a nem kapható ram az hogy tud vihart kavarni a vásárlók körében? 
••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••

a nem kapható ram az hogy tud vihart kavarni a vásárlók körében? 

Jó kérdés , a karóra feeling se rossz a ramokon. 
cars1dA

Olvassák az xs-t stb. 

azért a piros sztk keretes úszószemüveg elég nyerő 

Az biza dizájn mi ezt földi halandók nem érthetjük. 
[ Szerkesztve ]
cars1dA
Nekem is ilyen PI szériás G.Skill-em van. Hihetetlen jó hűtés. Maximális terhelés mellett is lazán lehet fogdosni, mert nem melegszik! 
Hol kapni?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
Ősembernél! 
[ Szerkesztve ]

Ahogy lépdes előre a DDR szabvány, egyre keményebb hűtők érkeznek gyárilag a memóriákhoz. Oké, hogy 2000 MHz, de szükség van ezekre, tényleg így melegszik a cucc?
nem. de a GeIL-nek jó üzlet. 
mod: ja ez G.Skill? csak képeket néztem... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Ó, nagyon király ramocskák ezek, nem tudom milyen hangja lehet azoknak a légkavaróknak... 

az elpida hyper chip sajnos melegszik. főleg ha 2000 c7-en hajtják.

hát tud melegedni a memoria ha szar a gép szelözése. bár nálam a proci hűtö alat van a memoria ami igy hűti. de nem mindenkinek van Gemini II.
De pl ismerösömnek meg a dd2-es 800-as memoria már 720-on is k forro és mindig fagy neki.
vagyis van olyan akinek megéri de az nem énvok 
Okos Vok.

Értem, köszi, de ha az ember csak 1600 MHz körül hajtaná a RAM-okat (persze nem ilyen chip-pel, az pazarlás lenne), akkor nyugtass meg, hogy simán elmennek a gyári bordával is. 
Sokszor akkora ló hűtőket szerelnek rájuk, hogy egy kisebb VGA is megirigyelhetné.
Az is lehet, hogy ezek a hírek kerülnek a szemem elé, nem tudom.
OkosTibiKing:
Én is tapasztaltam hasonlót, de az a DDR2. Én a DDR3-ra vagyok kíváncsi, mert azzal harangozták be, hogy kevesebbet gogyaszt majd. A 4 db DDR2-es modulom is eléggé melegszik 800 MHz-en, de annyira nem, hogy külön ventilátor kellene rá.
Skizz:
Az még jó, éppen a napokban panaszkodott valaki moderátor, hogy egyre jellemzőbb, hogy csak a címet olvassák el, s jönnek kommentelni. Mondta, hogy eddig legalább a képeket megnézték. 
[ Szerkesztve ]

1600 c7-en szerintem még borda nélkül is elmenne. azért a hűtők túlméretezése nagyban betudható a gyártók közti rivalizálásnak.

Ez jó hír. Magyarul ha majd DDR3-ra vetemedek, nem kell félnem a melegedéstől. 
tehát akkor megint kilógok a sorból, jellemző
egyébként különös oknál fogva a címre csak rápillantottam fél szemmel és a g.skill helyett geil-t olvastam, aztán azért nem olvastam végig a hírt, mert már korábban volt szó geil mem. hűtőről. meg a képen is hasonlítanak... nem olyan bántóan, tehát a márkán kívül nincs sok különbség. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Nálam 2000 Mhz-en járnak a GSkillek és k meleg venti nélkül, ventivel meg langyos, megfogható. De a lap felépítésén is múlik mennyire melegednek a ramok.
ezelőtt az aktív DIMM hűtés a durva tuningoláshoz kellett, lassan alap lesz. 
extra

Hogy ez a sok sz*r minek? Persze biztos van, aki megveszi, de... Vajon mennyibe fájhat egy ilyen?
[ Szerkesztve ]
Hányszor meritek még, ami már megtörtént,megtenni újra és újra?Gõgös az arcotok, a falnak rohantok,nektek a hatalom a minden.
Sztem legalább annyiba mint egy Kingmax ram, legalábbis ekkora felárat rányom, és semmivel se jobb, gyorsabb... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nem látod az nem SZTK keretes szemüveg, hanem búvárszemüveg xD 
i don't know, but i need energy