Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) .bableWes

.bableWes
(őstag)

egy kis elirási hiba a táblába: "+ Nagyon jó vaku, megmaradnak aT eredeti színek,"
szerintem AZ akart lenni ;)

kicsit drága gép... többet vártam volna töle

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#2) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Nagy érzékelő... na igen... a fuji S6500fd-mben is ekkora van... funkciót már nehéz bővíteni így talán ráállnak az érzékelők növelésére ami valódi minőségjavulást eredményez nem úgy mint a megapixelek száma.

|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

(#3) .bableWes válasza _seth_ (#2) üzenetére

.bableWes
(őstag)

egyetértek a megapixel háboru hülyeség

töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..

(#4) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Ahoj!

Jó teszt és jó a gép is. Végre korrekt elképzelés. Örülök, hogy belátják a fejlesztők, hogy nem feltétlen a pixelek hízlalásával lehet jó gépet csinálni. Inkább sok apró okos fícsőr mint 15 megapixel. Mondjuk az árán lenne mit faragni... Remélem beköszönt egyszer az APS-C szenzoros kompakt korszak.

www.youtube.com/molnarmate

(#5) MLaca válasza .bableWes (#1) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

köszi, javítva. nem kell éjfélkor cikket kirakni :)

http://mlzphoto.blog.hu/

(#6) .bableWes válasza MLaca (#5) üzenetére

.bableWes
(őstag)

elöfordul néha ;)

mire nem jok a kockák :D

(#7) area_51

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Kérdésem lenne:
az optika körüli gyűrűvel pontosan milyen funkciókat lehet elérni?

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#8) MLaca válasza area_51 (#7) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

lásd cikk.

(#9) area_51 válasza MLaca (#8) üzenetére

area_51
(senior tag)
LOGOUT blog

Megtaláltam, nem tudom miért nem vettem észre, pedig 2X is átolvastam. :B

A hülyék mindig biztosak az igazukban, míg az okosak tele vannak kételyekkel. - "iPhone 3G-m volt, de eladtam és vettem egy Nokia 7110et :) " by ScottiMarci

(#10) MLaca válasza area_51 (#9) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

kisbetűvel írtam :DDD

(#11) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ára nem valami baráti, de azért eljátszadoznék vele. :K

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#12) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

borzasztó drága

kiváncsi lettem volna beltéri képekre vakuval mikor sötétebb van
pl: templom belseje
mert végül is az ilyen kompakt gépeket elviszik kirándulni templomokba, múzeumokba, :)

(#13) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem is az a baja,hogy nagyon drága. Ez már bőven a DSLR-ek világa....olyan 70-80e körül tetszene (persze, tudom, akkor meg azok mibe kerülnének, amik most kerülnek ennyibe és akkor mennyi lenne a most 20-30e-res katagória.. Ezzel együtt, különös nosztalgia fog el amikor ezt a gépet látam, szegény boldogult S40-est nagyon szerettem.... :R :R :R

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#14) kukorizz

kukorizz
(lelkes újonc)

Mint egy kis ékszer :C

Hogy kerülnek a "fűre lépni tilos" táblák a gyep közepére?

(#15) michelin

michelin
(újonc)

Sziasztok!

Keresek megvételre Canon S80-as fényképezőgépet,újat vagy használtat.Esetleg ha láttok valahol írjátok meg hol,fontos lenne.
Előre is köszönöm
michelin@freemail.hu

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.