Szimpatikusak ezek a nagy hatásfokú tápok, csak így tovább de kicsit talán túlzás az 1475 W-os teljesítmény 
Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

Szimpatikusak ezek a nagy hatásfokú tápok, csak így tovább de kicsit talán túlzás az 1475 W-os teljesítmény 
Ezeknek a minősítéseknek nem aza lényege, hogy a teljesítmény maximuma felé érve se csökkenjen a hatásfoka 80 % alá? Mert ha igen akkor nagyon kevés konfig használja ki ezt a fícsört...ergo csak rongyrázás.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

1475w...megkapja az ember csernobil 3-as blokkjat is?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

Nem. 20 - 100% terhelésig kell megfelelni a minősítéshez. (A platinum - ha jól emklékszem - az előbbi tartományban legalább 90%-s hatásfokot takar.)

Én úgy tudom, hogy soha nem csökken 90 % alá.
90 - 94 - 91 % hatásfok 20 - 50 - 100 % terhelés mellett
[ Szerkesztve ]

Most őszintén: Mi az az óránként 60 - 70 FT áramköltség? Egy Tri SLI 580-at tartalmazó rendszer egy porszívó fogyasztását sem éri el. És még szerintem jobb is, mint porszívózni.
Amúgy a porszívókhoz, mikrókhoz - a klímákról nem is beszélve - sem mellékelnek erőműveket 

Nem, csak 20%-s terheléstől kezdik tesztelni. 0 - 10% teljesítmény között elég meredek a hatásfok felfutása (Az én 80+ bronz tápomnak pl. 10% terhelésnél csak 74 - 75% a hatásfoka)

azért ugye az sem rossz 

Hm...igen, és ebben az esetben a 10 % 120 W körül alakul.
Kíváncsi vagyok, hogy itt vajon van-e olyan minimális terhelési limit, mint az FSP Zen esetében van/volt. Adott terhelés alatt nem indult el.

Így van, 230V-nál. 
Egyébként jól sejtem, hogy a kb.1300W feletti tápokat már csak 230V os hálózatnál lehet biztonságosan üzemeltetni?
Bár a userek 99%-nak nem kell 1000W feletti táp, azért nagyon bejövősek! 
[ Szerkesztve ]

Ez a FrioOCk "csupaszon" teljesen olyan mint a Prolimatech Megahalems.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
mikor lesz végre egy gyártó ami hajlandó 1024 wattos tápot csinálni?
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

sztem az 1000W-os tápok még elbírják az 1024-et...
inkább mikor lesz végre vki hajlandó kis teljesítményű platinumos tápkat gyártani htpc-hez és hasonló konfigokhoz (max 200W) lehetőleg legalább 4 sata tápcsatival??
1 atom vagy bobcat konfig mellé fölösleges 400W-os táp és ha már esetleg otthoni adatmegosztásra is használnád (nas helyett) akkor jól jön az a 4 sata tápcsati...
mellesleg a paneltápok milyen hatásfokúak kb?
[ Szerkesztve ]
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

Jogos kérdések! 
HTPC-be még egy 100W-os minőségi, passzív táp is elég lenne!
[ Szerkesztve ]

nézelődtem sokat ilyen témában
akarok én is 1 kis fogyasztású konfigot összerakni
mikor házakat néztem ezt találtam
nas kuckó 6 winyó belefér meg miniITX lapokat fogad
bár ebbe is 300W-os táp van
ill. az ára durva... erős 50k+
nincs annyi az alap+ram 1ütt
olcsóbb kategóriában még (kb 14k) ez jöhetne szóba, de 2db winyó fér csak bele
200W-os táp 2 molex, 2 sata 1 floppy csati
a házak legjavába meg 1 winyó meg 1 odd fér csak, ha van táp ha nincs...
ill még 1 lenne de az a nagyon porosodó fajtából
ebbe elvileg 2db 3.5"-os meg 2db 2.5"-os winyó +1 odd 90W-os paneltáppal
bár most hogy így belegondolok az a Tt annyi pénzért igen jó vétel
tekintve hogy chieftec-nek van hasonló képességű háza hasonló árban
végül is még választék van is^^
bár ha követelmény a min 4 winyó akkor már nem igazán...
szerk. ha 100W neked jó akkor vidd az antec csonthalmazát
24k... nyitott platform az tuti hogy elég szokatlan a felépítése, bár pont ezért sokaknak nem tetszhet
[ Szerkesztve ]
Amit nem tudsz nem fájl, ilyen a szájber tér. | "Jó lenne még a homokozóba ríni a dömperé"

A level10 még mindíg nagyon tetszik csak hát sz ára,na az nem tetszik

Köszi a tippet, de nem élek vele! 
Az egyszerű, letisztult formákat szeretem, a PC házam is Antec P182.
És egyébként is; szerintem a portalanítás tekintetében nem egy egyszerű darab a Skeleton! 
[ Szerkesztve ]

A gémerek kedvében járnak, semmi több.
Pénzről szól az egész, nincs itt innováció. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Így van 
Minél gémerebb valami, annál drágább, annál több haszonnal. De hát ha én total-brutál-über-hardcore gamer lennék valami olajmezővel a közelkeleten, nem érdekelne mennyibe kerül 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
(#20) yakuza.tora válasza BobChemistry (#1) üzenetére

Hát...ja!
Ezek a tápok már bőven a három grafikus kártyás rendszerekhez készültek. Felénk nem sok juzernek van rá szüksége.
Alléz Olympique de Marseille!

Az a legfölső ház valami vicc!
Idiótán néz ki, és bizonyos elemei/megoldásai kísértetiesen a CM HAF sorozatéira hajaznak!
Szerintem über-hiper-mega-super CM HAF koppintás, és remélem a nyakukra rohad az egész jövőbeli raktárkészletük, és mikor mennek kidobálni a raktárból a vadi-új bontatlan Tt-házakat, a polcok is a fejükre szakadhatnának!
Most elvesztették a tekintélyüket a szememben, tetü szar koppintós banda, rohadjon éhen a járda szélén az ilyen!!!!!!!!!!!!!!! 
De lehet, h tévedek és semmi koppintás nincs ebben a fosban, és persze főleg a HDD-k környékén nem beszélhetünk ilyesmiről... 
[ Szerkesztve ]
La Mastre.