Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) errorcode06

errorcode06
(fanatikus tag)

Nem rossz cuccok, bár én csak a fejhallgatóra vagyok kíváncsi.

[ Szerkesztve ]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#2) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Tt eSports Challenger Pro ez ac cucc jöhetne, nem rossz..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#3) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Az a hűtő a TT-n annyit ér, mint a Logitech Chillstream-ben. Megfájdul az ember keze tőle... :(

(#4) G4ula84 válasza Sicilian (#2) üzenetére

G4ula84
(senior tag)

Egyetértek nekem is tetszik. :K

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#5) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a füles nekem is szimpi

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#6) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

A Rapoo elég érdekes ezzel a tácspeddel! Azér bevállalnám. :K

Alléz Olympique de Marseille!

(#7) Gergo88

Gergo88
(fanatikus tag)

A Tt-nek kicsit Razer beütése van, de az a ventillátor az baromság. Ha akarok veszek egyet külön aztán kész...

Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

(#8) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

miért jobb az a külön "notis" billentyűzet, mint a noti beépített billentyűzete..? (és touchpadja, ha teszem azt még multi-touch is?) :F

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#9) Khaal

Khaal
(őstag)

Komoly, hogy egy alap 102 gombos vezetékes billentyűzetért elkérnek 100 dollárt? Persze le lehet nyomni csillió gombot egyszerre, aranyozottak a csatlakozók és még egy kis plusz fém merevítés is került bele, na de azért már mégis, 100 dollár :Y

nuke7: Htpc-hez fotelből / kanapéről számítógépezni a nagyképernyős lcd-n pont jó. És ők legalább nem kérnek el érte 100 dollárt.

[ Szerkesztve ]

Dell Latitude D420 / D430 -hoz keresek zif hdd kábelt (HJ178): http://t7.hu/tho-hj178

(#10) TK36

TK36
(tag)

A fejhallgató nem rossz.
De a Thermaltake Tt eSports billentyűzetén miért kell a ventillátor? Tán azért mert a játékos olyan gyorsan üti a gombokat le, hogy felmelegszik? :D

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#11) Gergo88 válasza TK36 (#10) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Viccelsz? A koreai starcraft játékosok keze alatt csak úgy füstölnek a billentyűk! Legközelebb a beépített poroltó jön!

(#12) yakuza.tora válasza Gergo88 (#7) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem spec jól jön a netbookom mini billentyűjéhez egy normál rádiós klaviatúra... ;)

Alléz Olympique de Marseille!

(#13) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Challenger és Challenger Pro modellre egy külső ventilátor is csatlakoztatható"
Azta ***************************************************************************************, hogy mit ki nem találnak.

Milyennapvan?

(#14) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez a SteelSeries 7H nagyon tetszik nékem :K

(#15) Runo

Runo
(őstag)

sztem nem árthat egy enyhe fuvallat a kéznek játék közben, főleg nyáron, de a 6000 RPM-et kissé talán túlzásnak találom :DDD

[ Szerkesztve ]

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Rapoo mire is jó notebook mellé? Nincs rajta teljes numpad, ráadásul a tapipad is oldalra került, vagyis további megszokást igényel.
Inkább a noti billentyűzete továbbra is, mint egy ilyen szvsz.

Asztali mellé lehetne alternatíva inkább

True Success is Blonde

(#17) Gergo88 válasza Ste (#16) üzenetére

Gergo88
(fanatikus tag)

Netbook, nem notebook. Szerencsétlen netbookoknak olyan pici billentyűi vannak sokszor, hogy minden második betűnél mellé ütök.

(#18) benedekco

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

Úgy látszik egyedül maradtam. Ezek mind parasztvakító semmilyen szir-szar cuccok. Elhiszem, hogy jó minőségű a kézfújó trutymó, de minek? Mennyi pénzért? Írja már meg Nekem valaki, aki akár egy bill-t is elküldött a vadászmezőkre normál(nem öntötte le és nem ütötte szét flipperezés közben úgy, hogy 10cm-eseket ugrált az az asztalon) használat mellett. Ez a tapipados bill... rádiós, csillió villió. Ennyi pénzért? Aki ezt megveszi az nem is mondhatja, hogy válság van! Most meg azzal jön az egyik, hogy a bill azért megy tönkre, mert műanyag alváza van nem pedig fém. Hát eddig pár bill megjárta már a közelemben(nem általam, vagy csak általam) a poklok poklát és az utolsó dolog ami megadta magát az a váz volt. Normál használat mellett az első a gomb/érintkező lesz. Ennek ellenére szép és jó dolognak tartom, hogy annyi bill-t üthet le egyszerre az ember amennyit akar. Emléxem Lotus-ozás közben osztott képernyőnél milyen szörnyű volt mikor sípolni kezdett a gép és valamelyikünk nem tudott kanyarodni.
Talán a füles lehet jó, de az meg majd akkor dől el ha kipróbálja valaki, a számadatok nem jelentenek semmit, a külcsín meg pláne nem.

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#19) Killer01

Killer01
(senior tag)

Kinézetre harapós a Challenger, de ez a venti....megint agymenése volt valamelyik tervezőnek, vagy csak szívott valami zöldet. Az áráról meg ne is beszéljünk, siralmas vagy nevetséges, nézőpont kérdése.

"Szerves kísértetek kísérnek minket, akik ha kell írnak vagy beszélnek" Philip K. Dick

(#20) Ste válasza Gergo88 (#17) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A kínai székhelyű Rapoo most megjelentetett eszközével a játékosok helyett inkább a notebookosok igényeinek próbál megfelelni."
Netbook mellé még egy ilyet is cipelni :(

Ha meg lerakod elé, akkor még rosszabb szvsz

True Success is Blonde

(#21) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

tízszer hosszabb az élettartama, mint egy normál modellnek.

A fene se akar még 100 év múlva is bill-t használni. :)) A jelenlegi billem is tíz éves és hat éven át aktívan CS-ztem meg CoD-ztam vele. Nem kell dobálni meg ütögetni és akkor nem megy szét egy év alatt. Persze az se hátrány ha nem borítjuk bele a kólát meg nem landol benne a fél zsemle morzsa formájában. Fél évente egyszer szétszedem kitakarítom és semmi baja nincs.

Ui.: Anno ez ajándék volt az SP ház mellé... Na majd pont 20K-ért veszek bill.-t. ROFL :))

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#22) jerry311

jerry311
(PH! kedvence)

"a gyártó állítása szerint a belső fémvázzal megerősített klaviatúrának tízszer hosszabb az élettartama"

Muhahahahahaaaa :DDD
Elég sokat játszom, a jelenlegi billentyűzetem kb. 3 éves és még nem akar meghalni. Ezek szerint ez a csoda SteelSeries 6Gv2 kibír legalább 30 évet?
És ha nem? Visszaveszik 15 év múlva? Vagy erre is csak 1 év gari van? ;]

[ Szerkesztve ]

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#23) Janika!2

Janika!2
(fanatikus tag)

Tt eSports Challenger Pro :Y Szívesen elfogadnám! A füles sem valami gyenge cucc szerintem. :N

"MOSH TO KILL!"

(#24) .:T.H:.

.:T.H:.
(fanatikus tag)

Csodálkozom hogy senkinek nem jutott eszébe még a régi ph-s szintén "okos" hír a ventis egérről.. Gondolkodott már valaki azon hogy egy minimális izzadság az ember kezén játék közben és milyen hatást ér el egy közvetlenül ráirányított ventillátor? csak nyugodtan játszon napi két órát venti mellett és nem sok idő múlva(akár pár nap)nem fogja tudni mozgatni az ujjait mert kap egy olyan izületi gyulladást hogy attól koldul.. sőt később, öregkorában sem kell majd használnia az ember kezeit..

Nemrégiben felszólalt kollega a fémmel megerősített billentyűzetről szóló hozzászólásának teljesen igazat adok, mert nem kell ahhoz egy nagyon drága billentyűzet ami ki bírja elégíteni a nagyobb játékos igényeket is(kivéve ha idegbeteg az illető és tényleg ököllel szokta verni a klaviatúrát).

Nekem egy jópár éves z-board-om van és lehet hogy még évekig nem fogom lecserélni nem egy nagy valami de ahhoz hogy az én játékos igényeim(amire használom: [link])kielégíti teljes mértékben.

- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

(#25) benedekco válasza jerry311 (#22) üzenetére

benedekco
(HARDVERAPRÓD)

van bilim amit 10éve használok és 5évet aktív játszással töltöttem... semmi baja, (AT->ps2 átalakítóval küldöm)

Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.

(#26) LA_COSTE válasza .:T.H:. (#24) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Pont az izületi gyulladás jutott nekem is eszembe. Bár nem hiszem, hogy a fogyasztók többségét ez érdekelné. :(

(#27) zed1983

zed1983
(őstag)

A rapoo megoldása tetszik :R

(#28) XmoD válasza zed1983 (#27) üzenetére

XmoD
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szinten bejön a bill . Épp egy teljes funkciós htpc építésén vagyok es ez a billentyűzet pont a céloknak megfelelne. 1: akksi 2: touchpad... ( nem az elcseszett trackball megoldás lsd.: microsoft-ék) 3: ár :)

-Mi ez? -Cike! -És ez? -Maac! -És emez? -Kota! -Kutya az nem lehet, az tilos! -Akko cike!

(#29) Gusztáv

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen HTPC mellé szerintem is tök jó. Én amikor építettem a sajátom, akkor kerestem ilyen beépitett egeres/touchpad-es billt. Volt a Geniusnak meg Microsoftnak ilyen megoldása, de mindkettő ennél csicsásabb, plusz sokkal szélesebbek meg drágbb is. Egyedül Logitechnek volt egy aranyos picurka, de azt meg tényleg horror áron adták.

Laci

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.