a hp-ok ránézésre is vastagabbak az átlagosnál 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
a hp-ok ránézésre is vastagabbak az átlagosnál 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

az a jó ezekben a cikkekben hogy az ember már a klikkelés előtt tudja, hogy ez egy újabb semmilyen hűtő és már csaphat is a back vagy a hozzászólások gombra, hogy beírja, hogy dejó, n+1, és akkor most mi van? 

Ja és durván látszik is én is egyből azt néztem
Sztem jó......most is Silent Square-em van tökéletesen meg vagyok vele elégedve biztos ütős lesz....nekem tetszik

Integra hogy ez egy újabb semmilyen hűtő most mé? Jók sztem az Asus hűtők(legalább is ebben a felépítésben) 
[ Szerkesztve ]
葉問
ezért azt lehet értékelni, hogy nem
a: kigyúrt vérpofi mesterlövész
b: Lara Croft alkatú páncélos-kardos elitharcoslány (esetleg egyéb nőnemű humanoid: sellő, elf, stb.)
c: űrtank
van rajta, hanem egy jópofa oroszlán 
persze ez a tényeken nem sokat változtat. n+1
"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^
Úgy tudom h az előző tipusbólTriton 79 Amazing
csak 3200-db készült el. ez is limitált?
bár maradok a zalmannál meg a Thermalright-nál 
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Le a kalappal az ASUS előtt, hogy igen jó hűtőkkel látja el a felhasználókat, csak sajnálom, hogy az ára is beállt a felsőkartegóriába! 
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

A Triton után ez egy kicsit visszafogottabb dizájn 

A nikkel bevonat minek a rézre 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Mert a réz és az alu "megeszik" egymást. Meg ugye a réz szabadon elég hamar oxidálódik is.
Ha a Google a barátod, akkor a Wiki a barátnőd :)
(#10) masterful87 válasza Bj Brooklyn (#9) üzenetére

Meg persze jobban hangzik! 
''A házasság olyan, mint a koporsó és a gyerekek a szegek.''

Tényleg visszafogottabb, mint a Triton. De nekem valahogy akkor se tetszik.
És miért kell középre tenni a ventit? Még nehezebb legyen szerelni, ha valmi baj van.
A 2300-as fordulat, nem tudom mennyire hangos, de... 

nem tapasztaltam ezt a megevést eleddig zalman hűtőknél.
meg ott nincs is bevonva nikkellel a réz.
igaz van rajta egy réteg ami gátolja az oxidálodást.

"mivel a hűtő alja nyitott, a processzort övező alkatrészekre is juttat egy kis szellőt"
Arra a szellőre is kíváncsi lennék...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
lehet, hogy a nikkelbevonatot simábbra lehet csinálni nagy tömegben, mint a rezet polírozni. ráadásul ellenállóbb. és ilyen vékony rétegben a hőátadást se rontja.
a réz száraz levegőn nem a gyors oxidációról híres, valamint szárazon az alumíniummal nem sokat kezd. való igaz, hogy agy idő után bemattul, vagy rosszabb esetben befeketedik a felszíne, de az igen messze van még a korróziótól. a nikkelnek amúgy lehet csupán esztétikai oka is.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Mert különben nem győznéd sidolozni, hogy mindig szép fényes legyen 
Amúgy szerintem is a simább felülethez van köze, nem hiszem, hogy sokat számítana a talpazaton az oxidálódás.
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Ellenálobbá tenni mi ellen? csak nem sérti meg a processzor felülete.
Én sem hallottam még réz oxidációjáról, pedig elég sokat szidoloztam rézfuvosokat, de ott is ott kellett ahol a nyál, illetve a kéz összefogdosta (igaz azok sárgarezek)
Inkább esztétika ez.
Csak azért kérdeztem, mert idáig a réztalpú hűtők voltak tömeggyártva.
alapfordulat 2300rpm - zúzós
True Success is Blonde

Először tetszett a rajzolat, mert olyan majásnak néztem (nem a programra, hanem a kultúrára gondoltam
). De aztán jobban megnézve inkább kínainak tűnik, és én inkább sárkányt látok benne. Persze lehet, hogy késő van már ehhez, és nem kéne erőltetnem a pici agyamat...
Jah, maga a hűtő meg nem érdekel, Asus mániákusan ontja magából a dromedár hűtőit... 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

n+1 a jövőbeni, 8-16 magosok húzásához. Viszont a normális méretű csövek már érnek valamit, azt aláírom.
Mellesleg mit vagytok úgy oda azért a 2300-as fordulatért ? Az a maximum, nem pedig a minimum, pupákok !
"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?
Nekem kifejezetten tetszik ez a design
Manapság a procikra meg amúgy sem nagyon kell olyan kaliberű hűtő, mint a régi Prescot időkben. Az n+1-edik hűtő is türhetően hűt, versenyezni a hőfokokon pedig egyenesen szamárság ![;]](/dl/s/v1.gif)
Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(+): 8mm-es heatpipe. Az eddigi hasonlóan nagyobb heatpipe-os hűtők jól teljesítettek.
(-): sűrű bordázat; 92-es, 2300RPM hűtő (miért nem alacsony fordulatszámú 120-ast?); várható ár.
a középen lévő hűtő amiatt jó, mert nem lóg rá semmire, mellette pedig a 8 pipát is el lehet vezetni kultúráltan. a megvilágosodás nekem a thermalright ifx14 beszerelése közben jött
. ha le->fel irányba raknád fel, akkor rálóghatna valamelyik passzív vga hátsó részére, felül egy alsótápos háznál megintcsak para lehet (pontosabban nem biztos, h befér), elöl->hátul beállítással egyrészt rálóghatna a ramokra (vagy be se férne tőlük ha felnyúló heat spreader/hűtés van rajtuk), hátul pedig a 4 pines csatlakozó egy giga/asus lapon bedughatatlanná válna a házban (a kivehető laptartó sokunknak csak álom sajnos
. valamint a középen a hűtő elrendezéssel 1-2 fokot lehet nyerni, nos ez se mind1 túlhajtásnál
egyébként Asus gyárt elég jó hűtőket is, a Silent Knight 2 egy szinten van a Zalmann 9700esekkel. sokáig ezen a két hűtőn gondolkodtam, csak egyiknek se egyszerű a venti cseréje fáradás esetén. na így lett ifx14em
. csak nehogy ki kelljen szedenem a lapot, mert az egy másfél órás művelet kb
egyébként a színe nekem tetszik, visszafogott és elegáns. a 2300rpmes max nekem picit soknak tűnik, de jól szabályozott ventivel (meg némi segítséggel a ház hátulján/tetején lévő venti(k)től) valszeg elég jó és halk működést lehetne vele elérni.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.