Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Csak ennyi: :Y

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#2) G4ula84

G4ula84
(senior tag)

Ez tényleg nem sok :R :N :(

Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.

(#3) gulupeti

gulupeti
(tag)

Az 50-es pont olyan mint egy AC Freezer, csak szögletesebb, gondolom nem sok különbség van ezek között hűtési teljesítményben sem, mondjuk ez ventilátor függő is.

(#4) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ilyen hűtőket, mintha már láttam volna, nem nagy durranás !! :(
És egyébként is, ki tud ilyen decibel értékek mellett meglenni, az is magas...
Egyszóval kevés....

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#5) belanet

belanet
(tag)

Semmi újdonság :O De legalább a hőcsövek közvetlenül érintkeznek a procival...

http://www.spring-gas.hu

(#6) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes, most senki sem nyafog: "húúú, 26dB, de hangos lesz" és akkor a második 2000rpm-es értéket meg sem említem.

Nem találták fel a spanyol viaszt, csak átvettek egy jól bevált megoldást.

True Success is Blonde

(#7) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nem nagy durranások... :N

Alléz Olympique de Marseille!

(#8) Haart

Haart
(PH! addikt)

Milyen dura hogy mindegyik hyper 212 koppintás :D

(#9) EarL 007 válasza Ste (#6) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

húúú, 26dB, de hangos lesz

Megfelel? ;] Amíg ezt a 26dB-t csak nagy ritka esetben éri el, addig nem vészes. Ha ThermalTake írta volna ezt, akkor az 126dB lenne. :DDD

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#10) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

egy összehasonlítást megtekintenék mondjuk egy tx3-al :K

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#11) errorcode06 válasza EarL 007 (#9) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Azért kíváncsi lennék arra a TT Frio hűtőre is...

a 60dolcsijával kb Scythe mugen árban lesz

[ Szerkesztve ]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#12) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Nem örülök a tendenciának, hogy lassan mindenki mindent "gyárt".... :(((

[ Szerkesztve ]

(#13) errorcode06 válasza Angel1981 (#12) üzenetére

errorcode06
(fanatikus tag)

Lehet hogy meg kell barátkoznunk vele...

[ Szerkesztve ]

Aki felvesz Diablo partnerlistára, írja oda hogy PH-ról, máskülönben nem igazolom vissza!

(#14) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Hmmm, talan meg a ket ventis nagy teso tudhat valamit, de sokat nem varnek tole :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#15) mmdms válasza Devid_81 (#14) üzenetére

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

A hypertx-ektől sem vártak annyit mint amennyit tudnak. Lehet itt is meglepetés.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#16) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Ezen mit fejlesztettek? :F

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#17) Peetig

Peetig
(lelkes újonc)

Az Arctic Cooling konzolja után már semmin sem lepődök meg, folyamatosan szélesítik a palettát, próbálják a márkanevet mindenhol megjelentetni. Arra viszont kíváncsi lennék, hogy gyárt, vagy gyártat a Corsair.

Compaq Armada 7400.

(#18) Muton válasza bocsika (#16) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

érdekes. ilyen kialakítású hűtőt már vagy három éve lehetett kapni és még halkabbat is. ennyi erővel a kereket is feltalálhatnák megint.

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#19) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az első Hyper TX, a második ~Hyper 212

a Corsairtől én is többet vártam, de végül is ki akarnak hasítani egy darabot a léghűtéses piacból, ami ezekkel a modellekkel(amik máshol már beváltak :) ) nem lehetetlen.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#20) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem vagyok elájulva tőlük, nem rosszak, de teljesen átlagosak szerintem... :U

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#21) Peetig válasza AXisBOLD (#19) üzenetére

Peetig
(lelkes újonc)

Szerintem főleg a márkához hű vásárló lesz a célpont, meg persze a név csak eladja majd a terméket.

[ Szerkesztve ]

Compaq Armada 7400.

(#22) yakuza.tora válasza Angel1981 (#12) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Mindent? Inkább bármit... :(((

Alléz Olympique de Marseille!

(#23) Korcsii

Korcsii
(őstag)

ú, micsoda kreativitás...

de rég kommenteltem hírt...

(#24) Mans20

Mans20
(őstag)

Legalább a lamellák nem sűrűek,ami asszem előnyt jelent.

(#25) Rhino666

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hirtelen azt hittem AC Freezer 7 Pro másik ventivel, de a brossúra alapján a méretek nem stimmelnek. Vajon ki gyártja ezeket? A Cooler Master? :F

[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#26) proci985 válasza Ste (#6) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

arra gondolsz, hogy két 31es az már 34 db?:). tényleg nem lesz hűdehalk. viszont ventitől függően 500-700g lesz a lamella, négy hőcsővel, jól beárazva nem lesz azzal semmi gáz.

a H50ből is eladtak párat, pedig az ár/értékben katasztrófa volt (a csúcs léghűtők mind olcsóbbak és jobbak).

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#27) odorgg

odorgg
(senior tag)

Ugy látom hűtő fronton, már nemnagyon tudnak ujjat mutatni :(

COD4 :<<A.S.E>> Hardcore Feje'r megye (Tilos GL,MD,LS,KEMP!!!)| ip: 87.229.77.165:28974 Web: http://aseteam.info Minden játékost szeretettel várunk, a szerverünkön. BF3: odorgg

(#28) bigz válasza AXisBOLD (#19) üzenetére

bigz
(tag)

Re koppincs: ha arban jobbak, es ugyanazt tudjak, akkor stabil.

Re (#12): Az elmult 3 ev alatt valoszinuleg tobbet valtozott a hardware piac, mint azelott 10 ev alatt - itt nem annyira a valtozasok mertekere, mint a szereplok szamara gombolok. Vagy lehetoseget keresnek az uj piacokban, vagy menedeket. Bacsis cikkei utan nem lepodnek meg, ha az Unilever is belepne a piacra a Signallal.

I <3 Razer Mantis Control.

(#29) Picturemaker válasza belanet (#5) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Nem akarok kötözködni, de ez csak a gyártónak előny, hiszen kevesebb rezet kell használni hozzá. A legjobb léghűtők fele sem alkalmazza ezt a technikát. Vajon miért?

A Corsair árképzését ismerve ezek a hűtők nem nagyon fogják megérni az árukat.
Ráadásul még a gémer ledet is lespórolták róluk. :)
Vagy az majd később, némi felárért lesz hozzá?

[ Szerkesztve ]

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#30) syberia

syberia
(fanatikus tag)

Hát az biztos hogy ezekre nem cserélem le a Freezer 7-et ;] :P

"A hazug embert hamarabb utólérik, mint a sánta robotot."

(#31) CSiMi_

CSiMi_
(tag)

Szerintem nem egy nagy durranás, ilyesmi már szinte minden nagyobb márkától van... :S
Halkan egy vélemény
(lóf@sz)

EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .

(#32) Bluegene

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem hiszem h egy hyper tx3-tól sokkal jobb lenne

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#33) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon átlagos formája van
Nem tudom miben tudna többet a konkurens megoldásoktól

(#34) EarL 007 válasza Bluegene (#32) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezeken 12 cm-es ventik vannak, meg nagyobbak is a TX3-nál. Egy biztos, a CM-nél nem nehéz halkabbnak lenni. :DDD

(#35) Bluegene válasza EarL 007 (#34) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem tx2-esem volt, és nagyon halk volt, főleg miután leszabályoztam hangtalan volt

a tx2-es kiváló hűtő, kicsi de azt tudja mint a nagyok

Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!

(#36) EarL 007 válasza Bluegene (#35) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hangtalan? Akkor lenne, ha nem lenne rajta venti, sőt ha az egész gépben nem lenne venti. Egy venti sohasem hangtalan, legfeljebb nagyon csendes. Meg aztán kétmagoson lehet, hogy leszabályozva is jó, de mi van ha egy tuningolt Quadra, pl Q6600-ra tesszük? Kicsi, de nem tudja azt, mint az igazi nagyok. Nehogymár jobb legyen a TX2, mint egy TRUE, ez hülyeség... A TX2 az árához képest oké, kétmagosra ált elég, de azért ne szálljunk el tőle.

[ Szerkesztve ]

(#37) Bluegene válasza EarL 007 (#36) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a hangtalan az hogy a gépből nem hallatszik ki, persze 3 cm-re hallatszik okos tóni

tudja azt amit a nagyok nézd meg a ph-s tesztet, talán csak az Asus Silent knight-ot nem veri, de az össze tőle 2X-3X annyiba kerülő csicsát elveri

(#38) EarL 007 válasza Bluegene (#37) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól, hogy nem hallatszik ki, még van hangja, csak más elnyomja. És ne személyeskedj.

Lehet, hogy a PH! tesztben nem verték el, na de, mekkora rpm-mel ment is a TX2 ventije? 2000-rel, míg mások 1200-1600. Nem mindegy. Nem kell elszállni ettől a hűtőtől. Áráért jó, de Quad-Core procihoz kevés, pláne tuningolva.

(#39) Bluegene válasza EarL 007 (#38) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akinek nem inge nem veszi magára

egyébként felvilágosítalak hogy Q6600-assal is megbírkózik(aki megvette tőlem arra rakta), de a 45 nanos quadoknak bőven jó

de felesleges erről beszélnünk, hisz neked soha nem volt ilyened, velem ellentétben, így tapasztalatod sincs, és akkor még engem próbálsz meggyőzni

(#40) EarL 007 válasza Bluegene (#39) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megbírkózik, de milyen hangerővel? Lehet, hogy visít a Quad felett, de egy komoly hűtő meg csendben végzi a dolgát. Van egy régi CM hűtőm, Hyper 48 és tapasztalatból mondom, hogy iszonyat hangos. Sok CM ventit hallottam és mind veszett hangos volt, nem szélzaj, hanem motorzaj. Egyékbént TX2 kategóriájú hűtőm van.

[ Szerkesztve ]

(#41) Bluegene válasza EarL 007 (#40) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez hihetetlen, h nem adod fel

a TX2 kategóriájú hűtő mit is takar? TX-2-est? Cooler Mastert? Nem, nekem viszont TX2-esem volt, látom neked másfajta van

úgyhogy felesleges és értelmetlen folytatni, a fórumban is agyondicséri mindenki a TX-2-est, én is jókat tudok mondani ról, sajnálhatod h nem ilyet vettél, ennyi, PH tesztgyőztes is volt

akkor rosszul döntöttél :))

[ Szerkesztve ]

(#42) EarL 007 válasza Bluegene (#41) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Freezer 7 Pro, ugyanaz az a kategória.

Lehet, hogy dicsérik, leszámítva, hogy némelyiknél törik a lapát (széria kérdése), a felfogatás elhajlítja a lapot. Mondjuk ez utóbbi nem a TX2 hibája, hanem azoké akik ezt a műanyag pöckös hülyeséget kitalálták. A jóöreg csavaros, merevítős felfogatás az igazi. :K

Te meg azt hajtogatod, hogy a TX2 az "isten", mindennél jobb.

[ Szerkesztve ]

(#43) Bluegene válasza EarL 007 (#42) üzenetére

Bluegene
(PH! addikt)
LOGOUT blog

csak más gyártó, az nem ugyanaz, ezt egy 5éves is tudná, remélem nem kell megmagyaráznom

nézz olyat amit nem próbáltál ne mondj itéletet, hány éves is vagy? 13?
:DDD

az hogy volt hasonló dolgaid egy dolog, de a konkrét termékret nem próbáltad

na, nem az visít az, miről beszélsz? látszik hogy még nem volt dolgod a tx2-essel különben dicsérnéd :K

#44: én itt befejeztem, legyen tiéd az utolsó szó

[ Szerkesztve ]

(#44) EarL 007 válasza Bluegene (#43) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért olyan sok különbség nincs köztük. Csak a venti az igazi eltérés. Ha lenne TX2-m, tuti, hogy a gyári ventije azonnal repült volna a fenébe. :DDD Pl a hűtőmről le is vettem a ventit. 1-2 fokkal lett melegebb, az meg nem számít. Következőleg valami nagy hűtőt veszek, pl Mugent, Z600-at, stb.

Én egy percig sem mondtam, hogy szar lenne. Csak annyit, hogy túl van hypeolva. Egyszerű hűtő, jó pénzért, de a csúcshűtőket nem éri el.

[ Szerkesztve ]

(#45) JanR

JanR
(őstag)

Engem valahogy a kepek nem gyoztek meg, de ujdonsagot sem latok :)

www.oaziscomputer.hu

(#46) setherian

setherian
(kvázi-tag)

azért nem mindegy hogy ki mit hűt és mivel, lehet itt vitába szálni, de mind személyre szabott és értelmetlen 2 különbözőt egy kategóriába venni
ezek a hűtők meg tényleg sablonok, de ha árban is hasonló, lehet lesznek akik nem ijednek meg az újdonságtól és elindítják a piacot, de az nem én leszek, legalábbis nem ezekkel :)

TX3 powa ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.