Klassz írás, köszi, gratula, már vártam, mert erősen kacsingatok efelé a gép felé.
Amit általánosan hiányolok, a picivel életszagúbb tesztfotók. Jó a sok standard téma is, mert így össze lehet hasonlítani a gépeket, de szeretnék olyan képeket látni, amilyeneket Zsolto a turista lődözne, ha mondjuk Bp-en járna vendégségben (pláne, hogy ez egy igazán turista gép, én is a 400D mellé gondolnám kistesónak, amikor nincs idő/kedv nagyágyúval lődözni -- na jó, legyen kiságyú, nehogy az 5D-s kollégák megsértődjenek
).
Amire például kíváncsi lennék, és szeretnék is kérni valami ilyen tesztfotót, hogy milyen a bokeh-ja, mondjuk full tele állásban, mikor az élesen kirajzolódó főtéma mögött távolabb van a háttér. Mennyire lehet vele szelektíven fókuszálni? Szépen mossa el a hátteret?
Tudom, hogy pici az érzékelő, meg a 3,4-es rekesz nem is túl tág, de kíváncsi lennék, mégis mire elég ez.
Előre is köszi,
Zsolto
Nix buhera, a fő, hogy mennyen! Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Ez pedig egy jó oldal: www.navigyurci.hu

Pedig nagyon sokat tud dobni egy szép napos tájképen egy polárszűrő...

De a képek minősége... 

nagyon hiányzik az az optikai zoom nekem videónál :S fényképek pedig tetszenek hogy sötétebb helyen is egész jó felvételeket lehet csinálni vaku nélkül