést hallatnak magukból, ami elég zavaró lehet.

hemaka
(PH! kedvence)
MSI 
„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

ígyvanferi
(senior tag)
Na, ilyen konkrétam nem tudtam a dolgot, de most is tanultam valamit. 

Godefroy
(senior tag)
Ráadásul fejfájást is okozhatnak 
[ Szerkesztve ]
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
Brutális mindhárom. Az első kettő brutálisan ocsmány, a harmadik meg top 10-es baromság.
A következőbe szerelhetnének napelemes robikapát.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

twollah
(PH! nagyúr)
Megkapod.

nap
(őstag)
Pont van ilyen faerezetu ontapados tapetam.
Akar valaki faboritasu notebookot? Ocsoe megszamitom. 
http://nap.uw.hu/tdu/bajnoksag

Neptunfű
(tag)
Nagymamáknak univerzális vágodeszkát a fa alá!
***D420***
Szerintem simán jó a faborítású notebook
Újdonság az biztos. Remélem nem tapéta 
REAL EYES REALIZE REAL LIES.

Hebry
(senior tag)
Annyira nem újdonság.
Volt már rá példa, ahogy volt már nád borítású, meg mit tudom én még mi, amit rá lehet ragasztani.

Integra
(Jómunkásember)
azért az asus bambusz borítása klasszisokkal elegánsabb

Gave
(senior tag)
Mostmár az asztalosok és varrónők is megtalálják a számításukat. 
nemrég én is csak pislogtam, h miért zúg a hajszárító, amikor ki van kapcsolva, aztán észrevettem, h az ionizátora ment.
egyébként 5,25-be már hosszú évek óta lehet ilyen ketyerét kapni és nem terjedtek el. vajon miért?
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

.mf
(PH! addikt)
Nem volt elég MiSI-nek a lollercoaster az alaplapokon, notikhoz is kellett valami lol-kategória...

![;]](/dl/s/v1.gif)