Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Champipi

Champipi
(fanatikus tag)

Digital Ixus 90-et kapsz most nagy eletronikai áruházakban 40 000 Ft-ért. Ennek fényében ez nem ajánlott vételre részemről.

(#2) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Az 1000-nél jobbnak tűnik..

(#3) MLaca válasza philoxenia (#2) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

nekem az 1000 jobban tetszett. valahogy jobb minőségérzetet keltett.

http://mlzphoto.blog.hu/

(#4) philoxenia válasza MLaca (#3) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

A képek itt jobban tetszenek, persze a kezemben még nem volt, az 1000-es képei 100%-ban nagyon csúnyák nekem.

(#5) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Csak a videós részbe tudnék belekötni, illetve nem jó jel a romló minőség. A Powershot széria eddigi, általam ismert tagjai mind nagyon masszívak, jól összerakottak voltak. Remélem ez a mostani nem egy tendencia előszele...

(#6) varga911

varga911
(senior tag)

A PowerShot A 2000 IS tíz ezerrel drágább, mint az A 1000 IS

Gondolom tízezer akart lenni... ;)

(#7) MLaca válasza varga911 (#6) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

de miért oly' nehéz a kedves, de drága anyanyelvünk?..

(#8) shtml válasza MLaca (#7) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt neked kellene tudnod, mindenesetre nem ártana még kicsit gyakorolni a helyesírást:

"A magyarul tudó, gyorsan működő és egyszerű menü semmi újat nem hoz, ugyan ezt a rendszert láttuk már megannyi Canon kompaktnál."

"A fényképezőgép tetején ugyan az a három kezelőszerv található mindkettőn"

"A kezelőszervek elrendezése ugyan az, mint az ezresnél,"

De legalább következetes vagy. :D

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#9) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Plusz egy javaslat, érdemes lenne megfogadni. Ha már adatlap, akkor legalább két plusz infót kellene feltüntetni. Az egyik a stabilizátor megléte vagy hiánya ill. fajtája )optikai vagy szenzor shift), a másik a RAW mentés lehetősége, azon belül van-e tömörített RAW. Ne már a cikk szövegéből kelljen ezeket kihámozni.

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#10) MLaca válasza shtml (#8) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

hát igen, ilyenkor bosszulja meg magát, hogy nem itthon nőttem fel..

(#11) MLaca válasza shtml (#9) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

jó ötlet, fel is veszem az adatlapba!

(#12) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elég gyenyó dolog volt kivenni az A, S, M üzemmódóokat az A sorozatból... sztem emiatt fognak veszíteni egypár vásárlót.

(#13) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Képeken nagyon érezni az erős zajszűrést. Elmosódott, részlethiányos. Ezt is el tudták rontani. Kb. Panasonic TZ képminőség. Régi jó öreg A80, 4 Mp-el tisztább képet tud.

(#14) Szten Márs

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudja valaki, hogy mi ára lehetett ennek a gépnek, olyan augusztus-szeptember fele, tehát amikor megjelent?

[ Szerkesztve ]

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#15) rumos14 válasza Szten Márs (#14) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mo-n sztem akkor még nem jelent meg, de ilyen 55k körüli kezdőár rémlik.

(#16) Szten Márs válasza rumos14 (#15) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Thx :R

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#17) Dízeles

Dízeles
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv
Zajszűrés , 10 MP ...stb csinálhatnának olyan fényképezőgépet amely a garancia lejárta után is működik.Uff!

Ha a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.

(#18) wassermann

wassermann
(őstag)

A tesztre alapozva ma megvettem a kistestvérét ( Canon A 1000 IS ) baromi jó zsebgép. Csak azért vettem a kisebbet, mert azon van normál kereső is, ami erős napsütésben mindenképp jobb mint a hátlapi LCD.

(#19) perempe válasza VINIKOR (#13) üzenetére

perempe
(őstag)

Az A80 nagyobb dinamikát is tud.
A felbontást a dinamika kárára növelik. A régi S20 Pro gépemet (3 megapixel) is ezért dícsértem.

* George Benson : White Rabbit *

(#20) wassermann

wassermann
(őstag)

Alapvető probléma szerintem, hogy ebben az ákategóriában már minden gyártó elhagyja az optikai keresőt. A hátlapi LCD sajnos nyáron, tűző napon teljesen használhatatlan. Én legfőképp emiatt választottam a Canon A 1000 IS -t, ami ebben a kategóriában az utolsó mohikán optikai keresővel.

(#21) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Valakinek a legutóbbi hozzászólás óta újabb észrevétele, tapasztalata? Én a 6x zoom miatt inkább ezt venném, mint az 1000-t, de ha az minden másban jobb.....

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#22) Fryskitt

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Senki? :Y

„Van mi arany bár nem fénylik, /van ki vándor, s hazaér/ régi erő nem enyészik/ fagyot kibír mély gyökér./ Lángját a tűz visszakapja, / árnyékból a fény kiszáll;/ összeforr a törött szablya/ s koronás lesz a király.

(#23) MLaca válasza Fryskitt (#22) üzenetére

MLaca
(HÁZIGAZDA)

senki.

(#24) Fryskitt válasza MLaca (#23) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagy kár, mert éppen ezen gondolkodom, jó lett volna olvasni még egy kicsit. :(

(#25) rumos14 válasza Fryskitt (#24) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mi a kérdés? olvass el pár tesztet, igen jó gép ez, képminőségét tekintve. ami hátrány sztem az a műanyag fíling és a nagylátó hiánya. kár továbbá, hogy az A sorozatból kivették a rekesz és záridő beállításának lehetőségét.

(#26) Fryskitt válasza rumos14 (#25) üzenetére

Fryskitt
(senior tag)
LOGOUT blog

A teszteket elolvastam, tényleg jókat írnak. De az azért mégis más, mint a tapasztalat (lásd Nokia E52: ragyogó teszt, tapasztalatok alapján meg sok fagyás). A műanyag kicsit zavar engem is, de a 2100-as fém burkolata kérdés, megér-e plusz 15-20e forintot.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.