Ez az alaplap kicsit késön jött. . .
Azt a routert meg szívesen kipbűlnűm így adatok alapján nagyon jónak tűnik. 

Ez az alaplap kicsit késön jött. . .
Azt a routert meg szívesen kipbűlnűm így adatok alapján nagyon jónak tűnik. 
az az alaplap nagyon keményen néz ki 

Asus ROG G74Sx
Jézusom ez egy űrhajó. Én félnék, hogy egyszer csak elrepül előlem. 
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
A lap tényleg későcskén jött.A lapos elég tetszetős,és ez a monitor...
Asus vw222s monitorom van de megvan a következő
( VG278H-személyében ) 
aAa GééPPPeTTTtt 3 éve vettük öö pénzé..öö péénnééégy , őő hát a géppp az rossz, meee nem meggyöö.....

Nem írtak dátumot de ezek szerint mostanában már lehet új SB alaplapot is venni?
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

Éppcsak a lényeges infó maradt le, hogy mikor jönnek a javított SB lapok.
Úgylátom asuséknál most a fekete a menő.
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Az biztos! 
Ebben a hónapban 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Külön nem mentek ezek a Bigfoot kártyák így a cégeket környékezték meg vagy mi

Nagy tételben veszek hardvert pü-ben keress ha van valmid !!!Mielőtt hívsz írj üzit nem akarok keverést !!!

Nem sűrűn van ilyen,de ennél (R3E BE) a frissítésnél egy picit sem érzem azt,hogy "fejlesztenem" kéne.
Sorry nednez, nem neked szántam.
[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
Asus

C:\Privátot előbb észreveszem!...

Asus Rampage III Black Edition komoly ,főleg ha belekerül az 580as vga 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Hú, az a deszka, valami állatijónak tűnik. 
Kíváncsi leszek, lesz e több ROG-os lap AMD processzorra, a jelnelegi 11-ből mindössze kettő ilyen van... De ha megjön Bulldozer, akkor talán a nagyobb lesz a kereset ezek iránt.
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

Asus RT-N66U.......na ez már döfi. Válthatná a wl-500gp-met 
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

Akkor már egyből 3 db! 

Ez a router nagyon tetszik 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

jah ezek mintha erőmű lenne benne...eszméletlen 

Hát az Asus hozta a szokásos formáját.A kinect klonhoz meg nem tudom mint fog szólni a Microsoft,mivel ök is gözerövel dolgoznak a Pc.s változaton

Az MS-nél későn ébredtek... Az élet kegyetlen! 
Alléz Olympique de Marseille!

Elnéztem az ajtót ... :-)
[ Szerkesztve ]
" értem én , hogy gőzgép , de mi hajtja ?