Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) dokar

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hű bravó, a gamepod.hu designja nagyon jó lett. :K
btw a zárójelben az "IT café" linkje a "http://prohardver.hu/index.html"-re mutat.

kieg: miért "Állásbörze"!? :F

[ Szerkesztve ]

extra

(#2) vedini

vedini
(őstag)

a gamepod.hu mivel másabb mint a hardwired?

workworkwork...

(#3) bambano

bambano
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én szívesen olvasnék valami hosszabb cikket arról, hogy miért változott az itnews it caféra.

a PH! kedvenc ISP-trollja (C) Tyberius | http://itcafe.hu/tema/a_nagy_openwrt_topic/friss.html

(#4) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

én meg pont egy perce klikkeltem a Gates-es cikkre, erre nézem, IT.CAFE, ezmiez :DD

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#5) Pompi válasza vedini (#2) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Attól, hogy Ti írjátok :) Gyakorlatilag olyan, mint a Logout csak kizárólag játékokra kihegyezve.

--= (Hardver)Apróim: http://pompi.hu/aprok =-.

(#6) Gregorius

Gregorius
(őstag)

Mire megszoknék egy dizájnt, kijöttök egy másikkal...

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#7) vedini válasza Pompi (#5) üzenetére

vedini
(őstag)

köszi :R
és akkor a logout-os játék írások át lesznek rakva ide?

Gregorius ez a lényeg, minél változatossabb, annál színesebb

[ Szerkesztve ]

workworkwork...

(#8) monstre válasza Pompi (#5) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hulyeseget kerdeztem :))

[ Szerkesztve ]

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#9) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

biztos nekem van szar ízlésem, de ami engem illet, az it.cafe designja nem bejövős :B
viszont a tartalom meg az elgondolás nagyon :C :R

(#10) FTeR válasza doc (#9) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

erről itt megy a vita :)

(#11) Kriza válasza FTeR (#10) üzenetére

Kriza
(őstag)

Ez a gamepod.hu-ról szól és nem az it.cfe-ról.

Lehet, hogy szoknom kell csak, de a régi arculat nekem is jobban bejött az IT News-nél.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

(#12) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nekem nem, az it.news tördelése borzalmas volt, ehhez a designhoz a szín csúnya volt, ez az it cafe design bitangjó, nagyonnagyon el van találva, prohardvert is rakjátok át ebbe a stílusba!

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#13) yetike válasza Cerebellum (#12) üzenetére

yetike
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Emiatt még kapni fogod a flamet nagyon. :D

Szerintem az IT Cafénak az a legnagyobb baja, hogy a színeitől megőrülök, kisüti a szemem, olyan világos.

(#14) ByB válasza doc (#9) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az IT.CAFÉ designja engem sem győzött meg! :( Szerintem lehetett volna pályázatot hirdetni a témában, sok hozzáértő ember olvassa így a is a Prohardvert, ennél biztos született volna szebb és jobban használható megoldás. A név nagyon tetszik! :R

(#15) monstre válasza ByB (#14) üzenetére

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem tetszik a design, csak azt utalom a hasonlo oldalakon is, hogy a foxim utan egy feloldalas hirdetest latok mindig....

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#16) FTeR válasza Kriza (#11) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

bízz bennem, arról megy a vita és illetékesek is ott szólalnak meg.

(#17) Muton

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

tök jó, h ezentúl középre van rendezve a cucc és nem balra. mert így szerencsére már nem fér el jobb oldalon az always top alkalmazások (tv, winamp, letöltés, stb.) :(((

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#18) RedAnt válasza Muton (#17) üzenetére

RedAnt
(senior tag)
LOGOUT blog

böngészőablak átméretezését már próbáltad..? ;)

╚╦╦╦

(#19) Muton válasza RedAnt (#18) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

én azt nem tartom jó megoldásnak, mert akkor nagyon rövid lesz a címsor. 2 monitornak meg nincs hely, mielőtt valaki azt ajánlaná :)

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#20) Belba

Belba
(őstag)

Nekem tetszik az IT.Cafe modern formája, színe, végre sokkal vidámabb, mint a ProHardver! :C
Ha több skinből lehetne választani, én akkor is ezt a világoskék-sötétebbkék változatot választanám.

De lehetne még jobbítani : az "Adataim" miért nem került be az "Opciók" dobozba (belépés, kilépés, beállításaim, privát üzenetek mellé!).
Itt lenne a helye, miért kell egészen máshol keresgélni?! :(

Lehetne még egy html-szövegszerkesztős beíró ablak, ez a mostani elég "fapados", a többi Fórumon ilyet már évek óta nem használnak. :(

Persze, az a tapasztalatom, hogy csinálhatna a műszaki gárda akármilyen szuperklassz design-t, mindig akadna, akinek nem tetszik...

Szóval, én inkább KÖSZÖNÖM azoknak, akik sokat dolgoztak rajta.
:R :R :R

[ Szerkesztve ]

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#21) Panther válasza dokar (#1) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

Te kérdezed? Mert oda nyitottad! :U
Áthelyeztem. :)

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#22) hunnylander

hunnylander
(őstag)

Nekem nagyon tetszik az IT cafe, remek hangulatú dizájnja és színvilága van. :C

www.HunnyF1.com

(#23) doc válasza FTeR (#10) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

köszi, már jeleztem ott is, bár nem tudom, érdekel-e valakit...

(#24) OkosTibiKing

OkosTibiKing
(tag)

ez tetszik nekem :)
igaz igy már 4 helyen kell néha napján olvasgatnom de nem baj :)

Okos Vok.

(#25) dokar válasza Panther (#21) üzenetére

dokar
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez nem automatikusan nyílik az első hsz-nél?

extra

(#26) ArGab

ArGab
(senior tag)

Szerintem jó lett, nekem tetszik az új külső. :C

Amúgy az a hardverapro.hu micsoda? Nemrég akadtam rá, privit kaptam egy itt PH-n már lezárt hirdetésemre. Ez lesz a következő új oldal?

[ Szerkesztve ]

(#27) Gregorius válasza vedini (#7) üzenetére

Gregorius
(őstag)

Gregorius ez a lényeg, minél változatossabb, annál színesebb
Végülis átszokhatok végleg RSS-re is, az legalább nem változik. Viszont akkor a kedves team elesik a főoldalas reklámbevételektől...
Nemtom, hogy miért kell tördelésben a Zindexre hajazni, a régi szerintem átláthatóbb volt.

''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

(#28) Pompi válasza ArGab (#26) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A hardverapro már jóideje elérhető. Ugyanaz, mint itt az apróhirdetés.

(#29) dave93

dave93
(őstag)

Jó lesz az új oldal, sok sikert! :C

(#30) Xantomas válasza Pompi (#28) üzenetére

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

És ezzel válaszoltál is arra a kérdésre amit fel akartam tenni :)

Már tegnap koraeste néztem, mikor telefonon neteztem, hogy mit keres ITCafe felirat ITNews helyett, a felső sorban, a lapcsalád linkjei közt. Persze mikor betöltötte a képeket, már a rendes ITNews felirat volt. Rábökve még a régi ITNews-os design jött be.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#31) Panther válasza dokar (#25) üzenetére

Panther
(HÁZIGAZDA)

A téma maga igen, de a hozzászólás írásakor választhattál (volna) hogy melyik fórumba nyíljon azok közül, amik a "Prohardver" rovathoz kapcsolódnak. Az első, és így automatikusan kiválasztott lehetőség az Állásbörze volt, és mivel nem állítottad át, így oda került.
Mindenesetre az Állásbörze mostantól nem válaszható Parci kérésére; nem tudom eddig miért volt az, de ezek az adatok még az R4-ből kerültek át (ahova meg gondolom az R3-ból, stb...) :D

[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]

(#32) raczger

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

gratula, nagyon jó, és szép lett mindkettő oldal, nekem maximálisan bejön, de azért lenne egy javaslatom, ill. kettő:
1. szerintem szebb lenne hozzádizájnolni a fórumot az oldalhoz a gamepodon, ütősebb lenne:)
2. ha pl a PH!-n be vagyok jelentkezve, és átmegyek a Gamepod-ra, vagy az IT Café-ra akkor ott nem vagyok:), ezt is szerintem összelehetne hangolni, tehát a másik domain-re is kiterjedjen a domain (gondolom én), ezzel együtt gondolom a PH!-n meg a mobilaréna részen megleszcsinálva, hogy látszódjon a gamepod ott felül meg gondolom IT café át lesz írva
ez csak pár apró dolog volt, ugyhogy lényegét tekintve nagyon tetszik az ötlet!

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#33) Winner_hun válasza raczger (#32) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Töröld a cookiekat és lépj be újra és jó lesz. Vagy csak ott lépj be pluszba

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#34) raczger válasza Winner_hun (#33) üzenetére

raczger
(őstag)
LOGOUT blog

hoppáré, tényleg nem szóltam, meg közbe látom az it news-ot átírták it café-ra :)
nah lehet este ki is próbálom a gamepodot írok egy game-ről

http://php-script.hu ##### 50% az esélye annak, hogy megnyered a lottót: vagy Igen, vagy Nem, de a Nem-nek nagyobb a valószínűsége

(#35) hardzsi2

hardzsi2
(tag)

Gratula az új ill. megújult oldalakhoz! :K A Logout-on publikált számos (számtalan?) játékleírás amúgy is önálló (játék)oldalért kiáltott.

Azért vigyázzatok, mert a tematika minden határon túli elaprózása sem feltétlen szerencsés, én pl. már így is vadul kattingatok a 'fül'-eken, mire a lapcsaládotok összes engem érdeklő infóját fellelem, korábban ehhez csak a Prohardvert kellett átfutnom...

I hope you're not being paid to troll, because you aren't doing a particularly good job. - posted by: Donovan, 26 January 2009

(#36) Kasza08

Kasza08
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na, végre, ez már kellett (gamepod).
Viszont a desing nekem nem tetszik:(

♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

(#37) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Köszönjük. :R

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#38) Bazsesz

Bazsesz
(őstag)

Gratz!

Amikor regisztráltam domaint nyár elején, akkor láttam a listán a gamepod.hu-t, le is van printscreenelve valahol, csak nem mertem írni, hátha titok :)

''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein

(#39) Parci válasza Pompi (#28) üzenetére

Parci
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

nem, nem ugyanaz, régi adatbázis. ne használjátok, hamarosan úgy is elindítjuk normálisan.

Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

(#40) Pompi válasza Parci (#39) üzenetére

Pompi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

OK. Nem használtam, csak valahogy rábukkantam anno. A domain neve viszont poénos ;)

(#41) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Gamepod skinjét az UT3 menüjéről mintáztátok? Mikor megláttam, azt hittem véletlenül az UT3-ra kattintottam. :DDD

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#42) KrenAtesz válasza Pompi (#40) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem is tudtam, h van ilyen :Y :B

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#43) Finwe válasza Parci (#39) üzenetére

Finwe
(őstag)
LOGOUT blog

Azta :D Jól néz ki az is, meglestem :B

Finwe

-{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán) || Fysiikka || Eladó cuccok: http://href.hu/x/a6uw ||

(#44) Cerebellum

Cerebellum
(őstag)
LOGOUT blog

Nos, felőlem flame is lehet belőle, de az it cafe megjelenése akkor is zseniális. Könnyed, hűvös, de barátságos, visszafogott, de divatos is.

Akiknek meg nem tetszik: csókolom kívülről belepofázni remek, lehet jobbat csinálni. Nemhogy örülnétek az újdonságnak, hanem fikázzátok a más munkáját. Nézzétek már meg a konkurenciát, milyen design-ja van...

Tipikus magyarok, mindegy mi van, az szar...

Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu

(#45) Wolverine válasza Pompi (#40) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

R4-gyel ment rendesen, R5 indulása óta igen erősen out of date... volt dec. 31-ig, ahogy elnéztem.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#46) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nagyon örülök, hogy IT Café nem csak designben, hanem tartalomban is újult! :C

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#47) Belba

Belba
(őstag)

Nekem nagyon tetszik az ITcafé (neve is, design is, tartalom is)... :C

De nem tudok megbarátkozni a faviconjával! :O
(Bocsi, de engem egy gőzölgő kutyakaki-csomagra emlékeztet, akárhányszor rápillantok.)Most még gyorsan lehetne rajta változtatni.
Ha esetleg jobban látszódna a csésze?...

< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

(#48) napos2600 válasza Belba (#47) üzenetére

napos2600
(HÁZIGAZDA)

már nem lehet gyorsan változtatni rajta ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.