Már látom a kígyózó sorokat, akik minnél alacsonyabb órajelen szeretnék majd járatni. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák

antikomcsi
(PH! kedvence)

marcee
(PH! addikt)
4850 előtt akár még értelme is lett volna.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"
(#3) greatchaos

greatchaos
(PH! addikt)
a kép illuszstráció vagy tényleg ilyen? - minek rá ekkora hütecs? és minek kettő?
sztem egy mezei modellis tudja ezt, max a júzernek kell órajelprofilokat készítenie - szvsz felesleges költségnövelő. bizonyára 88gt árában lesz az ára
[ Szerkesztve ]

dy_nmq
(fanatikus tag)
Ötletes és dizájnos kártya de annyira sokba fog kerülni hogy nem veszi meg senki.
http://dy217.cgsociety.org/gallery/

direwolf
(senior tag)
Ez így szart se ér, ezt a RivaTuner is tudja. Az igazi az lenne, hogy ezt automatikusan 2D/3D váltásnál megtegye, ahogy az Ati-k 
There's no replacement for displacement
Igen, a kényelmes megoldás helyett egy ilyen kapcsolgatósdi... (bár így legalább a régi játékoknál maradhat minimumon
)
Viszont a hűtő nekem tetszik rajta.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

sz0k3e_
(fanatikus tag)
RivaTuner a memóriát is tudja állítgatni?
Én eddig csak NV driverből vagy Powerstripből állítottam az órajeleket, de olyat egyik se tudott, hogy a GPU frekvenciája mellett a memóriáét is változtassa. 
"What next in the parade of constant obstacles?"

orbano
(PH! félisten)
kézzel kapcsolgatni? hallottak ezek már a számítógépről? nem hiszem el, hogy 2008-ban még van pofájuk ilyennel előrukkolni...
A vér nem válik VAZZE!™

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Br. 34,5k-ért lehet kapni kiskerben.
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
Akkor ezt a hűtőt imádni fogod!
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
A ventit kurblival lehet rajta beröffenteni.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Elég jól nézki ezzel a fekete dizájnal. Biztos hatékony lehet a hütése. Ezek az órajelprofilok elég jók, de ez a kapcsolgatós szisztéma elég tré. Elkéstek vele eléggé.
(#10) simonzé : Ez de oltás
Kezd iPon szint lenni...
Ez azért jó, mert könnyen visszatudja állítani az órajelet, ha black screenezik. 
Amúgy tetszetős kártya, ha ingyé' nekem adnák jó lenne. 
[ Szerkesztve ]
lehet, hogy csak nekem van ilyen advanced GeForce-m, de a 7900GTO pl 2D-ben 250-en, 3D-ben 650-en járatja a GPU-t 
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

antikomcsi
(PH! kedvence)
Miért, az nvidiák talán nem teszik meg?
Azt hittem erre jó a standard 2D, 3D low-power, és 3D performance.
A régi 7900GS-emhez is ezt a három értéket tudtam beállítani, és automatikusan váltogatta is az órajeleket.

akiesznelvan
(újonc)
Még jó, hogy a kijelző, és a két venti részben vagy teljesen felveszi azt az energiát amit a magok megtakarítanak az órajellel...
Asus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM

varga911
(senior tag)
Pont itt a probléma, hogy ennyiért 4850-et kap az ember, ami pedig a 9800GTX-et is veri...

sz0k3e_
(fanatikus tag)
Ez így is van, meg szép és jó, de a kedves NVidia ezt az opciót kifelejtette a 8as és 9es szériás kártyáinál. Legalábbis nekem a 9600GT-m egyfajta üzemmódot ismer, és aszem a 8800GTS 320MB-osom is csak 1et ismert, a régi 7900GSemet viszont tutira be lehetett állítani a 3 üzemmód szerint
[link]
mod: találtam egy képet a 8800GTS-ről:[link]
ez is csak 1et ismer 
[ Szerkesztve ]
"What next in the parade of constant obstacles?"
Sejtettem, hogy kb ilyen ára lesz, ennyiért 2db se érné meg. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Bon3ss
(MODERÁTOR)
Tisztában vagyok vele, pusztán egy árat közöltem. (Nézz rá az adatlapomra, rájössz hamar, hogy nem nV fanatikus vagyok.)
(#20) lezso6: eleve ez a nyomogatós órajelállítás nem tetszik, nincs szükségem egy bites egységsugarú júzereknek kitalált eszközre.
[ Szerkesztve ]
"A békéltető abban a reményben eteti a krokodilt, hogy őt eszi meg utoljára."
ahelyett hogy az új Hybrid boost kártyákat csinálnák, ahol a vga le is kapcsolja magát az int vga mellett 
True Success is Blonde

antikomcsi
(PH! kedvence)
Nibitorral nem tudod beállítani a profilokat?
Mármint a kártya biosához hozzátenni még 2-őt, vagy 3-at is lehet, elmenteni, aztán rányomni a karira.

atesss
(őstag)
Nem véletlenül az órajelváltás nélküli modellre gondoltál?
Pl. itt is [link]azt írják, hogy "Azt még nem tudni, hogy a "Green Power" opció mekkora felárat eredményez, ahogy egyelőre az is rejtély, hogy mikor kezdi meg e videokártya-különlegessének forgalmazását a Sparkle.
"
Csak a PH-n ezt kihagyták a hírből...
A sima változatról itt van egy párnapos hír: [link]
Egy bolt meg ezalapján itt: [link], már az 35,4k kiskerben !
Akkor mennyi lesz ez a váltogatós... 
MOD:
Találtam még más boltban is:
[link] - Br. 34,5k
[link] - Br. 38k
De egyik sem az órajelváltogatós.
Van ahol újdonságnak írják, pedig a PH-n tényleg már márciusban volt róla hír: [link]
[ Szerkesztve ]

[CS]Blade2
(őstag)
Ilyen kell nekem 4db SLi-be, hogy és kész a Green filing. 

rviktor25
(tag)
nibitorral be tudsz állítani akár 4 profilt is (2d,3dlow, 3dhigh, extra). viszont én próbáltam 8800gt-vel és nem állítja át, hiába van a bios-ába írva.
ezen a kártyán max. a hűtés tetszik nekem 
Chiwasuu!!!

Cefet
(tag)
Bezzeg tavaly decemberben... 
Az ASUS karikhoz adnak SmartDoctor-t, az pl. tudja.
Ez a hűtő elég brutál, de már rég nem éri meg drága szart venni. Akkor inkább a leggyengébb változatot egy 4850-ből, vagy valami.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

antikomcsi
(PH! kedvence)
A nibitor nem állítja át az igaz, a filet el kell menteni, és dos alól nvflashel frissíteni.
Pár másodperces művelet, és elég egyszerű.
Én is gondoltam kipróbálom gyorsan, de az a nibitor ami xp-vel működött, most vista 64-en hibaüzenetet dob. Még beolvastatni sem tudom a kártya biosát.

waverider
(senior tag)
külön is kapható ez a 3,5" (vagy 5,25") tartozék?
van már egy calibre amihez passzolna...
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.