Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) monguz82

monguz82
(kvázi-tag)

igazi szépség :))
"ZEROtherm elnevezésű" - inkább gyártmányú :)

Evil is back! ||| rrfl.hu ||| HTC Sensation /w vracingdisplayPro

(#2) TheChos3nOne

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Most csak én értem félre a fogalmazást, vagy a cikk írója a hűtésnek adta a "Zerotherm" nevet, miközben az egy hűtés gyártó :F

"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

(#3) Peter13

Peter13
(tag)

WOW! OK, tudom hogy a 4890-ek nagyja elvileg viszi ugyanezt az órajelet, de azért nem rossz hogy ez esetben az emelt órajel garantált...legalább nem 1-2%-os "tuninggal" akarják az ember szemét kiszúrni. Ha tényleg 300 USD alatt marad, akkor nekem tetszik...meg az a hűtés is brutális :)

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

(#4) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős darab.

Láttam hogy még nincs hozzá fórumtéma, megnyitottam, de látom rosszul tettem. :W :W Elnézést a kontárkodásért.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#5) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az árába biztosan beleépítik a hatalmas selejtezési/garanciális arányt is.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#6) emmm

emmm
(senior tag)

Kíváncsi leszek, mikor jön már ki az 1 GHz-es gyári tuning...de közeledik :C Nem mintha ez nem lenne elég :D

(#7) finest

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt a húsz Mhz-et még kisajtolhatták volna a VPU-ból. Érdekes, h a fesz szabályzók hűtése nem aktív. A jó hír, h 2db 6 pines csati is elég neki.

“Don’t shoot, I’m Globish.”

(#8) bartucc válasza Depression (#5) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ezt is ide kell venni, mondjuk csak szelektálnak ami jobb jön ide, ami kevésbé jó meg a ref. kártyákra.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#9) CYX

CYX
(fanatikus tag)

mennyi is az alap? miről húzták 980-ra? Gondolom mincs hír esetleges fesz. módosításról

(#10) tacsk0

tacsk0
(tag)

Hello

Elegseges..

Udv tacsek

~˛-----˛/**

(#11) cizoe

cizoe
(őstag)
LOGOUT blog

"4400 MHz-es effektív órajelen üzemel."

fincsi... :U

(#12) bartucc válasza CYX (#9) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk lehet hogy van, csak nem mondják, nem lehet tudni. De nagyon tuningbarát hírben áll a 4790, szval nincs is sztem rá szükség, "csak" egy válogatottan jó GPU-ra. Tudtommal 850 az alap órajele a GPU-nak. :U

(#13) oliba válasza emmm (#6) üzenetére

oliba
(senior tag)
LOGOUT blog

ASUS már bejelentette :)

Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet pár barázdát vágni szegény memóriát hűtő lapokba? :F Annyira bénán néz ki így

[ Szerkesztve ]

(#14) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Méf mindig randa :( :D

(#15) Skizz

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

háth, 4870-nél voltak vezérlési gondok, reméljük itt nem lesznek.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#16) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

nekem nagyon bejövős

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#17) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

980/1100 :R
kar hogy nem sikerult / nem mertek bevallalni azt a +20 mhz-et :U

[ Szerkesztve ]

(#18) zuchy válasza gyiku (#17) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Majd úgyis jön a gyárilag tuningolt, azzal majd meglesz az 1GHz, de természetesen nem a gyári, az nem tom mennyi lesz talán 900. Majd a viszonteladók felhúzzák. :DD

PC-STYLE.hu

(#19) Gyuri27

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Powerék most sem fértek a bőrükbe. De kell is ki ne kerüljenek az amd kosarából. :DDD

diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

(#20) gyiku válasza zuchy (#18) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

ez is gyari :DDD szerintem te a referenciara gondolsz ;)

(#21) Chrys_

Chrys_
(senior tag)

Most szereltem össze vízhűtést, és az ilyen hírek után mindig arra gondolok, hogy milyen drága lehet hozzá egy egyedi hűtőlap :)

BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN

(#22) zuchy válasza gyiku (#20) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Eigen, arra, a tuningolt refre. :B Amúgy meg szép kártya! :))

PC-STYLE.hu

(#23) rhonin

rhonin
(senior tag)

No ez igen. Ez már nevezhető normális gyári tuningnak, bár ez már nem kicsit durva. :Y
Szép volt powercolor!! :C

(#24) Tomate válasza rhonin (#23) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez már 4895 :))

(#25) Traxx

Traxx
(őstag)

Ez fogadott, amikor rákattintottam a hírre :( Bár ez inkább a moddincomputer hibája, mint a PH-é...

A hírhez annyit, hogy nem lesz sose ilyen VGA-m (na jó, de...ha 20K-ért lehet mad kapni), ettől függetlenül jól feltolták :C

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#26) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt a 20Mhz-et tényleg rátolhatták volna....
De így is odaver. :))

Milyennapvan?

(#27) rhonin válasza Tomate (#24) üzenetére

rhonin
(senior tag)

jaja... :DD A 4899es meg 2gigás változat lesz 1000mhz-es gpu órajellel, csak hogy legyen még hely 49xx-asoknak is... ;]
Amúgy szerintem simán lesz 75 de inkább 80k hazánkban ez a csuda kártya.

(#28) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

GDDR5 memóriával?
Ez nem lesz semmi. ;]

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#29) Skizz válasza D1Rect (#26) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egen, 1Ghz-es GPU-val durca marketinget csinálhattak volna. :)

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#30) lsc válasza Skizz (#29) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt szerintem meghagyják a hisnek .

Az élet kegyetlen .

(#31) D1Rect válasza Skizz (#29) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Technikailag nem sokkal több mint 980 de Véréknél lehetne aratni... ;]

Milyennapvan?

(#32) LGLuke

LGLuke
(őstag)
LOGOUT blog

Brutális egy dög! Lassan gépet kellene cserélni, de nem tudom ennyit megér-e egy vga!?

(#33) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Nagyon megtetszett ez állat vga, :) lehet vga cserét kell beiktatnom.

(#34) 64b0r válasza Traxx (#25) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Nálam is ugyanez történt. Mondom mi a fene vírus van a prohardveren? De mivel én is avira-t használok, én inkább azt mondanám, hogy a vírusleiró szekvencia adott fals pozitív találatot. (Nekem azt is kiirta, hogy ez valami java-s trójainak az azonosítószekvenciáját találta meg.)

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#35) 64b0r válasza Skizz (#29) üzenetére

64b0r
(fanatikus tag)

Csak az a gond, hogy akkor még drágábban kéne mérniük a kártyát. :(
Ugyanis eleve szűrve vannak, amikre rá merik tenni a gyári tuningot (nyilván csak a jobban sikerült chipek bírják a dolgot) Egyszerű gazdasági érdekből álltak meg 980 MHz-nél:
Példa: (ex has, nem tudom mik a tényleges számok)
Ha 1000 darab chipből 500 db-ot fel tudunk húzni stabil 980 Mhz-re, de ezeknek csak a fele bírja stabilan az 1 GHz-et, akkor jobban járunk, ha eladunk 500 majdnem 1 Ghz-eset, mintha eladnánk 250 tényleg 1 Ghz-eset. Így 500 chipet lehet extra profitért értékesíteni ugyanazon a pofátlanul magas feláron, mintha csak 250 darabot adnánk el. (mielőtt valaki beleköt, azért írtam pofátlanul magasat, mert ez gyakorlatilag tiszta haszon nekik: ha ők válogatják le a chipeket, akkor pont ugyanannyiért veszik a jobbakat, mint az átlagosakat)

MOD: És egyébként is, a majdnem 1 GHz-es csipet is úgy jelenteti meg minden lap, hogy ott a névben az 1 GHz. :D (Pont ugyanaz mint a boltokban a 199.999 Ft-os TV-k, VP nem spórol semmit, de jobban alszik így, hogy nem kettessel kezdődő öszeget ad érte :DDD)

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#36) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég durvának néz ki, de szerintem már azt a +20MHz-et odaadhatták volna GPU órajel felől. :U

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#37) Csiborbogár válasza PH-User (#36) üzenetére

Csiborbogár
(őstag)
LOGOUT blog

Nem akartak többet válogatni.
Ahogy lejjebb is írták, megcéloztak egy értéket, amit a lehető legtöbb chip bír stabilan.

Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

(#38) Kopi31415

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Problémám: a hűtőbordák veszett közel vannak egymáshoz. Valaki belegondolt már abba miylen légáramlat lesz ennek környezetében a házban? Merre fogja terelni? Talán megérné valami füstölővel megnézni majd, mert én kissé érdekesnek tartom.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#39) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az, amiből egy párért odaadnám a fél karomat...

(#40) end09

end09
(kvázi-tag)

végre egy értelmes verzió... nem pedig a retardált 15 Mhz el megemelt 10 rongyal drágább balfütyiskedés.

(#41) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Szuper...

alba gu brath

(#42) Szemjuel válasza Traxx (#25) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

így jár aki blikket olvas :)) :P

(#43) Hevius válasza Szemjuel (#42) üzenetére

Hevius
(kvázi-tag)

Ez nagy igazság! :K

(#44) schwartz

schwartz
(őstag)

Ez brutalis tuning?

Fuck yourself Jay Wilson

(#45) Traxx válasza Szemjuel (#42) üzenetére

Traxx
(őstag)

:P

Végülis blokkolta a blokkolandót, csak meglepődtem, hogy itt még nem futottam bele ilyesmibe...

Ezgee: azért a karod többet ér :K

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#46) kovsol válasza Killing (#28) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

GDDR5 már nem új dolog :)

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#47) joshua7

joshua7
(PH! kedvence)

Kíváncsi lennék, mennyi fesszel megy.

Semper Fi

(#48) bejmuller válasza Traxx (#45) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valaki milyen tisztában van a feketepiaci árakkal... :)) :DDD

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#49) Keldor papa válasza joshua7 (#47) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szerintem csak válogatott GPU-k ezek, és szerintem limitált verzió lesz.

PH-User: Mondani könnyű...

(#50) IreN!CuS válasza schwartz (#44) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

Azért jobb mint az "átlag" OC,pl:MSI 2%al magasabb órajel és egyből OC...amikor már nem lehet mibe belekötni effektus :)) Mi lenne számodra a brutális tuning amire még garanciát is válalnál? :)

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.