Hoppácska 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

Hoppácska 
"Nos, ami engem illet, én optimista vagyok - semmi értelme sincs annak, hogy más legyek."(Winston CHURCHILL)

hujujj, ez nagyon nagy 
ha fele olyan jó lesz mint a trailer akkor is must have 
Ezt én nem akarom elhinni.
Egybegyúrták a kedvenc játékaimat (Borderlands, Mirror's Edge, és egy cseppnyi Team Fortress) 

mi ebben az újítás? mindenféle kasztok öldöklik egymást egy arénában. húúúúú ilyet még soha nem láttunk...
A vér nem válik VAZZE!™

Ráadásul ilyen jeleneteket multiban soha nem fogsz látni, ez csak parasztvakítás. Nekem sem nyerte el a tetszésemet.
Basu gasu bakuhatsu busu basu gaido.

Ütősnek néz ki
. Játékélményben legalább egy BC2 színvonalat kérünk
.
szép...szép 
birom az ien trailerket
amikor belül van abban a konténerben emg a végén komolyságosan valós

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Tetszik a videó, ütős.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
hmm...elég jól néz ki a videója, majd meglátjuk mit hoznak ki belőle 
http://www.betateam.hu | Samsung Galaxy S II |Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
A renderelt videó tényleg jó, azonban ettől a játék még lehet ultragagyi is. Gameplayt ide! 
Nagyon szuper, de én sem értem, az ilyen videó mért jó? Az in-game tuti hogy teljesen más lesz, más grafikával. Az a lényeg, nem az hogy milyen jól tudnak videót csinálni. Úgysem a videóval játszol....
REAL EYES REALIZE REAL LIES.
Persze, szerintem azért aki józan ésszel gondolkodik, az tudja, hogy nem ezt a grafikát fogja visszakapni a játékban.
A videó úgy egészében tetszik, nem játék grafikája miatt.
Sőt, annyira nem játszom, hogy a videó megnézése előtt nem is hallottam erről a játékról...
Ezt TPS-ként sokkal jobban el tudnám viselni, és elképzelni is.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Ott van az előzményekben a gameplay.
Decemberben már kint volt.
Milyennapvan?
Kíváncsi vagyok. Ha legalább negyedannyira akciódús lesz maga a játék, mint a trailer akkor ez lesz az valaha gyártott legjobb game.
Valahogy úgy érzem, hogy lassan több energiát ölnek a játékkészítők a trailerekbe mint magukba a játékokba.

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!
Általában úgyis többet vársz egy játékra, mint amennyit játszol vele 
És tényleg, köszi meglesem.
[ Szerkesztve ]

Jóféle game..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Régebben ez a szemlélet megállta a helyét.
De manapság mégis mit lehet elvárni egy dx11-től, tesszelációtól, egyre jobb fizikáktól
(a karakterek felszereléseit érdemes megfigyelni a trailerben), ha nem ezt???
Ha nem ezt kapom vissza a játékban, akkor akár nyugodtan ki is lehetne jelenteni, h nem fejlődünk sehová, csak egy helyben toporgunk.
Amit ebben a videóban láttam, ez kb hozható a mai vga-kkal.
szerk: Unique Heaven is hasonló színvonal így első látásra, aztán mégis valós időben fut a gépeken.
[ Szerkesztve ]
Eladó Samsung Monte S5620, egy 25€-t érő max cover Invisible Shield fóliával!

Jólvan, doom 3 motorja... 
Én kérek elnézést.
Önmagához képest viszont nem rossz. 
előzményekben ott van, katt az elsőre
ez a videó nagyot üt, de nézzétek meg a gameplayt, az is király
Teasüti: legyen az, legalább nem kell hozzá erőgép
[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!
gyerekek ez nagyon bejövős 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Húú..zsíír cucc... 
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!

Én csak azt nem értem, h ha egy "sima" doom 3 engine-je dorombol alatta, akkor mégis milyen ótvar gépen vették fel az ingame videót, h szaggat a játék alatta??
Már a 76gt-men is ment faszán a doom 3. Na jó, ez azárt kicsit fel van turbózva, de akkor is. 

gameplay- nem rossz 
PiHi van xD

áruld el nekem szerinted miért ne lehetne olyan játékot írni a doom3 engine-nel, ami szaggat egy modern gépen?
A vér nem válik VAZZE!™
Pont erre gondoltam én is ha valóban benne lesz ez a runner stilus(Mirror's Edge)tuti vétel lesz nálam.

Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.

(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!

Totál királyos cucc, viszket rá az egérnyomkodós ujjam. 
Telcsi eladó!
tetszik ez a gameplay
pedig nem vagyok egy fps matyi de ez bejön.
"Dehát én a nyomkereső vagyok nem a batman"

királyos 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

Splash Damage csapata fejlesztette az ET QW-t is. id Tech 4 motort csiszolják remélhetőleg majdnem tökélyre. (remélem ez is fut majd linuxon, mert ha nem: irgum burgum)
[ Szerkesztve ]

Ez nagyon faintosnak ígérkezik 
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle. / Apple MacBook /

Bárgyú multihent,nem olyan régen (kb 1 éve) volt valami hasonló csak külső nézetben a címére már nem elékszem. Semmi extra,arról nem beszélve hogy ezek nem ingame jelenetek....
Na, ez biztosan fogja támogatni a PhysX-et. 
"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________
De komoly videó 
Ez ebben a formában iszonyatosan jónak ígérkezik, jó kis multi hent 
Az lehet, de az már gáz, ha a trailert jobban élvezem mint a játékmenetet. 
Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

Egyrészt ha azt feltételezem, h a tesztgép egy mai modern gép, akkor ez máris egy szegénységi bizonyítvány a készítők részéről, mert nem tudnak olyan kódot írni, ami jól futna.
Ha úgy közelítjük meg a dolgot, ahogy mondod, akkor tulajdonképpen egy két dimenziós játékot is össze lehet úgy rakni, h szenvedjenek alatta a mai gépek (a 6 meg 8 magos procikkal). Meg úgy is össze lehet rakni, h egy 486-oson is menjen rendesen.
Ha a készítők is úgy vélik, ahogy te, akkor nem számíthatunk semmi jóra. No offense.
Manapság már illene egy 5 éves motorral jól futó kódot írni.
(ez csak spekuláció, nem tudom, h valójában milyen motort használnak)
Ha csak ezt a fél évet optimalizációval töltik, már nyertünk. 

nem az a lényeg, hogy mit illik, vagy milyen a motor, hanem a "kimenet", azaz a látvány. ha brutál látványt akarnak, akkor ahhoz megfelelő hardver kell. 6 éves enginnel, és két napossal is.
A vér nem válik VAZZE!™

Na ez az, lehet hogy koze nem lesz a jatekhoz.Elorerenderelt videorol nem lehet kovetkezteteseket levonni. 
Ne szemetelj ! / Steam..
A gameplay és a trailer vagy mi alapján nagyon hangulatosnak ígérkezik a játék. 
Jó hogy nem kellett beláttad. Kb. 3 hónapja tudom hogy módosított Doom 3 motort használ a játék, hogy ennek ellenére nem néz ki rosszul, ám hogy ez a video sima render, és szerintem NEM, NEM HOZHATÓ a mai vga-kkal sem. Még sosem láttam olyan ingame videót, amiről nem tudtam eldönteni hogy render-e vagy sem. Látszik a poligonéleken, a textúrákon, és leginkább a -még ma is primitív- mozgáskultúrán. Csak értő szem meg normális monitor kell hozzá.
"I thought what I'd do was, I'd pretend I was one of those deaf-mutes".
Jóféle. Remélem nem kell hozzá erőmű. Régóta nem tetszett ennyire fps. 
Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"