Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem teljesen baráti az áruk.:)

[ Szerkesztve ]

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#2) Apika válasza Black Dragon (#1) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Már csak az a kérdés, hogy a színes patronok mennyibe kerülnek hozzá...

(#3) Sefter válasza Apika (#2) üzenetére

Sefter
(őstag)

ezeknél általában a nyomtató árának 75-80%-a a patron készlet...

(#4) Duree

Duree
(PH! addikt)

A nyomtató ára az teljesen rendben van,a szolgáltatás az felsöfoku,a nyomtatás minösége gondolom olyan mint minden canoné..A festék meg hozzá aranyárban ez is megszokott,sajnos.

(#5) Apika válasza Sefter (#3) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Ez az! Patroncseréknél szinte mindig "meg kell venni" a nyomtatót újra...

(#6) Sefter válasza Apika (#5) üzenetére

Sefter
(őstag)

további szemétség általában, hogy a géphez csak ~félig feltöltött készletet adnak, ami elég gyorsan kiürül

(#7) Apika válasza Sefter (#6) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Igen. Az amolyan demó készlet...

(#8) macilaci78 válasza Sefter (#6) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Ennek fényében a 100%-os patron is gyorsan ürül. :(

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#9) dezs520 válasza Sefter (#3) üzenetére

dezs520
(kvázi-tag)

:) ez a kijelentés kicsit átgondolatlan volt...
MX-850 tulaj vagyok.15 pénzböl telitankolom,és nem utángyártott patronokkal.
A gép vételi ára(még mikor kijött) 80'000.-

(#10) Sefter válasza dezs520 (#9) üzenetére

Sefter
(őstag)

félreértettél, a 10-20ezer Ft közötti gépekről beszéltem (mint ezek is)

[ Szerkesztve ]

(#11) QwErTy42 válasza Sefter (#10) üzenetére

QwErTy42
(fanatikus tag)

Szia!

Ott meg ... nem kell csodálkozni, hogy "drága a patron".

Azért már jó lenne elfelejteni hogy ingyen nyomtató ingyen nyomtató NINCSEN! :W
Nem tudom, hogy nem érzik-e sokan, hogy vágyálom amit kergetnek...
Más szóval: kici-ócó nyomtató drágán üzemeltethető, kevésbé jó minőségű és kevésbé terhelhető.

Aki olcsón akar, sokat nyomtatni( mert teszem azt munkaeszköz) az vegyen egy normális gépet!

Aki meg a havi 20 oldalát akarja kinyomtatni 2 forintos vagy az alatti lapköltség mellett, az... Hadd ne fejezzem be!

[ Szerkesztve ]

(#12) Sefter válasza QwErTy42 (#11) üzenetére

Sefter
(őstag)

nem tudom hol olvastad hogy panaszkodok az ÁRA miatt...csak a félig töltést tartom szar dolognak, de az jellemző a 100ezres árkategóriában is...

[ Szerkesztve ]

(#13) QwErTy42 válasza Sefter (#12) üzenetére

QwErTy42
(fanatikus tag)

Retro amit te mondasz.
A félig töltés manapság annyit jelent, hogy nem a nagyobb kapacitású patronokkal mellékelik a nyomtatókat, hanem a normál töltöttségűvel.

A lézereknél viszont még tényleg így van, hogy a toner félig van töltve, mert többe kerülne a hús mint a leves...

(#14) Sefter válasza QwErTy42 (#13) üzenetére

Sefter
(őstag)

egy 10-12 ezer forintos nyomtatónál, ahol 7ezer a patron gondolod fullra töltik...és akkor 3ezerért vetted a nyomtatót..hááát nem tudom

(#15) QwErTy42 válasza Sefter (#14) üzenetére

QwErTy42
(fanatikus tag)

Pedig így van. És nem is kell tudnod. Olvasd el a Canon, az Epson vagy a HP hivatalos kommunikációját!
Ill annyit még érdemes tudnod, hogy amit ráírnak ISO szabvány szerinti nyomtatható oldalszám, az sem a patronok sem a tonerek esetében nem jön ki a felhasználok 90%-nak, mert egy adott telítettségre adják meg ezt az értéket, így ha a júzer jobban összepiszkítja a papírt, arányosan kevesebb oldalt fog látni.

Az meg már más kérdés, hogy nem kellene sz-rért-h-gyért vesztegetni a nyomtatókat és akkor nem a kelléken kellene keresniük a gyártóknak.

(#16) clippy

clippy
(kvázi-tag)

A legtöbb olcsó nyomtatót hypermarketeknek szállítják, ahol az olcsó párizsi mellett jól mutat.. igazából ha megnézed a patronok árát a 10-15 rugós és a 50-80 rugós nyomtatóba is hasonló áron veszel.. Ha drága a nyomtatód akkor azt mondod nem is drága ha olcsó akkor fú de szemetek.. az olcsó nyomtatók is manapság elég korrekt minőséget nyújtanak, sokszor csak a + szolgáltatás miatt fizetsz többet (wi-fi, LCD kijelző, memkártyahely, stb. stb.)

(#17) krystman

krystman
(őstag)

Az a baj, hogy a gyártók a patron akarnak nagy bevételt generálni. Nekem most ment tönkre a Canon IP1500-as nyomtató, sajnálom is, hisz az eredeti patron is max 800ft körül volt bele, és nagyon szépen nyomtatott. Azért én irreálisnak tartom, hogy egy fekete patron 4-5ezer, a külön színek meg 2-3ezer között mozognak. És nem beszélve arról, hogy olyan nagyon sokat nem lehet nyomtatni vele.

(#18) epzon válasza krystman (#17) üzenetére

epzon
(senior tag)

a frászt azon akar

mindenki annak örül, ha elad valamit akkor zsebben van a haszon, nem azon "izgulni", hogy lesz egyáltalán haszon vagy sem

gond ott van, hogy az emberek nem akarnak 10eft-nál többet nyomtatóra szánni
10eft-ért meg csak szart lehet csinálni
szarból meg nem lehet váratépíteni

de mivel mindig lesz olyan gyártó aki 10eft-ért árul multis gépet, így mindig egy 22 csapdája lesz az egész

kb 8-9 évvel ezelőtt a lexmark kezdte és azóta kénytelen kelletlen követi mindenki

aki meg olcsón akar nyomtatni, de eredeti kellékkel az ma már tud venni jó gépet, 40-50eft környékén

(#19) epzon válasza Black Dragon (#1) üzenetére

epzon
(senior tag)

azért kívánics leszek, hogy az a 100 dollár hány forint lesz mire ideér..

meg egyébként is milyen kanadai, ausztrál, amerikai, hongkongi, zimbabwei dollár ? :D

(#20) dezs520 válasza Sefter (#10) üzenetére

dezs520
(kvázi-tag)

...igen félre,azok valóban úgy "működnek"

(#21) Black Dragon

Black Dragon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most néztem a Canon magyar oldalát, ott találtam MX515-t az MX512 helyett, de nem nagyon tudom mi lehet a lényegi különbség, mert elvileg már az MX515 is támogatja az Airprintet.

Május 27-től Június 3-ig külföldön tartózkodok, ezért telefonon kérlek ne hívjatok! Akinek fontos kérdése van bármelyik hirdetésemmel kapcsolatban, privát üzenet vagy email formájában írja meg nekem.:) köszönöm

(#22) krystman válasza epzon (#18) üzenetére

krystman
(őstag)

Jó. Mond annak ezt aki minimálbérből él, hogy vegyen 40-50-ért nyomtatót. Én láttam 10-15ezres multis gépet nyomtatni, én egyáltalán nem tudom azt mondani rá, hogy szar. Arra meg, hogy havonta 10lap van kinyomtatva, arra nem kell 50ezres gép szerintem.

(#23) epzon válasza krystman (#22) üzenetére

epzon
(senior tag)

havonta 10lapért minek nyomtatót venni??

ez a baj, hogy nem gondolkoznak az emberek... 10 lapot ki lehet nyomtatni bármelyik másoló szalonban max 100ft-ért
vagy átmegyek a szomszédba és fizetek 50ft-ot laponként
így a szomszéd is jól jár, meg jűzer is mert havi 500ft-ból 20hónapig nyomtathat és nem bajlódik a patronnal

sőt ma már wifin lehet küldeni az anyagot, úgyhogy csak a kész doksiért kell bekopogtatni

áááá inkább baszakodjunk ugy patronnal meg szídjuk a gyártót, hogy milyen szemét, holott csak egy kicsit gondolkodni kellene--- szvsz

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.