nemrossz...
kicsit drága
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
nemrossz...
kicsit drága
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Ez aztán "gémer" noti! 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Egyáltalán van benn akku ?
Abból is lehessen belerakni 2 esetleg 3 at ![;]](/dl/s/v1.gif)
powered by: ®MAJORMÜVEK®
van hozzá de D kategóriás jogsi kell ahhoz, hogy közlekedhess vele ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Vagány a cucc! 
.::www.megadanceradio.hu::.

Azon túl, hogy már a kategóriának sem látom különösebb értelmét (hacsak nem homeless az ember), ha jobban belegondolok, annyira nem is drága.
Egy hasonló asztali gép monitorral, árban nagyjából ott van a háromnegyedénél (na jó, kétharmadánál).
...már bocsánat...
Eleg sulyos dog. 
Multkor leoltott valaki, hogy notiba nem raknak quad procid...... 
powerd by mango, no more droid
(#8) KajakFéreg
Nem drága ez,illetve ahoz képest amit tud,ahoz nem drága.
//cнєѕтєя вєηηιηgтση

"Azoknak sem kell szomorkodniuk, akik egy (kicsivel) kevesebb pénzt szánnának notebookra: "
Valami azt súgja, hogy az "olcsó" verziót is ki kell most hagynom. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

1,2 milka!
Azért nem semmi
Komoly erőmű! 
Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)
Nem semmi, de az ára sem kevés. Durva, hogy milyen teljesítményt tudnak belepasszírozni egy ilyen relatív kicsi gépbe. Azért kíváncsi lennék, hogy meddig bírja az akkuja.

Igen, elég szép a teljesítménye, de labdába sem rúg a "világ leggyorsabb" gépe címért..
Ime ami szerintem a top:
GOBOXX G2600
Intel® Core i7-975 Extreme Edition Processor (3.33GHz) (Quad-Core)
12GB DDR3 1066 (3 SODIMMS)
Primary Storage
500GB 7,200rpm SATA Drive
Data Storage
320GB SATA RAID 0 Array (2x 160GB SSD)
2X Blu-Ray Writer Drive
Ez potom $10,290.00 dollárért.. 
The peace be with you
Atya ég ez atom kemény
. De az ára is az. Nekem max a x10 lenne elérhető. De ahhoz sokat kell félrerakosgatnom. 

Nem is tudtam, hogy a Belinea notebookot is gyárt.
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
jah, majd a paks mellett lakó hajléktalanoknál megjelennek az ilyen notik és közvetlenül az erőműről lopják majd hozzá az áramot 
durva kis gép, de ha meghajtja az ember, szerintem gyorsan kifingik az aksi... 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

elég egy 2.5Ghz-es proci ebbe a cuccba?
nem lesz szűk keresztemetszet?
mintha azt olvastam volna hogy azért minyima 3G-s kell a mai gaméknak...
-= No way back from Here =-
Szép és jó de... nem sok értelmét látom az ilyen erőmű laptopoknak. Ha már az ember játszani akar, akkor szerintem beruház egy asztali gépre. Ha lenne akkora keretem, amennyibe ez cucc kerül és a fejemhez tartanának egy pisztolyt, azzal a kéréssel, hogy PC-t vegyek, akkor egyből asztalin gondolkodnék 

Ez nem igazán noti, inkább DTR, amivel télen be lehet fűteni egy kisebb szobát.

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
Win 7 premium matrica? 
[ Szerkesztve ]
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Igaz, igaz.
Bár azt szerintem senki nem gondolja komolyan, hogy ezekben a cuccokban az aksi a fődarab.Csak azért van benne, mert... Tényleg, miért is van benne?
"Paks mellett lakó hajléktalanoknál"? Jól hangzik.
...már bocsánat...
Ez már nem is notebook. Mi értelme egy ilyen gépnek? 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

aszittem vmi jó csaj 
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Hát... Már megest marketing.
Helló!!! Ahogy a kor halad, a legerősebb mindig a legbivalyabb lesz! Vagyis mindig lesz erősebb. Húúúúú haaaaa ez a legerősebb, stb.....

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu
Ekkora teljesítményhez energia is kell. Na most aksiról ez hosszútávon nem megoldható. Marad a hálózati csatlakozás. Akkor meg már asztali pc, és ennyi pénzért az sem piskóta konfiguráció lenne.
[ Szerkesztve ]
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
"így a nagy felbontás mellett sem csorbul a játékélmény"
Nem az nem csorbul, kivéve mikor az elavult architektúra miatt az új játékoknak rondább lesz a képe mint kéne. 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Asszem ha nem notihűtővel használnám felégetné az asztalt
Amúgy király gép!

Beépített szünetmentes. Azaz áramszünet esetén van időd adatvesztés nélkül kikapcsolni.
Azért elviselnék egy ilyet az íróasztalomon, de valahogy ninc$ kedvem megvenni... 
Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

Ha már bombázó... Atom processzorral is adják?
Ehhez szerintem egy gázturbina amúgy már jobban jönne mint egy akksi. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Biztos ilyen gépet kapcsoltak rá arra az orosz vizierőműre és attól szakadt össze. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)
GeForce GTX M 280
nekem ettől nyílik ki a bicska a zsebemben. nehogy azt gondolja valaki, hogy ez gtx280 erősségű vga. jóval gyengébb, csak a szokásos nvidia átnevezéses, átb*szás....

128sp, 256 bit, stb....
igaz, jól is néznénk ki, 2 olyan vga-tól leovadna a műanyag, mint csernobil.....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Ugye ebben is elég ha egyetlen tranzisztorból kijön az életben tartó füst...
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

Ennyi pénzért összerakok egy fullos asztali pc-t, veszek mellé egy normális notit, a maradékot pedig elkölteném kevésbé kocka dolgokra.
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
na, akkor milyen jó neked.
képzeld el: aki megveszi, az nem összerak, hanem összerakat mellé másik 5 fullos asztali pc-t, és ha ezt is nagyon megunta, hív 6 q*rvát, db-ját óránként 100 euro-ért, hogy játszanak rajtuk... (mármint a tetejükön...)
annyira bírom a "hogy költeném el gazdaságosabban és ésszerűbben a lét" kommenteket... értsétek már meg, ezek a gépek nem a "tesco gazdaságos: a kissebség is számít" szellemében készülnek...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
A Belinea monitorokban is elég semmilyen volt, most minek próbálkozik gamer notikkal? Mondjuk könnyebb ilyet "gyártani", mint valódi, üzleti notit, az tény. Meg itt el lehet ámítani az embereket holmi számokkal. Mondjuk nekem leginkább az 5,6 kilogramm szúrja a szemem, max lanpartira vinném ezt a notit, de a lehető legritkábban. Az árról meg ne beszéljünk.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Notebooknak épp nem nevezhető, de rezsónak megteszi. Amúgy meg tök égő a core2 procival, ha már ennyire májer cucc, minimum i7 legyen benne.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD
Durva kis dög, de miért DDR2, ha már egy presztízs gépről van szó?
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Az M széria elnevezése nem a valódi teljesítményre utal nVidiánál, az viszont kikövetkeztethető belőle, hogy a mobil GPU-k rangsorában hol áll a cucc. Kb. annyi jobb mobil GPU van a GTX280M-nél, mint asztali fronton a GTX280-nál. Persze ez lehet, hogy véletlen...
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

vajon bír az akksija annyit, hogy áramszünet esetén még tudok állást menteni, vagy csak a cucc kiegyensúlyozása miatt van a gépben (gyk. ballaszt)?
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Szerintem ennyiért már egy kis "Transformers"-ként is működhetne! Azaz gombnyomásra átalakulna egy asztali géppé. 
Pl. hátrafordítja az alsó részét, előretolja a monitort, majd előcsúsztat egy 105 gombos billentyűzetet, oldalról meg rendes egér (mondjuk egy DA) bújik elő. Végül felkínál egy 5.1-es fülest és kezdődhet a móka! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
shield(gun) only...

az lenne az igazi ha már az ilyen cuccok mellé kifejlesztenének egy kis mini agregátort is
az lenne az igazi mobilitás ![;]](/dl/s/v1.gif)
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Jaja azert ozoran jol jott volna egy ilyen...Persze agregatorral es tulfesz vedo vel. 
Ne szemetelj ! / Steam..
Biztos bír, azért annyira nem fogyasztanak sokat ezek a cuccok.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

kolléganőm is ozorán volt 
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Jó hogy lehet kapni....
Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat.

Ebböl veszek egy használt Suzukit inkább