Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#1) LackoMester

LackoMester
(őstag)
LOGOUT blog

olyan Razeros kinézetü a dolog...
"26 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni"ki a fene fog egyszerre ennyi billentyüt lenyomni..hülyeség :(
egy tesztre kiváncsi lennék :K

COD4, MW2 <> Steam, Xfire : LackoMester < Cpt. Price & Hattori Hanzo forever >

(#2) rankesz

rankesz
(senior tag)

az amcsi ára nem is rossz. Csak kár hogy az a 12 ezer forint lesz vagy 20-25 mire hozzánk elér.
Én a billentyűk nyomáspontjára lennék kíváncsi, ha hozza a ThinkPad-ek komfortját már szaladnék is az üzletbe...

. -= Samsung Galaxy S =-

(#3) drr

drr
(lelkes újonc)

Határozottan tetszik!
Valami hasonlót nem lehet venni "emberi" áron?

ASUS P5K SE/EPU, E5200, 2X2Gb Transcend DDR2-800MHz, MSI RX3870 OC, 2x320Gb SATA II HDD (Samsung, WD), Samsung SH-S223F DVD-RW, Chieftec GPS-400AA-101A, BenQ G2020HD LCD 20', Windows 7 Ultimate

(#4) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

26 billentyű? Növesztek még 5 kezet... :DDD
De az ára, felesleges extra felnyomja.

A muszály az muszáj... || Ha egy privátra nem válaszolnék, jelezd nyugodtan!

(#5) gtasystem

gtasystem
(senior tag)
LOGOUT blog

nameg ha lenne mondjuk magyar kiosztással is..akkor a $60 nem is lenne rossz..
egyszerűen nem lehet normális világító billentyűzetet kapni.. :((

nem zörög a haraszt, ha nem piszkálod paraszt..

(#6) Taybore

Taybore
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez is csak egy gamer kütyü. Sima USB-s billentyűzettel is ugyanúgy lehet játszani. Maximum olyan (tényleg) profiknak kellhet ilyen, akik CPL-en vagy WCG-n játszanak. Ott meg biztos nem is engedélyezett :)

gyk:
CPL - Cyberathlete Professional League
WCG - World Cyber Games

http://aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > ???

(#7) mephi666

mephi666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a terhelhetőség kapcsán először arra gondoltam, hogy törhetetlen a billentyű... láttam én már olyat, aki lanpartin derékba törte a billentyűzetének karrierjét :D 26billentyű? az ujjanként majdnem 3... parasztvakításra jó, mint az 5001dpi-s egér... :( (a huf-os árát pedig nem szeretném tudni)

"Két rendőr jön ki angolóráról cigarettaszünetet tartani és villogtatni akarják tudásukat: -Stone fire? -No, sky!"

(#8) Morden24 válasza LackoMester (#1) üzenetére

Morden24
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért lenne hülyeség?

Amikor lefreggelik a csávót a multipléjerben, és dühében dupla ököllel b_sz rá a billentyűzetre, akkor igen fontos, hogy az összes lenyomást érzékelje :D

Things that try to look like things often do look more like things than things.

(#9) Pubszon

Pubszon
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszetős kis dög.
Csak kár, hogy 10K+ -ba kerül majd itthon. :U

///Google - LG GT540 Optimus @ 1.6 Android///

(#10) Timyyy válasza gtasystem (#5) üzenetére

Timyyy
(senior tag)
LOGOUT blog

Én az olyan bill-t alapból kizárom amin 1 soros enter van... akármilyen jó is, a büdös életbe soha nem fogom megvenni, csak ezért az 1 dologért.

PDA eladó ÁRON ALUL!! 15000 FT!! (HP iPAQ h2210): http://hardverapro.hu/apro/elado_hp_ipaq_h2210_pda_iranyar_25_000_ft_2/friss.html

(#11) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

végre egy billentyűzet, ami nem vinnyog, ha ráfekszik a macska :D

mindig is ilyenre vágytam

szerk.: egysoros enter. fukk. otthon is az van, kínomban már az ű betűt kiszedtem, mert mindig hozzányomtam, úgyhogy azóta hosszú ű-t AltGr-ö + u kombóval csinálok :DDD

[ Szerkesztve ]

Ich bin fritzkandur. Valaki vegye mán' meg a PDA-mat! Fizetett sörök átvétele: Monor, Ilzer söröző, egyeztetés PM-ben. "Az ember, aki nem beszél összevissza, hanem MINDIG "ESTÉT" köszön." [localhost]

(#12) drr válasza Mr.Csizmás (#11) üzenetére

drr
(lelkes újonc)

:DD

ASUS P5K SE/EPU, E5200, 2X2Gb Transcend DDR2-800MHz, MSI RX3870 OC, 2x320Gb SATA II HDD (Samsung, WD), Samsung SH-S223F DVD-RW, Chieftec GPS-400AA-101A, BenQ G2020HD LCD 20', Windows 7 Ultimate

(#13) Taybore válasza Mr.Csizmás (#11) üzenetére

Taybore
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Úgy érted TE szoktál a bill-en feküdni, és nem tudsz aludni a csipogástól? :DDD

http://aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > ???

(#14) Mr.Csizmás válasza Taybore (#13) üzenetére

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

:P

Ich bin fritzkandur. Valaki vegye mán' meg a PDA-mat! Fizetett sörök átvétele: Monor, Ilzer söröző, egyeztetés PM-ben. "Az ember, aki nem beszél összevissza, hanem MINDIG "ESTÉT" köszön." [localhost]

(#15) zabcs80 válasza rankesz (#2) üzenetére

zabcs80
(kvázi-tag)

16K-nál nem hiszem, hogy több lesz, mert az X6 kerül nálunk annyiba.
Nekem az van, nagyon jó bill. :)

(#16) &rew válasza Timyyy (#10) üzenetére

&rew
(őstag)

jaja, egysoros enter csak azoknak jo, akik gyakran hasznalnak konzolt vagy scriptelnek sokat, a "|" gyakran kell es ott jo helyen van. akiknek meg nincs ra szukseguk, utaljak.

kedvencek: muszály, külömböző, nállad, terra, utánna, egyenlőre

(#17) Morden24 válasza &rew (#16) üzenetére

Morden24
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem meg megszokás és/vagy kézméret kérdése.

Nekem pl. teljesen indifferens, hogy egy vagy kétsoros-e az enter.

(#18) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Na ezen mar lehet rendesen Motal Combatozni. ;]

"naja de gondolom nem is tudsz vele villogni, mondjuk azt se tudom mi az a covon a lanyok meg az ipodra buknak szal egyik oldalrol nyertel a masikrol meg szivtal" - by cwn

(#19) CsiguszMaxim válasza Taybore (#13) üzenetére

CsiguszMaxim
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mert te sose aludtál még be gép előtt lan partyn? Csepp álló változat nincs? Csak mert akkor az is ki van küszöbölve, hogy alvás közben néha folyik a nyálam :DDD

Negyedes: Ott a pont. A 4. pl rendszeresen össze akadt a töménytelen mennyiségű kombo csapkodásakor két játékos esetén.

Nagyon OFF: Mortal Kombat by me ;] : [link]

[ Szerkesztve ]

Probber: " Ezek szerint a vízhűtés és léghűtés után a földhűtés a legjobb alternatíva. :) " 3.Aragorn: " Lassan meglesz mind a 4 őselem. Bár a tűz-hűtés fölvetne néhány problémát... "

(#20) Hebry válasza negyedes (#18) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Én is erre gondoltam.
FAtality-ket betenni gyorsgombra... :DDD

Mr.Csizmás:
Beteg vagy... :DDD (enter)

[ Szerkesztve ]

(#22) arpeen2 válasza Timyyy (#10) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Egyetértek.

(#23) LackoMester válasza Morden24 (#8) üzenetére

LackoMester
(őstag)
LOGOUT blog

ja-ja :D vagy esetleg ráfekszik a billentyüzetre :D

COD4, MW2 <> Steam, Xfire : LackoMester < Cpt. Price & Hattori Hanzo forever >

(#24) &rew válasza Morden24 (#17) üzenetére

&rew
(őstag)

mar nekem is. csak megprobaltam megindokolni h vajh miert/kiknek csinalnak megis ilyet.
a regi sun billentyuzeteken meg nem volt szempont a helysporolas, mint ma a tiptopokon, tehat ott pl nem ezert lett ez az elrendezes.

[ Szerkesztve ]

kedvencek: muszály, külömböző, nállad, terra, utánna, egyenlőre

(#25) Muton válasza LackoMester (#1) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

>> ő << majd lenyomja egyszerre, hidd el :DDD

[ Szerkesztve ]

Prostatikus vogon Jeltz for President

(#26) Morden24 válasza &rew (#24) üzenetére

Morden24
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igazából lehet, hogy csak én látom így, de az egysoros enter sokkal kompaktabb kinézetet ad a klavinak, ami egyben azt is jelenti, hogy kisebbnek, vékonyabbnak, ergo modernebbnek tűnik.

Személy szerint a kétsoros entert totális helypazarlásnak tartom, ugyanúgy mint a buzinagy del gombot.
Más kérdés, hogy nemhogy virsliujjaim nincsenek, de kifejezetten vékonyak, szóval lehet ezért nagy a szám.

(#27) mephi666 válasza &rew (#24) üzenetére

mephi666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szűk 1év alatt nem tudtam megszokni a rövidenteres billemet... esetek nagy részében nyomom enter mellé az ű-t is... (illumináltan meg 10-ből 9-szer) nagyon meg vagyok elégedve ezzel az a4tech-el, de ez az 1 dolog néha bosszant... :( ennél csak az volt a rosszabb, amikor jöttek azok a billentyűk, amiken a kurzornyilak és a del/end/pg dwn hármas közé kerültek a power off/sleep/stb gombok :W

"Két rendőr jön ki angolóráról cigarettaszünetet tartani és villogtatni akarják tudásukat: -Stone fire? -No, sky!"

(#28) PH-User

PH-User
(őstag)
LOGOUT blog

Gyakorlati haszna a 26 bill. egyszerre való lenyomásának? :U

★PH-User-nak 65 pozitív értékelése van és nincsen negatív értékelése a fórumon!★

(#29) Mr.Csizmás válasza mephi666 (#27) üzenetére

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

ja télleg, ua.olyan bill. van nekünk :DDD :W

(#30) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Mar egy ideje varom az X4es erkezeset, klaszikus kinezet par makro gombbal es vilagitassal. Ennel tobbre nincs szuksegem. Az arat se tartom tul veszelyesnek a Logitech csodarendszerei 2x ennyibe kerulnek.

(#31) caizzz

caizzz
(fanatikus tag)

Az X5 mellé jó lenne egy ilyen. :)

qaywsxedc

(#32) bjay

bjay
(lelkes újonc)

nekem bejön ez a klaviatúra, pláne hogy megjegyzi a beállításokat! :K jófféle :)

G.I. José A real mexican hero :D |Megbízhatóságom-> http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bjay

(#33) bjay válasza PH-User (#28) üzenetére

bjay
(lelkes újonc)

lehet, gondoltak a civilben szintetizátoros gamerekre :D

G.I. José A real mexican hero :D |Megbízhatóságom-> http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bjay

(#34) Mr.Csizmás válasza bjay (#33) üzenetére

Mr.Csizmás
(őstag)
LOGOUT blog

[link] :DD neki is X4 van?

[ Szerkesztve ]

(#35) Perillustris

Perillustris
(fanatikus tag)

Én egy igazán halk billentyűzetnek örülnék, ami játszani is jó.

Perillustris

(#36) Kalandor válasza PH-User (#28) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A lanparty szünetében négykezes zongoradarabokat lehet játszani :)

eloszto.hu - családi költségvetés-tervezés (házipénztár) - próbáld ki!

(#37) mmdms

mmdms
(senior tag)
LOGOUT blog

Gitárhíróhoz jól jönne, a legtöbb billentyűzeten van egy olyan kombó amit nem lehet lefogni. Ezen jó lenne.

Eladó DELL OPTIPLEX GX270 ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

(#38) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

26 gomb egyszerre? :U

10 újam van vazze. elég lett volna ha 12-15-öt bír, nem?

amikor olvastam a cikk címét de nem néztem a képet hírtelen erre gondoltam:

[link]

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek itt n-szamurájok (pontos j te ba*om)"

(#39) Yürei válasza Taybore (#6) üzenetére

Yürei
(újonc)

"Maximum olyan (tényleg) profiknak kellhet ilyen, akik CPL-en vagy WCG-n játszanak."
Biztos vagyok benne hogy ők inkább valami komolyabbat funkciókban gazdagabbat használnak. A 26 gomb dolgot én sem értem.. azt hiszik van aki ököllel játszik újak helyett?! :D

*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************

(#40) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Nem kell megijedni attol hogy most egyszerre akar 26ot is le lehet nyomni...nem kotelezo. Ennel a billentyuzetnel az egyedi megoldas ennyit tesz lehetove. Szerintem inkabb azon van a hangsuly hogy egyszerre tobb mint 3 gombot lehet egyszerre hasznalni. Tobbfele negy esetleg 5 gombbol allo kombot lehet beallitani. Nem csak jatekba de akar shortcutokkal jolmegaldott programokba is...

(#41) FTeR

FTeR
(PH! addikt)

ez a 26 olyan lehet, mint a 20m vizálló órák, a csapvizet még kibírják.

hmm, régi szép időkben MK-t ketten nyomtuk egy billen. ez legalább biztos elbírta volna...

[ Szerkesztve ]

"If Jim Allchin had made a different call and released XP SP2 as a separate product, WinXP might have gone into the record books as a miserable failure..." [ZDNet]

(#42) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én először azt hittem, hogy ez valami strapabíró cuccos. A 26 gomb nem semmi, azt maximum teljesen részegen tudnám lenyomni egyszerre, ha ráborulnék a billentyűzetre. :D

(#43) Adams007

Adams007
(kvázi-tag)

Egész jól néz ki a billentyűzet, csak kérdés, hogy lehet-e magyar kiosztással kapni. Mondjuk az ára is valószínűleg 20e Ft körül lesz.

hejesírásó: először nekem is a rakéta jutott eszembe róla, nem gondoltam, hogy billentyűzetről szól a hír :DDD

[ Szerkesztve ]

(#44) bjay válasza Mr.Csizmás (#34) üzenetére

bjay
(lelkes újonc)

gigaLOL :D :)) :))

(#45) Duree

Duree
(őstag)

Nagyon jó remek az ára is.Gondolom magyar kiosztással nemigazán fog megjelenni

Notebook javítás,Notebook alaplapjavítás smd szinten akár chipkészlet cserével.Vga kártya javítás csere,Kijelzö csere javítás.Akku beszerzés eredeti és utángyártott is,tartozékok,alkatrészek beszerzése.Új készülékek árusítása

(#46) hejesírásó válasza Yürei (#39) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

ha dagadt amcsikra tervezték akkor kellhet a 26 gomb annyit simán lenyomsz hurkás ujjakkal :))

"Nincsenek itt n-szamurájok (pontos j te ba*om)"

(#47) Yürei válasza hejesírásó (#46) üzenetére

Yürei
(újonc)

Vagy mint az az idegbeteg német kis srác :D
Minden esetre ennyi pénzért már komolyabbat / jobbat is kapni.
Ráadásul azokon nem éktelenkedik microsoft logo. :D

*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************

(#48) nyunyu válasza Mr.Csizmás (#11) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

szerk.: egysoros enter. fukk. otthon is az van, kínomban már az ű betűt kiszedtem, mert mindig hozzányomtam

Ketsoros Enter fukk.

Ma kolleganak irtam magyarul mailt melohelyen, siman Entert nyomtam az Ű helyett... :DDD

Egypalcas bazari Icon7 nem rulz.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#49) nyunyu válasza Yürei (#47) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Minden esetre ennyi pénzért már komolyabbat / jobbat is kapni.
Ráadásul azokon nem éktelenkedik microsoft logo. :D

Nem tudom mi a bajod az MS-sel, egyik legjobb hardvergyarto.

Legalabb olyan jok a billzeteik, mint a Logitechek, aztan nincs is annyira elszallva arazasban.

Egyedul a magyar kiosztas tamogatasa hagy kivannivalot, de hat azt is meg lehet oldani mondjuk egy nemet billzet beszerzesevel.

Most hirtelen nem tudnek olyan billzetet mondani, amire szivesen cserelnem le a 4 eves utott-kopott Ergo4000-emet.
Max egy uj Ergo4000-re :))

Hmm, ha osszecsomagolnak az NWEK7000-et egy Explorer Mouse-zal, rohannek venni...
Asztalon tologatos bogrevel viszont nem kell.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#50) Yürei válasza nyunyu (#49) üzenetére

Yürei
(újonc)

Nem tudom, nálam ez olyasmi mint hogy nem vennékLG lcd tv-t csak samsung-ot.
Nem igazán tudom megindokolni a microsoft-al annak termékein belül is a windows-al csak a gondom van állandóan. :D
Én kérek elnézést ha úgy jött le hogy a terméket ócsárolom.
Mivel nem próbáltam sosem így csak egyszerű vélemény nyilvánítás amit írtam.
Más is írta hogy mire Magyar honban megvásárolható lesz xyz forint lesz. akkor kapásból az jutott eszembe hogy annyi pénzért már kapok egy felszereltségben jóval gazdagabb funkcióiban a játékosokat még jobban kiszolgáló billentyűzetet.

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.