Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) VD

VD
(őstag)

Ez a fehér ACE nagyon pofás lett! :K

Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

(#2) nebulo

nebulo
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nem értem amúgy, hogy manapság amikor a gyártók - pláne a Samsung - akkora palettával rendelkeznek, hogy csak na, miért nem esik a hangsúly a színekre és pl. az ilyen díszítésekre. Tudom, vegyél tokot/matricát +pénzért, de az nem olyan.

(#3) Apika

Apika
(PH! addikt)

Amikor mi vettünk egy Galaxy Ace-t, akkor kapásból adtak hozzá egy fehér hátlapot is. Ezzel ki is éltük magunkat...

(#4) maláj

maláj
(őstag)

ez nemgyerebe - nagyon nem :(

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#5) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

La Fleurről valahogy mindig a Lost jut eszembe.. :U

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#6) -Ptr- válasza nebulo (#2) üzenetére

-Ptr-
(újonc)

Főleg úgy, hogy a színes/mintás telefonokat akár valamivel drágábban is adhatnák.

(#7) youngboy válasza -Ptr- (#6) üzenetére

youngboy
(fanatikus tag)

Az a 74 ezer az Ace-ért pl. drágább is.

[ Szerkesztve ]

(#8) Keldor papa válasza Edenyke (#5) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem is.:D

(#9) RaveForce

RaveForce
(őstag)

amennyit elvittek s5230 la fleurből(sőt még mai napig), ezekből is siker történet lesz :)

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#10) Suzy179

Suzy179
(újonc)

Megjelent már Magyarországon? :)

(#11) Anitaa82 válasza Suzy179 (#10) üzenetére

Anitaa82
(újonc)

én sajni ezt nem tudom.. :( de remélem hogy meg fog jeleni mert nekem is nagyon tetszik és én is szemezgetek vele már egy ideje :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.