Tápokat várom, remélem nem lesznek túlárazva.
Az a Ninja meg kicsit oda van már. 
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac

Tápokat várom, remélem nem lesznek túlárazva.
Az a Ninja meg kicsit oda van már. 
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
háááááááááát én besza behu
mi az az élősködő ott a vga-n? 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

tetszik a 3 hazventi a tap altal szabalyozva 
a ninja lamelláira nem vigyáztak eléggé vagy direkt görbe néhány?
szép nagy bordákat/ventiket nyomatnak...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Az a vga hűtő olyan,mintha külön kapnád a hőcsöveket és a lamellákat és majd te otthon ráhúzgálod ahogy tudod,hát nekik a helyszínen így sikerült 
"Barátnő? Az mi? Valami ritka pokemon?"
Ez a Godhand nem normális egy dolog. Akkora, mint egy mATX lap 

Hehe...
Haver gépében a procin is egy Ninja van passzívan, a karira is tehet egyet! 
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled
Azért azt megnézném, hogyan bánik el az a passzív VGA hűtő egy dupla GPU-s kártyával. Ilyen sűrű lamellákkal szerintem csak ventilátorral kiegészítve lesz hatékony. De ne legyen igazam. (Akkor viszont mocskos drága lesz, és még mindig az AC megoldásai lesznek jobbak.)
Religion – causing genocides over differing imaginary friends

Lassan elrepülnek az alaplapok, úgy néz ki az első képen lévő hűtő, mint valami helikopter
A tápokat már várom, kíváncsi leszek az árukra...

Godhand kicsit beteg. A Ninja meg... 

Ha jól látom, hogy az első képen a Godhand annyira rálóg az első PCI -X slotra, hogy a másikba kell rakni, a passzív VGA-t, sok értelmét ennek a hűtőnek nem látom...
egy dupla GPU-s kártyával
szvsz ott kezdődnek a nehézségek, hogy rá se tudod rögzíteni 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

a vga még elférne, de a nyákja alól kilógó hűtése már nem 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

De legalább nem így rakták volna ki azt a kártyát, olyan mintha valaki rálépett volna, lamellák össze-vissza, szóval csúnyácska...
szerk : ezt mondom passzív kilőve 
[ Szerkesztve ]
szerintem a koreai srác, amikor épp rakta volna ki, meglátta az msi-s lányokat és elejtette... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Az biztos...sok jó "macskát" lehet egy ilyen kiállításon látni 
[ Szerkesztve ]

Viszont a Scythe Shuriken-t elfogadnám... 

Hogyhogy Godhand? Állat neve van, tetszik (mármint a név), kifejező is, de nem úgy volt, hogy japán nevet adnak a termékeiknek? Az Infinity-t is ezért keresztelték át.
A Ninja VGA hűtő biztos lehűti passzívan is a GPU-t, de az lesz az átka, mint a többi hasonló megoldásnak: a többi melegedő IC ventilátor nélkül megsül a borda alatt. Ventilátorral pedig úgy gondolom, egy szellősebb hűtő jobb választás lesz.
[ Szerkesztve ]
Biztos Maradona rajongó volt a tervezője... ![;]](/dl/s/v1.gif)
sz: Godhand japánul: 神の手
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Jahh, kb. a hűtő is akkora, mint egy focikapu. 
Apró részletkérdés
Tesztet mindenesetre várom 
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
Inkább focilabda
De eléggé el vannak görbülgetve azok a lamellák kéremszépen
Már csak az áruk lesz ami sztem érdekesebb. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Amúgy nem vágom mit csodálkozik mindenki. Csinált már a Scythe nagyobb hűtőt is:

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

szentségesatyagatya....
na most aztán lehet passzív erőművet is építeni.
az a ninja elég disznó
(#25) TESCO-Zsömle válasza TESCO-Zsömle (#23) üzenetére
A Thermalright meg mégnagyobbat...

alá rakod a telefont és leárnyékolja...
durván néz ki...

A nagyobb nem mindig jobb...
Gigantomán hűtők. Sajnos már annyira nagyok, hogy nem praktikusak.

Uristen... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath

alba gu brath

Ez meg milyen házba fér bele?
na ezekre nem kell venti az biztos...

Vagy használhatod tv vagy rádió antennának is
[ Szerkesztve ]
jah, ha meg nem működik, lehet vele ütni
esetleg a traktor után kötöd és elmégy szántani...
Ezeket még a barton procik idejében tervezték, ugye? 
Swarm is coming.

Jah vagy valami jobban melegedő procira feltéve még akár a vizes gagya is megszárad rajta 
[ Szerkesztve ]

Szerintem az ilyen méretű hűtők fölöslegesek
, még a VGA hűtő ok, de a többi?? 
Baze, előbb hűl le a cucc a heatpipe -ban, mint mire elérné a bordázatot 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
Én kérek egy Godhand-et!
Meg a tápokra nagyon kiváncsi leszek! Remélem nem 2040-ben érnek ide!

A tápokra én is kíváncsi leszek, de kép alapján 10-12cm venti van benne, nem tudom mennyire figyeltek a hangra.

Szerintem ennek a Ninjának a szintjét hozza az accelero s1 harmad annyi pénzért. Szeretem a scythe cuccait, de vannak azért kivételek.
Beginning is easy - Continuing is hard.
Ez a Thermalright passzív házának oldallapja.

az tuti h ezeknél elmentek haszulról... 2-nél minimum: aki kitalálta meg aki engedélyezte a projektet

nem a méret hanem a lamellák különleges állása a sok éves fejlesztés eredménye 
hideg pizza, meleg sör
az a vidkarihűtő... nagyon vad, kéne
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.
Akartak vmit, ami combosabb, mint a Zalmi 300k-s kuckója...
Ez lett belőle...
Félig sikerült, félig nem
De már a fele lamella hőt tuti nem is kap, csak van...
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Egy ilyen hütövel a házban micsoda élmény lehet egy RAM-csere,vagy ugy egyáltalán bármilyen szerelés!
szerencsétlen ninja fanless már eléggé levan lakva. 
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

De durva ez a ninja 
Eladó R2E hf blokkok+csatik 10K

Hallod ezek nem normálisak.