Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez már perverz. :D És akkora erőt fog kiadni, hogy hedsátnál leesik a fejed? :)

(#2) RexpecT válasza Drizzt (#1) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Egyszer használható csak :D.

Walter White is Bad*ss!!

(#3) Loha

Loha
(PH! kedvence)

Ez tényleg nagyon durva! :C
Azért egyszer kipróbálnék egy ilyet, vajon melyik játék támogatja? :U

[ Szerkesztve ]

(#4) NoX1

NoX1
(fanatikus tag)

Egy hackelt firmware és tényleg olyan erősséggel üt meg a mellény és a sisak, hogy ott maradsz :DDD

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#5) ent válasza Loha (#3) üzenetére

ent
(őstag)
LOGOUT blog

Egy Cod4 multi mapot végig bírnék egy ilyennel? Főleg ha gépágyúval lőnének dupla trap-pal! :DDD

R.I.P. Steve

(#6) HolyDay

HolyDay
(kvázi-tag)

"fejlövés hogyan befolyásolja a teljesítőképességét" --> drasztikusan :D

(#7) Sandormaster válasza Loha (#3) üzenetére

Sandormaster
(fanatikus tag)

Link

Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

(#8) Remington

Remington
(őstag)

vááá ez nagyon kemény:D kipróbálnám mindkettőt de sztem hosszú távon senki se használná. talán játéktermekben vagy ilyesmi helyeken lehetne pénzt csinálni belőle

(#9) schwartz

schwartz
(őstag)

Hogy lehet egy fejlovest szimulalni? :U Megall az esz... :))

Fuck yourself Jay Wilson

(#10) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Ez durva kicsit :Y

Van még mit fejlődniük :K

Kezd iPon szint lenni...

(#11) akosf

akosf
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

És ez most hogy is működik? Éles lőszer kell bele? :Y

(#12) Loha válasza Sandormaster (#7) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

Hú a COD2 multi nagyon durva lehet ilyen felszerelésben. Ennél márcsak az durvább, ha lanpartyra is elviszed, mindenki téged akarna lelőni :D

(#13) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Ez mar perverz.

(#14) TK36

TK36
(tag)

Jó kis sisak, de nem mennék ki vele az utcára, nem dizájnos. :D
Nem értem a sisaknál a fülvédőt, vagy mi lenne az ott. ;)

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#15) Stiky válasza Loha (#12) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Sőt, mindenki elkérné kipróbálni és önként futnának be a tűzvonalba. :D

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#16) Ad-m

Ad-m
(senior tag)

bele se merek gondolni, mi van ha zacsilövést is szimulálni akarnak, és ezt milyen kiegészítővel oldják meg :))

mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#17) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor lenne ez reális, ha pl sörétesnél úgy bordán csapna, hogy megrepedne 3 bordád és 2hétig lila lenne a fél oldalad, mintha kevlar lenne rajtad és úgy lőnének meg élessel :D mazochistáknak kötelező darab mindenképp...

mod: most olvasom, hogy a wow is támogatja... ott pl ha valamelyik 3emeletes boss oldalbacsap, akkor kettétör derékban a páncél? :D
szerintem annyira reális ez a cucc, mint pl egy ffb-es kormány az igazi vezetéshez képest :S

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#18) blackrulz válasza mephi666 (#17) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nem érted te ezt de még fiatal is vagy hozzá. ezzel az asszonyt lehet kezelni. főz mos mosogat, aztán néz hogy na mizu? elkezded felvenni a protektorokat, a kesztűt, a sisakot, a mellényt, akkor már tudja hogy babám ma cs-zek, nem kell magyarázkodni, ha vitára kerül a sor, akkor is jól jön ;]

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#19) replika

replika
(tag)

Ez kb. olyan mint a "fejjoystik", ha még emlékszik valaki rá, csak még használhatatlanabb. Gondold végig: megveszed, kipróbálod, érzed, hogy szar és ráadásul romlik a teljesítményed, aztán többet nem is használod.

cya

(#20) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ez már a vég... :D

(#21) westcoastog

westcoastog
(PH! addikt)

for überkocka vérpistikéknek :C :DDD :DD

(#22) Djuree válasza Loha (#3) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

cod4 támogatja.

majd beruházok egy ilyenre. 140 dollár nem pénz érte...

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#23) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

De tényleg , hogyan tud egy tiszta headshotot szimulálni monjduk egy Barret 50 Cal.-al ? :DD
Vagy van benne egy beépített elsütő szerkezet és ezzel az eddigi legjobb szimulációt kapják az FPS játékosok ? :Y
Na ne azért gondoljunk bele ! Egész hétvégén jácodunk egy ilyennel és másnap a suliba : "De tanárúr , nem tehetek róla , hogy egy őrült cheater belépett a szerverre és szétverte a gerincem ez a mellény :DDD " . Amúgy nem látok sok jövőt ez ilyen cuccoknak.
Inkább ne gondoljunk bele :W

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#24) Alchemist

Alchemist
(senior tag)

Kéne még egy cipő hozzá, ami az aknára lépést szimulálja...
:))

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#25) Siera

Siera
(senior tag)

ez odab@sz :D
vvennék ilyet szívesen,de minek ? :D

Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

(#26) Drizzt válasza Alchemist (#24) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak úgy nézne a szomszéd, ahogy befigyelsz a padlón keresztül. :DDD

(#27) ádyz

ádyz
(PH! addikt)

A melleny szerintem nem hulyeseg. :)

Fear-nal hogy urtanozza ha pl. megharap egy szornyecske?
Bf2, Bf242-nel lehet megjo. :K

(#28) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nézegetem, miket támogat a cucc... hát jericho meg bioshock... meg doom3... voltak ezekben akkora jószágok, amik rendesen rávertek az emberre... ha ezt reálisan le akarja szimulálni egy ilyen mellény, akkor abba legjobb esetben is belerokkanna a páciens... és akkor még nem beszéltünk nagy kaliberű lőfegyverekről... pl egy .45-össel már le lehet szakítani vállból valakinek a karját... ha meg nem így működik, akkor talán a mellékelt "masszázs-szoftvernek" van legtöbb értelme (már ha van ilyen)... egyébként csak poén kategória... de viccnek meg mondjuk drága :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#29) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Inkább egy minimum 720P-s működő VR sisakot szeretnék már ami tényleg beletesz a játékba. Arra kéne rámenni inkább, több ételelme lenne.

twitter: MatrixfanLive

(#30) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#31) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Kezdő játékosoknak kifejezetten jó.Hamar megtanulják használni a fedezéket...
amúgy ez már tényleg vicc. aki fps függő annak tutti nem kell főleg ha zavaró,aki meg nem annak meg azért.De ezt én ingyé' is meg tudom oldani.Barátnőm úgyis utálja ha játszok és olyankor mindíg szekál,h keveset foglalkozok vele. Ezentúl csak meg kell kérnem,h néha csapjon fültövön ha meghalok... és így még lehet ő is boldog lesz. :DDD

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#32) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Elég vicces leülni a gép elé mellényben és sisakban játszani... Még Wii-vel megértem, de így :DDD

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#33) Szanya

Szanya
(tag)

A valóságot az Élet szimulálja a legjobban. Az viszont egyeseknek túl drága.
És ha nem vagy brúszvilisz, akkor neked marad a műanyagsisak. Ha pedig arra is sajnálod, akkor ne szimulálj!

''Szanya csak egy van.''

(#34) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem ennek semmi értelme... Magánvélemény. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#35) i90venom

i90venom
(fanatikus tag)

Szerintem ehelyett inkább menjetek el paintballozni, az nagyobb élmény (árban akörül lesz), és legalább nem rohad a tüdőtök a szobában...

all glory is fleeting

(#36) L Balázs

L Balázs
(kvázi-tag)

Ezzel már nem lehet egyszerűen ülve játszani, de akkor már egy pisztoly szimulátor is kéne, ami azt is szimulálja, ha beszorul a fegyver és neked kell megjavítanod (nemám gombnyomásra :DDD ), meg egy futópad, ami minden irányba "fut", meg egy olyan szemüveg, amiben élőben látod a képet, meg egy kesztyű, ami benyomja a tenyered, ha felveszel egy tárgyat és ha lerobban a kezed, akkor virtuálisan "lecsatlakoztatja" a testedről és és és több hülyeség nem jut eszembe :))

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

http://ldmnyblzs.wordpress.com | http://twitter.com/ldmnyblzs

(#37) zeoos

zeoos
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Eltudom képzelni "vérpistikét" ahogy a nyári kánikulában ücsörög talpig beöltözve, szakad róla a verejték ... ilyenkor ezeknek a légkamráknak működése biztos átmegy életmentő szívmasszás funkcióba.
Biztos nem lesz olyan életképes vállalkozás, mint a vibrátor a maga nemében (igaz azt is csak a perverzek és a fatöküek használják) :DDD

"... nem tudtam, hogy lehetetlen (?!) ... ezért megcsináltam (!!!) ..."

(#38) djyuri

djyuri
(őstag)

Hát ez komoly :D

nem hittem,hogy még ezév végére meglepnek valamivel :D

Mekkorát üthet a cucc:D

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

(#39) djyuri válasza Antibazsi (#31) üzenetére

djyuri
(őstag)

Ez kemény:D Holnap megpróbálom haveron mit szól :D (cs-zik :DD )

(#40) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyenbe leülnék a gép elé szánalmasnak érezném magam... Gondolom az XXL méretből gyártanak legtöbbet, hogy a mcdonaldsig kimozduló amcsi is fel tudja húzni. Ez tipikusan az a cucc amit 1x ki lehet próbálni azt csókolom. Ha meg is venném 1x kipróbálnám, azt utána szekrény legalja...

[ Szerkesztve ]

(#41) Senki9876

Senki9876
(tag)
LOGOUT blog

Nagyon durva :DDD :DDD
be kell ilyet szerezni.
Lanpartyra csak ilyen cuccal lehetne résztvenni :DDD :DDD
Jajde röhögnék

"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce

(#42) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd megjelennek a vírusok erre. Lehetetlen lesz levenni, és addig ver téged, amíg önként nem utalod a pénzt.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#43) klambi

klambi
(őstag)

mennyél el paint ball-ozni vagy tényleg lőjétek le 1mást!

http://www.facebook.com/serverhive szerverhozzáférés! | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#44) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jól jön majd az USB-s bögremelegítő, ventilátor, stb mellé. :U

A címet sikerült félreolvasnom: "Bumm a fejbe - eltalált a hardver" ;]

[ Szerkesztve ]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#45) grabber

grabber
(őstag)
LOGOUT blog

A sisakban van füles?Mert ha nincs akkor hogy rakod a fejedre a fejhallgatót?

A világon minden szép, csak nem mindenki tudja értékelni a szépséget!      Galaxy S JVT Semaphore 1.9.0+Ext4

(#46) 30z.Samu

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez szerintem koránt sem fog akkora erőt kifejteni játék közben, akkor elég sok ember kimúlna! :D

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#47) sanzi89

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Én azért már csak kiváncsiságból is kipróbálnám.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#48) lezso6 válasza 30z.Samu (#46) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Lehet, hogy pont ez a céljuk... Pusztuljon a sok FPS-buzi! ;]

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#49) djyuri válasza lezso6 (#48) üzenetére

djyuri
(őstag)

A játékpiac viszi előre a gépfejlesztéseket a lakásokban :D ez csak valami nagy összeesküvés lehetne akkor :D

Pár haverrel sikítunk a fenti írásokon :D....hatalmas reakciódumák szabadultak fel:D

[ Szerkesztve ]

(#50) PHM válasza Ad-m (#16) üzenetére

PHM
(őstag)

Na, ezen behaltam!
Ha ezt megcsinálják, gondolom egyúttal a seggberúgás
szimulátort is megoldják. :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.