Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Hasonlít az Asus megoldásához... Csak az integrált.

(#2) zed1983

zed1983
(őstag)

A digitális TV antenna nem egy rossz dolog lehet, de gondolom itt is fontos a térerő...
Az MSI szoftvere meg nekem egy koppincs-nak tünik, az Asus lapjaihoz is van express gate.

(#3) Traxx

Traxx
(őstag)

"Az MSI elmondása szerint a 15 nyelvet támogató Winki felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és webböngészőt, levelezőt, VOIP klienst, valamint csevegőprogramot tartalmaz. Az utóbbi szoftvert Pidgin névre keresztelték a fejlesztők"

Ebből nekem az jön le, hogy a Pidgint MSI-ék feljesztették vagy nevezték el, de ilyesmiről nem tudok... :U Inkább, csak azt tették bele csevegőproginak.

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#4) Lewzke válasza Traxx (#3) üzenetére

Lewzke
(senior tag)

Az nyílt forráskodú csevegő , nem az MSI fejlesztette .

[ Szerkesztve ]

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#5) Gerisz

Gerisz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Pidgin-t miért az MSI fejlesztette volna ki?
Az nyílt forráskódú! [link]

Lewzke: csatlakozom akkor :)
Meg Traxx hoz is

[ Szerkesztve ]

(#6) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

és miért foglal el 2 usb csatit a winki nevű okosság. sima pendiveot is adhatnának, damn small linuxxal, azon is van gaim/pidgin vagy ráforraszthatták volna egy pci-x lane re mint ánuszék, csak az már koppintás

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#7) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez az usb-s ketyere elsőre elég parasztvakításnak tűnik, de láttam ugyanezt nagy ibm szerverekben, előtelepített virtualizációs szerver install anyaggal, na az nagy durranás szerintem.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#8) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem is rossz ötlet, ha nagyon olcsón adják, jó is lehet. :K
Vajon miért nem USB-s, pendrive formájú? Hogy iskolákba ne ezekkel netezzünk:DDD

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) lezso6 válasza Gerisz (#5) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hopsz :B
Inkább csatalkzom én is. :D

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#10) Dassler

Dassler
(őstag)

Szerintem jópofa ez az MSI féle dolog. Már a korábbi hasonló megoldások is tetszettek. A szabadidős - nem munka - PC használatomat teljesen kielégítené.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#11) Quiksilver

Quiksilver
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmmm ez a Winki cucc egész pofás :B vajon lehet majd külön kapni?

Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

(#12) 04ahgy válasza Quiksilver (#11) üzenetére

04ahgy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet csinálni. :D

Tetszőleges Linux Live disztróból. Nekem van kettő is. Boot USB-ről, és ott a Linux, Firefoxszal, aMSN-nel, Skype-pal, OpenOffice.org 3.1-gyel, xPDF, valamint XMMS és MPlayer progikkal.

HGyu

Xtreme 3D Team Hungary \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ He'll love some woman 'til he goes insane, it's a short sweet ride on a runaway train. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

(#13) bartucc válasza 04ahgy (#12) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez is jó lenne, árról vkinek sejtése van, milyen áron fogják kínálni? :F

Nem is rossz ötlet, vagyis ezt egy sima Linux op rendszerrel is kivitelezni lehet?(mekkora pendrive kell min. hozzá, alapvető programokkal? :U )

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#14) body007 válasza bartucc (#13) üzenetére

body007
(őstag)
LOGOUT blog

Itt van pár disztró :D

I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

(#15) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Ja, ez a winki jó ötlet, csinálok is egyet amint lesz pendrive-om.

Nemrég telepítettem újra az xp-t, és nem volt hálókártya driverem letöltve. Tudom, öreg hiba. Össze kellett raknom a régi P2-es gépet - mert a DSL nem működött a rendes gépemen (valami file-rendszert hiányolt, de miért??) - és azzal szedtem le a drivert.
Azót amár van egy live diszróm CD-n ilyen esetekre, de pendrive-ról mégiscsak jobb.

[ Szerkesztve ]

(#16) syC

syC
(PH! addikt)

Na, ez tetszik :C :U

• De hova temetik a túlélőket? •

(#17) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Meg is jött a kedvem egy vész-Linux-hoz egy pendrive-ra. Azzikszpé mindig akkor hal le mikor nem kéne ugyis (mindig kellene, ezért nem jó semmikor se meghalni nekije).

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#18) nyunyu

nyunyu
(PH! kedvence)

Ha mar ugyis XPE-vel szorakozom, mert kene minipenztargephez valami CF kartyarol futo oprendszer, ennyi erovel ossze is uthetnek magamnak egy pendriveot teljes erteku XP funkcionalitassal :))

Felteve ha ra birnek jonni, hogyan kell az erosen customizalt XPE-t felvarazsolni egy bootolhato mediara, mert ha siman ramasolom, akkor nem bootol. :(

Tegnap legalabbis vert izzadtam, mire egyaltalan az XPE telepitoCDjerol bootolva sikerult megparticionalni a vinyot. (potom 2 oramba telt.)
Csak tudnam, miert nem birtak egy 20 eves fdisket rakni arra a nyamvadt CD-re, miert kell parancssorba irogatni egyesevel a lepeseket...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#19) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

teccik nekem is :C

(#20) kariad

kariad
(senior tag)

Winki... ez meg milyen név :D

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.