Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vízálló...b*szhatom, ha a telefonom nem vízálló, amibe rakom a memóriakártyát :DDD

Mondjuk a vízálló pendrive nem hülyeség :) gyanítom rejtett csatlakozós.

[ Szerkesztve ]

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) shteer válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sima 4 pines érintkezője van, ilyet használok már 2 hónapja nagy megelégedéssel - kicsi, gyors és ezek szerint vízálló :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3) D.Orion válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Szerintem az a pendrive egy Super Stick. Nekem is ilyen van 4GB-os változatban és ugyanígy néz ki. 1 2

Nagyon ötletes az a kép a cikkben a pendrive-ról, úgy néz ki, mintha valami hatalmas dolog lenne méretileg., közben meg nem is. :DD Mondjuk most már kezdem érteni, hogy miért van rajta az a halszerű izé a tokon. :U

Szerk.: Hoppika közben megelőztek.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#4) shteer válasza D.Orion (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szvsz az a halszerű izé a "tartóemberke" nyakkendője :))

szerk: a 16GB-ost még kisebbre gyártották mint a 8-ast? :Y

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#5) hemaka válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

hemaka
(PH! kedvence)

Nem olyan hülység az, mert így az adatvesztés nem következik be, ha minden a memóriakártyára van másolva persze. :)

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#6) nrgia válasza shteer (#4) üzenetére

nrgia
(őstag)

Igen az nyakkendő. :K

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#7) Agyasima

Agyasima
(senior tag)

A rózsaszín memóriakártya ott van a szeren! :D
Vajon ki fogadta el a designját?

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...''

(#8) orbano

orbano
(PH! félisten)

szerintem alapvetően minden memóriakártya vízálló. beleejted vízbe bármelyiket, hagyod megszáradni és működik. húha, lehet ezeknél nem kell várni negyed órát... na bumm. ha beleejtem a telefonom a vízbe, egyik memóriakártyának sem lesz baja csak a telefonnak. persze eleve ki tárol értékes adatot memóriakártyán... az értelmesebbje a telefonon van: kapcsolatok, smsek, stb...

A vér nem válik VAZZE!™

(#9) sbazsi válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

azért a strandon a fényképező memkártyáját is bele lehet ejteni csere közben a vízbe. vagy akár egy esős napon a városban.
igaz ezt eddig is kibirták szerintem.

tehát ez sztm nem arra jó, ha az eszköz (fényképező/telefon/stb) merül víz alá, hanem amikor pl cseréled...

nem tudom mi lenne vele, ha pl egy telefonban, működés közben, feszültség alatt kapna vizet.

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#10) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A vízálló pendrive egyáltalán nem hülyeség. Párom nem rég kimosta a pendrive-omat, amin a munkámat (határozatok, nyilvántartások stb...)szoktam hazahozni. Amikor kiderült majdnem szívrohamot kaptam, mert a hétvégén kellett volna megcsinálnom a melót, hogy hétfőre minden zökkenőmentesen menjen.
Hál istennek annyi baja lett csak, hogy többé nem 2.0-ás interfésszel rendelkezik, hanem csak 1.0-ással. Azt ne kérdezze meg tőlem senki, hogy hogy lehet, de egyik PC sem ismeri fel 2.0-ásnak, csak 1.0-nak, és persze lassabb is. :Y

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#11) twine válasza sbazsi (#9) üzenetére

twine
(őstag)

Ez jutott nekem is eszembe...A működés közben viz dolog:
Az addig tiszta sor, hogy mivel a tároláshoz nincs szüksége feszültségre,, igy baja sem lehet ha "naturban" vizhez ér....Mert a viznek ugye az lesz a szerepe hogy rövidzárat okoz...
Viszont ha készülékestől esik a vizbe, akkor már simán előfordulhat a rövidzár.... :U

(#12) leviske

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hmm... Elég pofásra sikeredtek ezek a hűtőbordás memóriák. Szép ez a fehér... :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#13) sbazsi válasza tzsolesz (#10) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ime egy újabb példa a felhasználási felületre :C

egy ismerős barátnője takarított. koszos volt a billentyűzet. kapott zuhanyt.. :D

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#14) D.Orion válasza shteer (#4) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Jah, hogy az nyakkendő. :B Hopsz :)

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#15) zed1983

zed1983
(őstag)

Vízálló...mekkora király, azokon a triple channel ramokon olyan ismerős, hűtés található

(#16) luw2win válasza shteer (#2) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is ilyesféle van csak 2gigásba, csak félek h elveszitem :)

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A vízálló pendrive nem hülyeség de a vízálló memóriakártya minek? :Y
Ha már itt tartuk levegő sincs a winchesterben akkor ha levegő nem jut bele akkor vízálló? ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#18) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Vaterrezisztancias pendrive.

(#19) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész jók, kellene már úgyis vmi a 3 éves A-data helyett, kevéske az 512 mb. De ez már két mosást túlélt, centrifugával, úgyhogy legalább ilyen szintű kell, asszem ezek közt meg is lesz :DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#20) shteer válasza luw2win (#16) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

köss rá egy blokktéglát ;]

(#21) D.Orion válasza Killing (#17) üzenetére

D.Orion
(PH! kedvence)

Hát nem egészen. Addig igazad van, hogy a belsejébe nem jut be a víz, de az elektronika jó része kint csücsül egy nyáklapon. Ez pedig nem igazán szereti, hogy ha víz éri.

(#22) Killing válasza D.Orion (#21) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hopp...
Elkúrtam mint a nagytestvér :D
De majd leszedjük róla! ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#23) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Várjuk a vízálló DDR3 kitet.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#24) Killing válasza Oliverda (#23) üzenetére

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt meg minek?A ramokat csak lefújom/leporolom és máris nem olyan szutykos :DDD
De ha annyira szereted fürdetni akkor lehet hogy csak a te kedvedért csinálnak. :C

(#25) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen DDR3 RAM-ja a Kingmaxnak majd' egy éve van. Igaz fekete hűtőbordás, de lazán adhatok neki 1,9V-ot, és akkor viszi az 1600MHz @CL7. Eddig minden DDR3-as lapban indult, olyanokban is, amiben OCZ, Corsair nem. Mesés a kompatibilitása.

A hűtőbordája pedig (fentebb tett valaki szarkasztikus megjegyzést) teljesen más, mint a Corsair-nek. itt csak két lemez van, és csavarral rögzítik, nem ragasztással.

HGyu

[ Szerkesztve ]

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#26) kariad

kariad
(senior tag)

Havernak Nyáron belesett a fényképezőgépe a tengerbe........A gép megdöglött a SD kártyának kutya baja!!! :)) Ezek szerintem eleve bírják a vízet!! :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.