Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

az a chipset nem akar elfogyni a raktárakból? :( megdobbant a szívem a cikk címe láttán és bíztam benne, hogy hátha valami perverz megoldással jön elő megint az asrock és mondjuk a chipsetet valami komolyabbra cserélik... :) hajrá asrock, ha jóárasítják és lemegy a válság el fogok gondolkozni a márkán...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) zed1983 válasza mephi666 (#1) üzenetére

zed1983
(őstag)

A fekete az csúnya, de a fehér nem néz ki rosszul, kíváncsi vagyok az anyagminőségére is.

Azt ne várd, hogy a válság elmúljon, mert akkor mostanában nem veszel semmit sem ;]

[ Szerkesztve ]

(#3) Gergő_ válasza mephi666 (#1) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Poulsbo-t én még csak midben és a vaio p-ben láttam,tényleg jöhetnének már kisebb fogyasztással notiba is

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#4) .mf válasza Gergő_ (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Poulsbo csak a Silverthorne-al (Atom Z-széria) kompatibilis, speciális alacsonyabb fogyasztású buszt használ, nem a szokásos GTL FSB-t; a netbookos Atom N-széria és az asztali Atom-széria GTL FSB-t használ, azok az összes asztali/noti chipsettel kompatibilisek. Tehát amíg a netikbe N-szériát (vagy asztalit) használnak, addig nem lesz, nem lehet Poulsbo mellette.

(#5) .mf

.mf
(PH! addikt)

Ja igen, és éljen az Asrock! :C
Vártam, hogy ki meri először meglépni, hogy a csak asztalra szánt kétmagos Atomot az Intel tiltása ellenére beteszi netbookba; egyes Asrock lapokat elnézve (C2D AGP-vel és DDR1-gyel, Phenom II AGP-vel), az Asrock mérnökei számára (szinte) minden lehetséges :DDD

(#6) mephi666 válasza .mf (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem adidas fan-ok... impossible is nothing :) vagy a.d.i.d.a.s.? :DD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#7) TheDragon007 válasza mephi666 (#6) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Mókásak a videók :D

A laptopok viszont rondák, főleg a fekete.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#8) punk17

punk17
(fanatikus tag)

Nekem tetszene egy ASRock laptop. Főleg ha nyárra kijön valami komolyabb AMDs akkor tuti hogy őket választom.

[ Szerkesztve ]

Thinkpad T61 Ubuntu 12.04 | Xperia X8 4.0.4 MiniCM9 3.0.2 + nAa-ics-03 | Xonar DS + Creative MW 250D

(#9) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Remelem a MultiBook G12-nek elfogadhato ara lesz.
Az 1280x800as felbontas mar elfogadhato nekem.

(#10) bazsade

bazsade
(kvázi-tag)

nekem is felcsillant a szemem az asrock láttán, de semmi nagy dobás. mind1, nem rossz, ha beszállnak a hordozhatók piacára

(#11) .mf válasza bazsade (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

ld #5: azt azért nem nevezném semminek, hogy az Intel tiltása ellenére netbookba is raktak kétmagos (négyszálas) asztali Atomot. Meg az se rossz, hogy csináltak 12.1", 1280*800 képernyős netbookot, mert még csak a Dellnél kapható ilyen, és az is elég magas áron...

(#12) 04ahgy

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Viva AsRock! Remélem az ára az alaplapokhoz hasonlóan kétharmada lesz a konkurens márkákénak... :D

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.