igazi szépség
"ZEROtherm elnevezésű" - inkább gyártmányú 
Evil is back! ||| rrfl.hu ||| HTC Sensation /w vracingdisplayPro

igazi szépség
"ZEROtherm elnevezésű" - inkább gyártmányú 
Evil is back! ||| rrfl.hu ||| HTC Sensation /w vracingdisplayPro
Most csak én értem félre a fogalmazást, vagy a cikk írója a hűtésnek adta a "Zerotherm" nevet, miközben az egy hűtés gyártó 
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

WOW! OK, tudom hogy a 4890-ek nagyja elvileg viszi ugyanezt az órajelet, de azért nem rossz hogy ez esetben az emelt órajel garantált...legalább nem 1-2%-os "tuninggal" akarják az ember szemét kiszúrni. Ha tényleg 300 USD alatt marad, akkor nekem tetszik...meg az a hűtés is brutális 
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."
Tetszetős darab.
Láttam hogy még nincs hozzá fórumtéma, megnyitottam, de látom rosszul tettem.
Elnézést a kontárkodásért.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
(#5) Depression
Az árába biztosan beleépítik a hatalmas selejtezési/garanciális arányt is.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

Kíváncsi leszek, mikor jön már ki az 1 GHz-es gyári tuning...de közeledik
Nem mintha ez nem lenne elég 
Azt a húsz Mhz-et még kisajtolhatták volna a VPU-ból. Érdekes, h a fesz szabályzók hűtése nem aktív. A jó hír, h 2db 6 pines csati is elég neki.
“Don’t shoot, I’m Globish.”
Hát ezt is ide kell venni, mondjuk csak szelektálnak ami jobb jön ide, ami kevésbé jó meg a ref. kártyákra.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

mennyi is az alap? miről húzták 980-ra? Gondolom mincs hír esetleges fesz. módosításról
"4400 MHz-es effektív órajelen üzemel."
fincsi... 
Mondjuk lehet hogy van, csak nem mondják, nem lehet tudni. De nagyon tuningbarát hírben áll a 4790, szval nincs is sztem rá szükség, "csak" egy válogatottan jó GPU-ra. Tudtommal 850 az alap órajele a GPU-nak. 
ASUS már bejelentette 
Én csak azt nem értem, hogy miért nem lehet pár barázdát vágni szegény memóriát hűtő lapokba?
Annyira bénán néz ki így
[ Szerkesztve ]
háth, 4870-nél voltak vezérlési gondok, reméljük itt nem lesznek.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

nekem nagyon bejövős
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

980/1100
kar hogy nem sikerult / nem mertek bevallalni azt a +20 mhz-et 
[ Szerkesztve ]
Majd úgyis jön a gyárilag tuningolt, azzal majd meglesz az 1GHz, de természetesen nem a gyári, az nem tom mennyi lesz talán 900. Majd a viszonteladók felhúzzák. 
PC-STYLE.hu

Powerék most sem fértek a bőrükbe. De kell is ki ne kerüljenek az amd kosarából. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

ez is gyari
szerintem te a referenciara gondolsz 

Most szereltem össze vízhűtést, és az ilyen hírek után mindig arra gondolok, hogy milyen drága lehet hozzá egy egyedi hűtőlap 
BF2: [HUN]Chrys00; BF3: [ThoR] Chrys_HUN
Eigen, arra, a tuningolt refre.
Amúgy meg szép kártya! 
PC-STYLE.hu

No ez igen. Ez már nevezhető normális gyári tuningnak, bár ez már nem kicsit durva.
Szép volt powercolor!! 
Ez már 4895 

Ez fogadott, amikor rákattintottam a hírre
Bár ez inkább a moddincomputer hibája, mint a PH-é...
A hírhez annyit, hogy nem lesz sose ilyen VGA-m (na jó, de...ha 20K-ért lehet mad kapni), ettől függetlenül jól feltolták 
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
Azt a 20Mhz-et tényleg rátolhatták volna....
De így is odaver. 
Milyennapvan?

jaja...
A 4899es meg 2gigás változat lesz 1000mhz-es gpu órajellel, csak hogy legyen még hely 49xx-asoknak is...
Amúgy szerintem simán lesz 75 de inkább 80k hazánkban ez a csuda kártya.
GDDR5 memóriával?
Ez nem lesz semmi. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Egen, 1Ghz-es GPU-val durca marketinget csinálhattak volna. 
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
Azt szerintem meghagyják a hisnek .
Az élet kegyetlen .
Technikailag nem sokkal több mint 980 de Véréknél lehetne aratni... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyennapvan?
Brutális egy dög! Lassan gépet kellene cserélni, de nem tudom ennyit megér-e egy vga!?

Nagyon megtetszett ez állat vga,
lehet vga cserét kell beiktatnom.

Nálam is ugyanez történt. Mondom mi a fene vírus van a prohardveren? De mivel én is avira-t használok, én inkább azt mondanám, hogy a vírusleiró szekvencia adott fals pozitív találatot. (Nekem azt is kiirta, hogy ez valami java-s trójainak az azonosítószekvenciáját találta meg.)
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

Csak az a gond, hogy akkor még drágábban kéne mérniük a kártyát.
Ugyanis eleve szűrve vannak, amikre rá merik tenni a gyári tuningot (nyilván csak a jobban sikerült chipek bírják a dolgot) Egyszerű gazdasági érdekből álltak meg 980 MHz-nél:
Példa: (ex has, nem tudom mik a tényleges számok)
Ha 1000 darab chipből 500 db-ot fel tudunk húzni stabil 980 Mhz-re, de ezeknek csak a fele bírja stabilan az 1 GHz-et, akkor jobban járunk, ha eladunk 500 majdnem 1 Ghz-eset, mintha eladnánk 250 tényleg 1 Ghz-eset. Így 500 chipet lehet extra profitért értékesíteni ugyanazon a pofátlanul magas feláron, mintha csak 250 darabot adnánk el. (mielőtt valaki beleköt, azért írtam pofátlanul magasat, mert ez gyakorlatilag tiszta haszon nekik: ha ők válogatják le a chipeket, akkor pont ugyanannyiért veszik a jobbakat, mint az átlagosakat)
MOD: És egyébként is, a majdnem 1 GHz-es csipet is úgy jelenteti meg minden lap, hogy ott a névben az 1 GHz.
(Pont ugyanaz mint a boltokban a 199.999 Ft-os TV-k, VP nem spórol semmit, de jobban alszik így, hogy nem kettessel kezdődő öszeget ad érte
)
[ Szerkesztve ]
On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.
Elég durvának néz ki, de szerintem már azt a +20MHz-et odaadhatták volna GPU órajel felől. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Nem akartak többet válogatni.
Ahogy lejjebb is írták, megcéloztak egy értéket, amit a lehető legtöbb chip bír stabilan.
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
Problémám: a hűtőbordák veszett közel vannak egymáshoz. Valaki belegondolt már abba miylen légáramlat lesz ennek környezetében a házban? Merre fogja terelni? Talán megérné valami füstölővel megnézni majd, mert én kissé érdekesnek tartom.
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Ez az, amiből egy párért odaadnám a fél karomat...

végre egy értelmes verzió... nem pedig a retardált 15 Mhz el megemelt 10 rongyal drágább balfütyiskedés.

így jár aki blikket olvas

Ez nagy igazság! 

Ez brutalis tuning?
Fuck yourself Jay Wilson

Végülis blokkolta a blokkolandót, csak meglepődtem, hogy itt még nem futottam bele ilyesmibe...
Ezgee: azért a karod többet ér 
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

GDDR5 már nem új dolog 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

Kíváncsi lennék, mennyi fesszel megy.
Semper Fi
valaki milyen tisztában van a feketepiaci árakkal...

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)
Szerintem csak válogatott GPU-k ezek, és szerintem limitált verzió lesz.
PH-User: Mondani könnyű...

Azért jobb mint az "átlag" OC,pl:MSI 2%al magasabb órajel és egyből OC...amikor már nem lehet mibe belekötni effektus
Mi lenne számodra a brutális tuning amire még garanciát is válalnál? 
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/