Ez a fehér ACE nagyon pofás lett! 
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!

Ez a fehér ACE nagyon pofás lett! 
Az AUDI az a Volkswagen ami BMW akar lenni!
Nem értem amúgy, hogy manapság amikor a gyártók - pláne a Samsung - akkora palettával rendelkeznek, hogy csak na, miért nem esik a hangsúly a színekre és pl. az ilyen díszítésekre. Tudom, vegyél tokot/matricát +pénzért, de az nem olyan.

Amikor mi vettünk egy Galaxy Ace-t, akkor kapásból adtak hozzá egy fehér hátlapot is. Ezzel ki is éltük magunkat...

ez nemgyerebe - nagyon nem 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???
La Fleurről valahogy mindig a Lost jut eszembe.. 
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Főleg úgy, hogy a színes/mintás telefonokat akár valamivel drágábban is adhatnák.

Az a 74 ezer az Ace-ért pl. drágább is.
[ Szerkesztve ]
Nekem is.

amennyit elvittek s5230 la fleurből(sőt még mai napig), ezekből is siker történet lesz 
az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog