olyan Razeros kinézetü a dolog...
"26 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni"ki a fene fog egyszerre ennyi billentyüt lenyomni..hülyeség 
egy tesztre kiváncsi lennék 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
olyan Razeros kinézetü a dolog...
"26 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni"ki a fene fog egyszerre ennyi billentyüt lenyomni..hülyeség 
egy tesztre kiváncsi lennék 

az amcsi ára nem is rossz. Csak kár hogy az a 12 ezer forint lesz vagy 20-25 mire hozzánk elér.
Én a billentyűk nyomáspontjára lennék kíváncsi, ha hozza a ThinkPad-ek komfortját már szaladnék is az üzletbe...
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Határozottan tetszik!
Valami hasonlót nem lehet venni "emberi" áron?
zolee76
26 billentyű? Növesztek még 5 kezet... 
De az ára, felesleges extra felnyomja.
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
nameg ha lenne mondjuk magyar kiosztással is..akkor a $60 nem is lenne rossz..
egyszerűen nem lehet normális világító billentyűzetet kapni.. 
Magyarország a lehetőségek hazája..Kemény, megfeszített munkával, mindenkinek lehetősége van elérni egy tisztességes pakisztáni kecskepásztor életszínvonalát..
Ez is csak egy gamer kütyü. Sima USB-s billentyűzettel is ugyanúgy lehet játszani. Maximum olyan (tényleg) profiknak kellhet ilyen, akik CPL-en vagy WCG-n játszanak. Ott meg biztos nem is engedélyezett 
gyk:
CPL - Cyberathlete Professional League
WCG - World Cyber Games
www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S
a terhelhetőség kapcsán először arra gondoltam, hogy törhetetlen a billentyű... láttam én már olyat, aki lanpartin derékba törte a billentyűzetének karrierjét
26billentyű? az ujjanként majdnem 3... parasztvakításra jó, mint az 5001dpi-s egér...
(a huf-os árát pedig nem szeretném tudni)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Miért lenne hülyeség?
Amikor lefreggelik a csávót a multipléjerben, és dühében dupla ököllel b_sz rá a billentyűzetre, akkor igen fontos, hogy az összes lenyomást érzékelje 
Sectumsempra - For Enemies
Tetszetős kis dög.
Csak kár, hogy 10K+ -ba kerül majd itthon. 
http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23
Én az olyan bill-t alapból kizárom amin 1 soros enter van... akármilyen jó is, a büdös életbe soha nem fogom megvenni, csak ezért az 1 dologért.
http://www.youtube.com/user/Timyyy21/videos
végre egy billentyűzet, ami nem vinnyog, ha ráfekszik a macska 
mindig is ilyenre vágytam
szerk.: egysoros enter. fukk. otthon is az van, kínomban már az ű betűt kiszedtem, mert mindig hozzányomtam, úgyhogy azóta hosszú ű-t AltGr-ö + u kombóval csinálok 
[ Szerkesztve ]
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

zolee76
Úgy érted TE szoktál a bill-en feküdni, és nem tudsz aludni a csipogástól? 
www.aranykopesek.com | Nokia 3210 > 7110 > 7650 > N70 > N85 (+6300) > Samusng Galaxy S

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

16K-nál nem hiszem, hogy több lesz, mert az X6 kerül nálunk annyiba.
Nekem az van, nagyon jó bill. 
Eladó Fizik Gobi XM nyereg

jaja, egysoros enter csak azoknak jo, akik gyakran hasznalnak konzolt vagy scriptelnek sokat, a "|" gyakran kell es ott jo helyen van. akiknek meg nincs ra szukseguk, utaljak.
dodge charger - ford mustang - dodge challenger
Szerintem meg megszokás és/vagy kézméret kérdése.
Nekem pl. teljesen indifferens, hogy egy vagy kétsoros-e az enter.
Na ezen mar lehet rendesen Motal Combatozni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
powerd by mango, no more droid
Mert te sose aludtál még be gép előtt lan partyn? Csepp álló változat nincs? Csak mert akkor az is ki van küszöbölve, hogy alvás közben néha folyik a nyálam 
Negyedes: Ott a pont. A 4. pl rendszeresen össze akadt a töménytelen mennyiségű kombo csapkodásakor két játékos esetén.
Nagyon OFF: Mortal Kombat by me
: [link]
[ Szerkesztve ]
Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

Én is erre gondoltam.
FAtality-ket betenni gyorsgombra... 
Mr.Csizmás:
Beteg vagy...
(enter)
[ Szerkesztve ]

Egyetértek.
ja-ja
vagy esetleg ráfekszik a billentyüzetre 

mar nekem is. csak megprobaltam megindokolni h vajh miert/kiknek csinalnak megis ilyet.
a regi sun billentyuzeteken meg nem volt szempont a helysporolas, mint ma a tiptopokon, tehat ott pl nem ezert lett ez az elrendezes.
[ Szerkesztve ]
dodge charger - ford mustang - dodge challenger
Igazából lehet, hogy csak én látom így, de az egysoros enter sokkal kompaktabb kinézetet ad a klavinak, ami egyben azt is jelenti, hogy kisebbnek, vékonyabbnak, ergo modernebbnek tűnik.
Személy szerint a kétsoros entert totális helypazarlásnak tartom, ugyanúgy mint a buzinagy del gombot.
Más kérdés, hogy nemhogy virsliujjaim nincsenek, de kifejezetten vékonyak, szóval lehet ezért nagy a szám.
szűk 1év alatt nem tudtam megszokni a rövidenteres billemet... esetek nagy részében nyomom enter mellé az ű-t is... (illumináltan meg 10-ből 9-szer) nagyon meg vagyok elégedve ezzel az a4tech-el, de ez az 1 dolog néha bosszant...
ennél csak az volt a rosszabb, amikor jöttek azok a billentyűk, amiken a kurzornyilak és a del/end/pg dwn hármas közé kerültek a power off/sleep/stb gombok 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Gyakorlati haszna a 26 bill. egyszerre való lenyomásának? 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
ja télleg, ua.olyan bill. van nekünk

Mar egy ideje varom az X4es erkezeset, klaszikus kinezet par makro gombbal es vilagitassal. Ennel tobbre nincs szuksegem. Az arat se tartom tul veszelyesnek a Logitech csodarendszerei 2x ennyibe kerulnek.
Az X5 mellé jó lenne egy ilyen. 
marakujás kőbányai

nekem bejön ez a klaviatúra, pláne hogy megjegyzi a beállításokat!
jófféle 
"Csonka Magyarország nem ország, Csonka Pici nem pici" /Maksa Zoltán/

lehet, gondoltak a civilben szintetizátoros gamerekre 
[link]
neki is X4 van?
[ Szerkesztve ]

Én egy igazán halk billentyűzetnek örülnék, ami játszani is jó.
Perillustris
A lanparty szünetében négykezes zongoradarabokat lehet játszani 
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Gitárhíróhoz jól jönne, a legtöbb billentyűzeten van egy olyan kombó amit nem lehet lefogni. Ezen jó lenne.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
26 gomb egyszerre? 
10 újam van vazze. elég lett volna ha 12-15-öt bír, nem?
amikor olvastam a cikk címét de nem néztem a képet hírtelen erre gondoltam:
[ Szerkesztve ]

"Maximum olyan (tényleg) profiknak kellhet ilyen, akik CPL-en vagy WCG-n játszanak."
Biztos vagyok benne hogy ők inkább valami komolyabbat funkciókban gazdagabbat használnak. A 26 gomb dolgot én sem értem.. azt hiszik van aki ököllel játszik újak helyett?! 
*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************

Nem kell megijedni attol hogy most egyszerre akar 26ot is le lehet nyomni...nem kotelezo. Ennel a billentyuzetnel az egyedi megoldas ennyit tesz lehetove. Szerintem inkabb azon van a hangsuly hogy egyszerre tobb mint 3 gombot lehet egyszerre hasznalni. Tobbfele negy esetleg 5 gombbol allo kombot lehet beallitani. Nem csak jatekba de akar shortcutokkal jolmegaldott programokba is...

ez a 26 olyan lehet, mint a 20m vizálló órák, a csapvizet még kibírják.
hmm, régi szép időkben MK-t ketten nyomtuk egy billen. ez legalább biztos elbírta volna...
[ Szerkesztve ]
Én először azt hittem, hogy ez valami strapabíró cuccos. A 26 gomb nem semmi, azt maximum teljesen részegen tudnám lenyomni egyszerre, ha ráborulnék a billentyűzetre. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Egész jól néz ki a billentyűzet, csak kérdés, hogy lehet-e magyar kiosztással kapni. Mondjuk az ára is valószínűleg 20e Ft körül lesz.
hejesírásó: először nekem is a rakéta jutott eszembe róla, nem gondoltam, hogy billentyűzetről szól a hír 
[ Szerkesztve ]

gigaLOL

Nagyon jó remek az ára is.Gondolom magyar kiosztással nemigazán fog megjelenni
ha dagadt amcsikra tervezték akkor kellhet a 26 gomb annyit simán lenyomsz hurkás ujjakkal 

Vagy mint az az idegbeteg német kis srác 
Minden esetre ennyi pénzért már komolyabbat / jobbat is kapni.
Ráadásul azokon nem éktelenkedik microsoft logo. 
*******************Customer: "How fast will my COM ports go?"******************** *************Tech Support: "How hard can you throw your computer?"**************

szerk.: egysoros enter. fukk. otthon is az van, kínomban már az ű betűt kiszedtem, mert mindig hozzányomtam
Ketsoros Enter fukk.
Ma kolleganak irtam magyarul mailt melohelyen, siman Entert nyomtam az Ű helyett... 
Egypalcas bazari Icon7 nem rulz.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Minden esetre ennyi pénzért már komolyabbat / jobbat is kapni.
Ráadásul azokon nem éktelenkedik microsoft logo. 
Nem tudom mi a bajod az MS-sel, egyik legjobb hardvergyarto.
Legalabb olyan jok a billzeteik, mint a Logitechek, aztan nincs is annyira elszallva arazasban.
Egyedul a magyar kiosztas tamogatasa hagy kivannivalot, de hat azt is meg lehet oldani mondjuk egy nemet billzet beszerzesevel.
Most hirtelen nem tudnek olyan billzetet mondani, amire szivesen cserelnem le a 4 eves utott-kopott Ergo4000-emet.
Max egy uj Ergo4000-re 
Hmm, ha osszecsomagolnak az NWEK7000-et egy Explorer Mouse-zal, rohannek venni...
Asztalon tologatos bogrevel viszont nem kell.

Nem tudom, nálam ez olyasmi mint hogy nem vennékLG lcd tv-t csak samsung-ot.
Nem igazán tudom megindokolni a microsoft-al annak termékein belül is a windows-al csak a gondom van állandóan. 
Én kérek elnézést ha úgy jött le hogy a terméket ócsárolom.
Mivel nem próbáltam sosem így csak egyszerű vélemény nyilvánítás amit írtam.
Más is írta hogy mire Magyar honban megvásárolható lesz xyz forint lesz. akkor kapásból az jutott eszembe hogy annyi pénzért már kapok egy felszereltségben jóval gazdagabb funkcióiban a játékosokat még jobban kiszolgáló billentyűzetet.

Más is írta hogy mire Magyar honban megvásárolható lesz xyz forint lesz
Ergo4000 ajanlott bolti ara is 60$, itthon 12-13k korul megveheto...
Semmivel sem huzza le jobban a magyarokat, mint a Logitech. (CDMX5500R 170$ -> 33-34k)
Ez nem lyukas alma, hogy 1$=1€+AFA legyen a szorzo 
[ Szerkesztve ]

Legyen igazad, nem tudok ellenérvet felmutatni. 
De vajon tényleg egy ilyet választanának azok akik komolyabban benne vannak a játék "üzletágban"?
vegulis izlesek kerdese, dr. nyunyu
vagy Dr. nyünyü? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#54) macilaci78 válasza LackoMester (#1) üzenetére

46-os lábam van, tippre ki tudnám fektetni.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...